Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / NBA 3 lü

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
5.60

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,416
32,855
113
Forumda etkinlikler oluyordu oraya tg yazmak zorunluydu başka mevzulardan başkan kaldırdı onu artık oralara yazdıysan ordan almış olabilirler
Ben onu bildiğim için o şekilde etkinliklere katilmiyordum hatta yazıyorum da bu şekilde herkes benim tg yi görüyor diye söylüyordum hatta eniste

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,185
95,479
113
Sana mi laf etti hayro
Aynen bu berdus27 ile benim soyismim aynıymış
Durduk yere bana dm attı yalvardın para aldın benden diye berdusla 2 niz aynı hesapsınız adamlık yapma zor tutuyorum kendimi bütün foyanı çıkaracam senin diye dm atmış bende ağzıma ne gelirse söyledim
Sonradan berdus a sordum soyadın ne senin diye o geldi aklıma baktım aynı ondan dolayı yazdı muhtemelen bana onu

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,400
10,654
113
Durduk yere bana dm attı yalvardın para aldın benden diye berdusla 2 niz aynı hesapsınız adamlık yapma zor tutuyorum kendimi bütün foyanı çıkaracam senin diye dm atmış bende ağzıma ne gelirse söyledim
Sonradan berdus a sordum soyadın ne senin diye o geldi aklıma baktım aynı ondan dolayı yazdı muhtemelen bana onu
Bugün akşam 15-20 dakika berdusla konuştuk dmden o senmiydin neden söylemiyorsun yabancı mıyız valla yakıştıramadım enişte 😂

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,416
32,855
113
Benim ve senin adin da ayni oldugu için zamaninda nova felan beni sen zannediyordu bende fazla caktirmiyordum da sen ve berdus ayni karakter de olmanız imkansiz ötesi gibi birsey zaten eniste kor olan adam bile sizin farklı insanlar olduğunuzu anlar puaha

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,400
10,654
113
Kurtaran malı valideye küfür etti tehtid
Ediyor bide başka bir
Amele geldi beni bulacakmışta video çekecekmişte dövecekmiş açık adres yazdım gel diye bende.
Ver adresimizi kardo senin annen bizim annemiz gelsin Ankara Karapürçeğe gelsin o ben onu bulurum

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,358
9,875
113
Hele şu berduş nasıl ban yemiyor aklım almıyor herhalde 2-3k kişiden para istemiştir önüne gelen herkesten para istiyor.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,416
32,855
113
Kurtaran malı valideye küfür etti tehtid
Ediyor bide başka bir
Amele geldi beni bulacakmışta video çekecekmişte dövecekmiş açık adres yazdım gel diye bende.
Bu forumda 2 3 kisi sivilde denk gelse diye aylarca dua ettiğim bile oldu dost ama sanalda herkes battal gazi takılıyor o yuzddn sal gitsin bos yere küfür kıyamet günaha girme bari

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,400
10,654
113
Hele şu berduş nasıl ban yemiyor aklım almıyor herhalde 2-3k kişiden para istemiştir önüne gelen herkesten para istiyor.
Gariban çocuk la o bakma ya ,biraz ben sohbet ediyorumda art niyet yok saf forumda sevile sevile öğrendik artık kimin ne olduğunuda yinede dolaptaki dondurma kabından bile dolma çıkıyor haklısın valla 😂

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,358
9,875
113
Bu forumda 2 3 kisi sivilde denk gelse diye aylarca dua ettiğim bile oldu dost ama sanalda herkes battal gazi takılıyor o yuzddn sal gitsin bos yere küfür kıyamet günaha girme bari
Vay lan lisede lakabım battalgaziydi. 4-5 kişiye saldırıp dayak yemiştim o yüzden

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,400
10,654
113
Ben verdim adresi kanka para pul vs herşey bir
Kenara 7-8 ay önce dertleştiğim lavuk dul ananı.. diye küfür ediyorsa bunun affı olmazz
Ana bacı karı kız muhabbeti yapanlar etek giysin gezsin. Tabi ilk topu patlatanlar karşılıksız kalacaksa olmaz

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,185
95,479
113
Benim ve senin adin da ayni oldugu için zamaninda nova felan beni sen zannediyordu bende fazla caktirmiyordum da sen ve berdus ayni karakter de olmanız imkansiz ötesi gibi birsey zaten eniste kor olan adam bile sizin farklı insanlar olduğunuzu anlar puaha
Hiç kafası çalışmıyor git başkana shellac a daimon a sor o cevap verir sana Gelmiş beni tehdit ediyor yavsak