- 32,382
- 32,809
- 113
Yaw o kimde gelmis sana laf ediyor ki ya yemin ederim forumda ole insanlar varki nasil sivilde yaşıyorlar aklım almıyorHiç kafası çalışmıyor git başkana shellac a daimon a sor o cevap verir sana Gelmiş beni tehdit ediyor yavsak
Yaw o kimde gelmis sana laf ediyor ki ya yemin ederim forumda ole insanlar varki nasil sivilde yaşıyorlar aklım almıyorHiç kafası çalışmıyor git başkana shellac a daimon a sor o cevap verir sana Gelmiş beni tehdit ediyor yavsak
Vardır bir bildiğin kankam göremediğimizi görmüşsündür saygı duyarım ben pek konularda olmam nadir gelirim böyle sohbetlere bi analiz yapacam dur 😂Antepli dostum o sen yinede çok şey yapma. Safs…n o gariban değil
Şahsına felan kufur etse gene haklı derdımde yaslı baskı kadına dul kadına o sekıl kufur hıc hos degıl ıyıce ıpı kactı bu ısın ınsanlar zıvanadan cıkmısBen verdim adresi kanka para pul vs herşey bir
Kenara 7-8 ay önce dertleştiğim lavuk dul ananı.. diye küfür ediyorsa bunun affı olmazz
Düşmanlıgı varmış işte saldıracak yer aramışYaw o kimde gelmis sana laf ediyor ki ya yemin ederim forumda ole insanlar varki nasil sivilde yaşıyorlar aklım almıyor
Forumda adam hiç bir etkinlik acmiyor ve sadece burdan iki üç kuruş almanın derdinde olan biri bu forumda kimseyle tartışmayı göze alamaz saf biri katiyen değildir ama saf numarası yapıyordur yüzde yüz dostumVardır bir bildiğin kankam göremediğimizi görmüşsündür saygı duyarım ben pek konularda olmam nadir gelirim böyle sohbetlere bi analiz yapacam dur 😂
Metin ben senle de dalaştım hiç küfür geçti mi ? Bide o konuda adamlara kalp attın bu kadar mı düşük adamsın ulan sana biri yapsa şunu Allah kitap çarpsın senin yanına olurdum düzgün konuş derdim.Şahsına felan kufur etse gene haklı derdımde yaslı baskı kadına dul kadına o sekıl kufur hıc hos degıl ıyıce ıpı kactı bu ısın ınsanlar zıvanadan cıkmıs
Enişte şu forumda birisi senden zarar gördüm diyorsa ben suçu onda ararım muhabbetin güzel şakayı kaldırırsın yaşa başa bakmaz çocukla çocuk büyükle büyük olursun. Seni severim kafa adamsın herkes kendine yakışanı yapar senden gram eksilmez taş.k yapar.Düşmanlıgı varmış işte saldıracak yer aramış
Adam senı bulur doverım demıs ona guldum anne felan ayıptırMetin ben senle de dalaştım hiç küfür geçti mi ? Bide o konuda adamlara kalp attın bu kadar mı düşük adamsın ulan sana biri yapsa şunu Allah kitap çarpsın senin yanına olurdum düzgün konuş derdim.
