- 15,697
- 16,494
- 113
Bu gudubet sağlık bakanlığı 100 k yatıracak hesaba gir çık yapmaktan feleğim şaştı hala.yatmadi
KankammmBu gudubet sağlık bakanlığı 100 k yatıracak hesaba gir çık yapmaktan feleğim şaştı hala.yatmadi
Sen sağlıkcimisinBu gudubet sağlık bakanlığı 100 k yatıracak hesaba gir çık yapmaktan feleğim şaştı hala.yatmadi
Maaş miBu gudubet sağlık bakanlığı 100 k yatıracak hesaba gir çık yapmaktan feleğim şaştı hala.yatmadi
PaşammmmBu gudubet sağlık bakanlığı 100 k yatıracak hesaba gir çık yapmaktan feleğim şaştı hala.yatmadi
En çok benim kankamKankammm
Buguj yatmaz heveslenmeKankammm
Hayırdır la gazi misinBu gudubet sağlık bakanlığı 100 k yatıracak hesaba gir çık yapmaktan feleğim şaştı hala.yatmadi
Ne amatorsunuz dırek soru soruyorsunuz dırek yalamak varken puahahEn çok benim kankam
Tam 1xbeti açıp bültene bakiyorduBuguj yatmaz heveslenme
Bizide sarmıyor borcu kapatalım derken eldekinden de oluyoruzBeni artık sarmiyor ben hakkaten yakında bırakıcam oynamayi
Olsun bız yalayalımBuguj yatmaz heveslenme
Üstün hizmet nişanesi aldım kanka. İngilizlerin şövalyelik nişanesi gibi biseyHayırdır la gazi misin
Boşuna usta demiyoruz sana hahahabhaNe amatorsunuz dırek soru soruyorsunuz dırek yalamak varken puahah
Ulan yoksa dalagını cıgerını mı sattınÜstün hizmet nişanesi aldım kanka. İngilizlerin şövalyelik nişanesi gibi bisey
Aq reşata bak sen nişane felan helalÜstün hizmet nişanesi aldım kanka. İngilizlerin şövalyelik nişanesi gibi bisey
Metin kedi gibi adam dost ne tehlikesiReis bu metin tehlikeli mi değil mi sen onu söyle 😂
Doğru söyle sol böbrek miÜstün hizmet nişanesi aldım kanka. İngilizlerin şövalyelik nişanesi gibi bisey
Reşat ne la reşat bey dıceksın elendınAq reşata bak sen nişane felan helal
Ciğer 100 k mi ya ucuz musUlan yoksa dalagını cıgerını mı sattın