- 17,269
- 9,792
- 113
En iyi insan benim benceBu forumda dm atmayan insanlar kaliteli adamlardır bunu bil dost paran olduğu zaman sana dm atmayan adamları ayır sana dm atan adamları ayır iste o şekilde kim ne olduğunu basit şekilde öğrenirsin zaten
En iyi insan benim benceBu forumda dm atmayan insanlar kaliteli adamlardır bunu bil dost paran olduğu zaman sana dm atmayan adamları ayır sana dm atan adamları ayır iste o şekilde kim ne olduğunu basit şekilde öğrenirsin zaten
Bak oda olabilir eniste ama yine de sana güzel bir dillen sorması lazimdi bide sen ve berdus ayni karakter olmanız soz konusu bile değil hayro forumda konulara yazan biri değil ama forumda çoğu konuya bakan biri yanlış yapmışBende şaşırdım zaten durduk yere yazınca ama bu berdus belli ki sabah aksam yalan dolan para istemiş almış ondan oda ben sanıp kurulmuş ona
Doğru söylüyorsun net haklısın ağam vallahi üstüne söz söylemek ayıbım olur.⭐Bu forumda dm atmayan insanlar kaliteli adamlardır bunu bil dost paran olduğu zaman sana dm atmayan adamları ayır sana dm atan adamları ayır iste o şekilde kim ne olduğunu basit şekilde öğrenirsin zaten
La bir dostum aklıma geldi ,şu iyi insan derdim la gardaş benden iyisi mezarda sen herkesi kötü bil beni iyi bil derdi haha kulakları çınlasın ☺En iyi insan benim bence
Yok biz düşmeyiz ya 2 dir enişte senin kriptoya çekim yapayım mı diye soruyor 3 te alırım kucağa bakalım nasıl yıkanırmış öğrensin de kullanır ilerdeYıkama yaglama saglam enıste dusmeyın
Herkes çakal deyince şey oldum külot satamayacak hale geldim 🙄Nispet yapmadığı sürece herkes kazansın sıkıntımız yok ama bazıları kazançlarını ortamı germek için paylaşıyor onlarada bir şey diyemezsin sen suclu oluyorsun en iyisi görmezden gelmek
Ondan şüphemiz yok zaten puahaEn iyi insan benim bence
Bana pasla cakal parası yerım bır ıkı tane leşim var ole burda acımamYok biz düşmeyiz ya 2 dir enişte senin kriptoya çekim yapayım mı diye soruyor 3 te alırım kucağa bakalım nasıl yıkanırmış öğrensin de kullanır ilerde
Tehdit ederek başlayınca zaten ondan önce biriyle de tartışmıştım üstüne o yazdı bende ağzıma ne gelirse söyledim laf dalasına girdi iş sonraBak oda olabilir eniste ama yine de sana güzel bir dillen sorması lazimdi bide sen ve berdus ayni karakter olmanız soz konusu bile değil hayro forumda konulara yazan biri değil ama forumda çoğu konuya bakan biri yanlış yapmış
Valla dost ben bu şekilde çözdüm artik yoksa başka türlü burdaki insanları çözemezsin kiDoğru söylüyorsun net haklısın ağam vallahi üstüne söz söylemek ayıbım olur.⭐
Valla gizliden parasi olunca dağıtım yapan biriydi aslında ilk foruma geldiği sırada bile etkinlik açıp millete odul verdiği günleri hatırlıyorum yanlış yapmış işte bide sana demesi tam kendini bitirmiş yaniTehdit ederek başlayınca zaten ondan önce biriyle de tartışmıştım üstüne o yazdı bende ağzıma ne gelirse söyledim laf dalasına girdi iş sonra
Ondan önce su ayyasla tartıştım yazdığı dm ye bak numarasını verecekti heralde kafası karıştı ne yapacağını unuttu kafa güzelBak oda olabilir eniste ama yine de sana güzel bir dillen sorması lazimdi bide sen ve berdus ayni karakter olmanız soz konusu bile değil hayro forumda konulara yazan biri değil ama forumda çoğu konuya bakan biri yanlış yapmış

La bende nosu vardı engelledım ısı dusunce bseyler soruyo bız yazınca uyuyorrum bayılmıskm dıyo puahajOndan önce su ayyasla tartıştım yazdığı dm ye bak numarasını verecekti heralde kafası karıştı ne yapacağını unuttu kafa güzelEkli dosyayı görüntüle 903697
Farkedip hatasını yazarsa barışırız benlik sıkıntı yok yanlış anlamış olabilir ama konuya giriş tarzı yanlışValla gizliden parasi olunca dağıtım yapan biriydi aslında ilk foruma geldiği sırada bile etkinlik açıp millete odul verdiği günleri hatırlıyorum yanlış yapmış işte bide sana demesi tam kendini bitirmiş yani
Toprağın altında aslan dolu yatan,yatana toprağın üstü yavşak dolu satan satana.Valla dost ben bu şekilde çözdüm artik yoksa başka türlü burdaki insanları çözemezsin ki
Erhan uyusana fena takıntı yaptımValla gizliden parasi olunca dağıtım yapan biriydi aslında ilk foruma geldiği sırada bile etkinlik açıp millete odul verdiği günleri hatırlıyorum yanlış yapmış işte bide sana demesi tam kendini bitirmiş yani
Ayenn ole anlar umarim onun bileceği is artik senin burda nasil bir adam olduğunu bilmeyen varsa gitsin kendini sorgulasın once sonra gelip sna konussunlar neyse eniste yatalım millet ise gitti isten donecekelr biz dhaa yatmadik puaha görüşürüz dostFarkedip hatasını yazarsa barışırız benlik sıkıntı yok yanlış anlamış olabilir ama konuya giriş tarzı yanlış
Görüşürüz adaş biz daha yeni kalktık erken kalkan yol alır hadi görüşürüzAyenn ole anlar umarim onun bileceği is artik senin burda nasil bir adam olduğunu bilmeyen varsa gitsin kendini sorgulasın once sonra gelip sna konussunlar neyse eniste yatalım millet ise gitti isten donecekelr biz dhaa yatmadik puaha görüşürüz dost
Yarin gece yine güzel bi konu olursa dalarız muhabbete devam ederiz belki dost puaha gorusuruz dikkat et kendineToprağın altında aslan dolu yatan,yatana toprağın üstü yavşak dolu satan satana.
Yılmaz Güney güzel demiş
Cümleten iyi sabahlar Allah'a emanet olun dostlarım güzel sohbetleriniz için teşekkür ediyorum dikkat edin. 🖐🖐🖐🙏🙏
Sen anca yolu yarilarsin puahaGörüşürüz adaş biz daha yeni kalktık erken kalkan yol alır hadi görüşürüz