- 1,423
- 764
- 113
Zibili zibili puahaEv 2 kırmızı yemiş gol attı demin puaha
Zibili zibili puahaEv 2 kırmızı yemiş gol attı demin puaha
Aynen öyle kanka valla artık mutlu olamıyoruz tatmin olmuyoruz fazlasını istiyoruz çünkü dışarda bı boka yaramiyor artık 10 k lar 20 k larEvet gerçekten artık tatmin olmuyoruz. Pazar sabahı FB kırmızı çıkar, alkmar kg, Göztepe kg kuponu çıkardım 50 k ya 600 k civarı veriyordu. Ama dur kuponu beleşe getireyim dedim sabahın safahinda 50 k yi pic ettim sonra oynayamadım tabi
Kardeşim benim buda güzel hikayeValla maci takip ediyordum ev iyi oynuyordu iki de kırmızı yemisti para olsa gozum kapalı oynardım eve de iste sende bu sekil bir mac yakalasan degil borc kral olursun puaba
Kesinlikle yuzdeyuzManita şart kardeşim
Manita olunca aklına gelmiyor
Para olup bassaydın deplasman 2-3 tane daha atardı dostValla maci takip ediyordum ev iyi oynuyordu iki de kırmızı yemisti para olsa gozum kapalı oynardım eve de iste sende bu sekil bir mac yakalasan degil borc kral olursun puaba
Yedi bideEv 2 kırmızı yemiş gol attı demin puaha
Suan slotta dedeye cokuyor@Metings1905 ben gidiyorum @Beeinvaan gelirse ıslık Çal bana
Bakiyeyi niye kirptin erhanEv 2 kırmızı yemiş gol attı demin puaha
Tatmin olamıyoruz cunki bok gibi küçük yaşlarda bu illete düştük ve küçük yaşlarda yaşımızin çok üstünde büyük paralar elimize geçti, ve dışarda bazı insanların nasıl bok gibi paranın içinde yüzdüğünu gördük, bize yetmiyor o yüzdenAynen öyle kanka valla artık mutlu olamıyoruz tatmin olmuyoruz fazlasını istiyoruz çünkü dışarda bı boka yaramiyor artık 10 k lar 20 k lar
3 gün once çok iyi kazandim dost slottan ama hepsi borca gitti ama borcum olmasa arada güzel kazançlar oluyor da salak gibi çok borca girdimPara olup bassaydın deplasman 2-3 tane daha atardı dost
0 maalesefBakiyeyi niye kirptin erhan
Çekim verdi 20 saniyede bir ekranı yeniliyor şuan işleme alınsın diyeSuan slotta dedeye cokuyor
Kesene bereket sımdıdenÇekim yapalı bi 10 dk oldu dostlar
Keyif sigarası içiyordum D:
2 kişiye rool bakiyesi atarım
Gönül ister daha fazlası ama elimden gelen bu
Çok kaybettim son günlerde
Yeme bizi Erhan sıfır olsa kirpmazdin0 maalesef
Biri bende diğeri kim o önemli hahahahahsÇekim yapalı bi 10 dk oldu dostlar
Kesene bereket reyizÇekim yapalı bi 10 dk oldu dostlar
Bu erhan cok kolpa bır gece benı beklettı 20 saatYeme bizi Erhan sıfır olsa kirpmazdin
Zaten ne zaman yüksek vursak hep kenarda bi borcumuz oluyor dost bi anlamı kalmıyor3 gün once çok iyi kazandim dost slottan ama hepsi borca gitti ama borcum olmasa arada güzel kazançlar oluyor da salak gibi çok borca girdim