Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / NBA 3 lü

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
5.60

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,277
31,583
113
Ben verdim adresi kanka para pul vs herşey bir
Kenara 7-8 ay önce dertleştiğim lavuk dul ananı.. diye küfür ediyorsa bunun affı olmazz
Şahsına felan kufur etse gene haklı derdımde yaslı baskı kadına dul kadına o sekıl kufur hıc hos degıl ıyıce ıpı kactı bu ısın ınsanlar zıvanadan cıkmıs

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,317
32,747
113
Vardır bir bildiğin kankam göremediğimizi görmüşsündür saygı duyarım ben pek konularda olmam nadir gelirim böyle sohbetlere bi analiz yapacam dur 😂
Forumda adam hiç bir etkinlik acmiyor ve sadece burdan iki üç kuruş almanın derdinde olan biri bu forumda kimseyle tartışmayı göze alamaz saf biri katiyen değildir ama saf numarası yapıyordur yüzde yüz dostum

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,813
18,558
113
Şahsına felan kufur etse gene haklı derdımde yaslı baskı kadına dul kadına o sekıl kufur hıc hos degıl ıyıce ıpı kactı bu ısın ınsanlar zıvanadan cıkmıs
Metin ben senle de dalaştım hiç küfür geçti mi ? Bide o konuda adamlara kalp attın bu kadar mı düşük adamsın ulan sana biri yapsa şunu Allah kitap çarpsın senin yanına olurdum düzgün konuş derdim.

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,396
10,651
113
Düşmanlıgı varmış işte saldıracak yer aramış
Enişte şu forumda birisi senden zarar gördüm diyorsa ben suçu onda ararım muhabbetin güzel şakayı kaldırırsın yaşa başa bakmaz çocukla çocuk büyükle büyük olursun. Seni severim kafa adamsın herkes kendine yakışanı yapar senden gram eksilmez taş.k yapar.

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,277
31,583
113
Metin ben senle de dalaştım hiç küfür geçti mi ? Bide o konuda adamlara kalp attın bu kadar mı düşük adamsın ulan sana biri yapsa şunu Allah kitap çarpsın senin yanına olurdum düzgün konuş derdim.
Adam senı bulur doverım demıs ona guldum anne felan ayıptır

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,396
10,651
113
Forumda adam hiç bir etkinlik acmiyor ve sadece burdan iki üç kuruş almanın derdinde olan biri bu forumda kimseyle tartışmayı göze alamaz saf biri katiyen değildir ama saf numarası yapıyordur yüzde yüz dostum
İkna oldum la daha akşam dmden yardımcı oldum ben galiba aptal geldim aptal gidecem aslında iyi niyet diyelim yoksa acımasız olursak adamı ayakta d.ikeriz ruhu duymaz ilginç ufak tefek miktarlar için değmez.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,184
95,478
113
Enişte şu forumda birisi senden zarar gördüm diyorsa ben suçu onda ararım muhabbetin güzel şakayı kaldırırsın yaşa başa bakmaz çocukla çocuk büyükle büyük olursun. Seni severim kafa adamsın herkes kendine yakışanı yapar senden gram eksilmez taş.k yapar.
Eyvallah dostum öyle ya kafa dağıtmaya giriyoruz buraya durduk yere niye huzursuzluk çıkaralım

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,813
18,558
113
Adam senı bulur doverım demıs ona guldum anne felan ayıptır
Boş yapıyor adresim net gelmiş numaramı yazıyor tc isim soy isim biliyorum diyor manyak herif yüreği varsa gelsin yüzüme konuşsun kendimi yormam 2 tane dayım var salarım onları sıkarlar kafasına atarlar çöpe kim vurduya gider.

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,396
10,651
113
Ciddiye almayın siz ciddiye aldıkça aynı hareketleri artırarak devam eder bu vatandaş bunda değişik bir hastalık var gün içinde araştırıp akşama açıklayacam tıpta ne olduğunu.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,184
95,478
113
Hayro gecen sene arada losers konusunda çok az takıldı zaten burda en iyi de konu sahibi Reşat tanıyor du onu da hiç ole bir kişi değildi bide yeni üye gelip eski bir üyeye nasil laf etmiş inan aklim almadi
Bende şaşırdım zaten durduk yere yazınca ama bu berdus belli ki sabah aksam yalan dolan para istemiş almış ondan oda ben sanıp kurulmuş ona

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,277
31,583
113
Boş yapıyor adresim net gelmiş numaramı yazıyor tc isim soy isim biliyorum diyor manyak herif yüreği varsa gelsin yüzüme konuşsun kendimi yormam 2 tane dayım var salarım onları sıkarlar kafasına atarlar çöpe kim vurduya gider.
Yav burda kımse gıdıpte adam dovmeye gıtmez karsınds kım ne cıkıcak bılemez bos muhabbetler

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,317
32,747
113
İkna oldum la daha akşam dmden yardımcı oldum ben galiba aptal geldim aptal gidecem aslında iyi niyet diyelim yoksa acımasız olursak adamı ayakta d.ikeriz ruhu duymaz ilginç ufak tefek miktarlar için değmez.
Bu forumda dm atmayan insanlar kaliteli adamlardır bunu bil dost paran olduğu zaman sana dm atmayan adamları ayır sana dm atan adamları ayır iste o şekilde kim ne olduğunu basit şekilde öğrenirsin zaten

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,184
95,478
113
Yok enişte saf değilim ama çakalda değilim kimsenin 5 kuruşunda gözüm yok valla
Nispet yapmadığı sürece herkes kazansın sıkıntımız yok ama bazıları kazançlarını ortamı germek için paylaşıyor onlarada bir şey diyemezsin sen suclu oluyorsun en iyisi görmezden gelmek