http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Beeinvaan | 2 Maç 5.90 Oran

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
5.90

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,377
21,014
113
Bizide sarmıyor borcu kapatalım derken eldekinden de oluyoruz
Keyif alamıyorum takip bile etmediğim kuponlar oluyor 😄 butra gibi doğum günümüzü bekleyip bonusları toplayıp sonlandıralım
Başkandan helallikte isteyelim giderken belki 400 trx ateşler
En iyisi bırakmak valla bak ben bı ara 2 sene bırakmıştım ne güzel karıyla kızla yiyordum kuran çarpsın mutluydum sonra yine bı gaflete düşüp başladım şimdi oynadığım kuponları görsen 2 oran altında maç yazmıyorum bak attım sana kuponu alttakini yazsam sadece 3.90 oranı var aq 600 e 2300 falb veriyor ama tatmin etmiyor artık mutlu etmiyor

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,530
16,177
113
En iyisi bırakmak valla bak ben bı ara 2 sene bırakmıştım ne güzel karıyla kızla yiyordum kuran çarpsın mutluydum sonra yine bı gaflete düşüp başladım şimdi oynadığım kuponları görsen 2 oran altında maç yazmıyorum bak attım sana kuponu alttakini yazsam sadece 3.90 oranı var aq 600 e 2300 falb veriyor ama tatmin etmiyor artık mutlu etmiyor
Evet gerçekten artık tatmin olmuyoruz. Pazar sabahı FB kırmızı çıkar, alkmar kg, Göztepe kg kuponu çıkardım 50 k ya 600 k civarı veriyordu. Ama dur kuponu beleşe getireyim dedim sabahın safahinda 50 k yi pic ettim sonra oynayamadım tabi

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,166
27,390
113
Evet gerçekten artık tatmin olmuyoruz. Pazar sabahı FB kırmızı çıkar, alkmar kg, Göztepe kg kuponu çıkardım 50 k ya 600 k civarı veriyordu. Ama dur kuponu beleşe getireyim dedim sabahın safahinda 50 k yi pic ettim sonra oynayamadım tabi
Ev 2 kırmızı yemiş gol attı demin puaha

Ekli dosyalar

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,541
38,651
113
Manita şart kardeşim
Manita olunca aklına gelmiyor