gerizekalı çok varda saf yok burda çakal herkesForumda adam hiç bir etkinlik acmiyor ve sadece burdan iki üç kuruş almanın derdinde olan biri bu forumda kimseyle tartışmayı göze alamaz saf biri katiyen değildir ama saf numarası yapıyordur yüzde yüz dostum
Hayro gecen sene arada losers konusunda çok az takıldı zaten burda en iyi de konu sahibi Reşat tanıyor du onu da hiç ole bir kişi değildi bide yeni üye gelip eski bir üyeye nasil laf etmiş inan aklim almadiDüşmanlıgı varmış işte saldıracak yer aramış
İkna oldum la daha akşam dmden yardımcı oldum ben galiba aptal geldim aptal gidecem aslında iyi niyet diyelim yoksa acımasız olursak adamı ayakta d.ikeriz ruhu duymaz ilginç ufak tefek miktarlar için değmez.Forumda adam hiç bir etkinlik acmiyor ve sadece burdan iki üç kuruş almanın derdinde olan biri bu forumda kimseyle tartışmayı göze alamaz saf biri katiyen değildir ama saf numarası yapıyordur yüzde yüz dostum
Eyvallah dostum öyle ya kafa dağıtmaya giriyoruz buraya durduk yere niye huzursuzluk çıkaralımEnişte şu forumda birisi senden zarar gördüm diyorsa ben suçu onda ararım muhabbetin güzel şakayı kaldırırsın yaşa başa bakmaz çocukla çocuk büyükle büyük olursun. Seni severim kafa adamsın herkes kendine yakışanı yapar senden gram eksilmez taş.k yapar.
Boş yapıyor adresim net gelmiş numaramı yazıyor tc isim soy isim biliyorum diyor manyak herif yüreği varsa gelsin yüzüme konuşsun kendimi yormam 2 tane dayım var salarım onları sıkarlar kafasına atarlar çöpe kim vurduya gider.Adam senı bulur doverım demıs ona guldum anne felan ayıptır
Ciddiye almayın siz ciddiye aldıkça aynı hareketleri artırarak devam eder bu vatandaş bunda değişik bir hastalık var gün içinde araştırıp akşama açıklayacam tıpta ne olduğunu.Metin ben senle de dalaştım hiç küfür geçti mi ? Bide o konuda adamlara kalp attın bu kadar mı düşük adamsın ulan sana biri yapsa şunu Allah kitap çarpsın senin yanına olurdum düzgün konuş derdim.
Yok enişte saf değilim ama çakalda değilim kimsenin 5 kuruşunda gözüm yok vallagerizekalı çok varda saf yok burda çakal herkes
Bende şaşırdım zaten durduk yere yazınca ama bu berdus belli ki sabah aksam yalan dolan para istemiş almış ondan oda ben sanıp kurulmuş onaHayro gecen sene arada losers konusunda çok az takıldı zaten burda en iyi de konu sahibi Reşat tanıyor du onu da hiç ole bir kişi değildi bide yeni üye gelip eski bir üyeye nasil laf etmiş inan aklim almadi
Yav burda kımse gıdıpte adam dovmeye gıtmez karsınds kım ne cıkıcak bılemez bos muhabbetlerBoş yapıyor adresim net gelmiş numaramı yazıyor tc isim soy isim biliyorum diyor manyak herif yüreği varsa gelsin yüzüme konuşsun kendimi yormam 2 tane dayım var salarım onları sıkarlar kafasına atarlar çöpe kim vurduya gider.
Bu forumda dm atmayan insanlar kaliteli adamlardır bunu bil dost paran olduğu zaman sana dm atmayan adamları ayır sana dm atan adamları ayır iste o şekilde kim ne olduğunu basit şekilde öğrenirsin zatenİkna oldum la daha akşam dmden yardımcı oldum ben galiba aptal geldim aptal gidecem aslında iyi niyet diyelim yoksa acımasız olursak adamı ayakta d.ikeriz ruhu duymaz ilginç ufak tefek miktarlar için değmez.
Yıkama yaglama saglam enıste dusmeyınBende şaşırdım zaten durduk yere yazınca ama bu berdus belli ki sabah aksam yalan dolan para istemiş almış ondan oda ben sanıp kurulmuş ona
Nispet yapmadığı sürece herkes kazansın sıkıntımız yok ama bazıları kazançlarını ortamı germek için paylaşıyor onlarada bir şey diyemezsin sen suclu oluyorsun en iyisi görmezden gelmekYok enişte saf değilim ama çakalda değilim kimsenin 5 kuruşunda gözüm yok valla