- 14,894
- 5,717
- 113
Kesene bereket fazlasıyla kazanman dilegiyleÇekim yapalı bi 10 dk oldu dostlar
Keyif sigarası içiyordum D:
2 kişiye rool bakiyesi atarım
Gönül ister daha fazlası ama elimden gelen bu
Çok kaybettim son günlerde
Kesene bereket fazlasıyla kazanman dilegiyleÇekim yapalı bi 10 dk oldu dostlar
Keyif sigarası içiyordum D:
2 kişiye rool bakiyesi atarım
Gönül ister daha fazlası ama elimden gelen bu
Çok kaybettim son günlerde
Hiç anlamam la şu bjdenBeyler bjde 2 pot 10ar bin girdim 2 elimde bj yerde gitti bj açtı kendimi sikecem az kaldı
150 yatır 500 çek yapcam getirbet öder mi öder derseniz çekeyim roll açayım yıllardır açmıyom 🤔Haşim benim paraya ihtiyacım yok diyordu sanki
Onun yerine ben çekerimBır abım derdı kı onemlı bır karar vermeden ınce 31 cek bence ole bısı yap saglıklı dusun
Allah seni ıslah etsin 6 kupon yapacak paran var bana don alamadım mi sabahtan beri ciplagim diyorumİyi bak 6 kupon 6 da lose
Hangisini takip etmek gerek senceHaşim benim paraya ihtiyacım yok diyordu sanki
Olum adama nıye 31 cekıyon yuzune gelır puahhaOnun yerine ben çekerim
Öyle değil olum onun adına ben burda çekecem jajajajajjaOlum adama nıye 31 cekıyon yuzune gelır puahha
30 yaşında adamsın kendi kararını kendin veremiyon mu150 yatır 500 çek yapcam getirbet öder mi öder derseniz çekeyim roll açayım yıllardır açmıyom 🤔
En güzeli tam kanserlik bu sanal bjHiç anlamam la şu bjden
Benim roller başarılı olmuyor ama getirbet 500 öderse roll açcam 😂Hangisini takip etmek gerek sence
Metin başarılı olsada 100 lira verir kelle başı direk eledim
Muro mu haşim mi
Rooney mi sercan mı
Blowjob tehlikeli zaten dost aman uzak durHiç anlamam la şu bjden
Metine gitme de kime gidiyorsan git parliament bile alınmaz onun rolünde aq anca Camel falan dağıtırHangisini takip etmek gerek sence
Muro mu haşim mi
Rooney mi sercan mı
Siteyi bilmiyom la daha dün bonusunu kullanırken duydum 😂😂30 yaşında adamsın kendi kararını kendin veremiyon mu
Adam sana roll dıye para verıyor saga sola zevk ıckn degılBenim roller başarılı olmuyor ama getirbet 500 öderse roll açcam 😂
Ben bu işin rafa silvasiyim ara.ara.patlama yapıyorumHangisini takip etmek gerek sence
Muro mu haşim mi
Rooney mi sercan mı
Geçmiş olsun dostum bı 10 ar K daha dene demeyeceğim ki bu sinirle zaten deniyorsundurEn güzeli tam kanserlik bu sanal bj
Güzel yapan olunca ama offffffBlowjob tehlikeli zaten dost aman uzak dur
Ulan mıllet gelmesın dıye ole dıyoesun ılk bolsans sen yazarsınMetine gitme de kime gidiyorsan git parliament bile alınmaz onun rolünde aq anca Camel falan dağıtır