Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / NBA 3 lü

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
5.60

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,227
32,675
113
Bende şaşırdım zaten durduk yere yazınca ama bu berdus belli ki sabah aksam yalan dolan para istemiş almış ondan oda ben sanıp kurulmuş ona
Bak oda olabilir eniste ama yine de sana güzel bir dillen sorması lazimdi bide sen ve berdus ayni karakter olmanız soz konusu bile değil hayro forumda konulara yazan biri değil ama forumda çoğu konuya bakan biri yanlış yapmış

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,373
10,623
113
Bu forumda dm atmayan insanlar kaliteli adamlardır bunu bil dost paran olduğu zaman sana dm atmayan adamları ayır sana dm atan adamları ayır iste o şekilde kim ne olduğunu basit şekilde öğrenirsin zaten
Doğru söylüyorsun net haklısın ağam vallahi üstüne söz söylemek ayıbım olur.⭐

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,184
95,478
113
Bak oda olabilir eniste ama yine de sana güzel bir dillen sorması lazimdi bide sen ve berdus ayni karakter olmanız soz konusu bile değil hayro forumda konulara yazan biri değil ama forumda çoğu konuya bakan biri yanlış yapmış
Tehdit ederek başlayınca zaten ondan önce biriyle de tartışmıştım üstüne o yazdı bende ağzıma ne gelirse söyledim laf dalasına girdi iş sonra

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,227
32,675
113
Tehdit ederek başlayınca zaten ondan önce biriyle de tartışmıştım üstüne o yazdı bende ağzıma ne gelirse söyledim laf dalasına girdi iş sonra
Valla gizliden parasi olunca dağıtım yapan biriydi aslında ilk foruma geldiği sırada bile etkinlik açıp millete odul verdiği günleri hatırlıyorum yanlış yapmış işte bide sana demesi tam kendini bitirmiş yani

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,184
95,478
113
Ondan önce su ayyasla tartıştım yazdığı dm ye bak numarasını verecekti heralde kafası karıştı ne yapacağını unuttu kafa güzelIMG_5074.jpeg

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,184
95,478
113
Valla gizliden parasi olunca dağıtım yapan biriydi aslında ilk foruma geldiği sırada bile etkinlik açıp millete odul verdiği günleri hatırlıyorum yanlış yapmış işte bide sana demesi tam kendini bitirmiş yani
Farkedip hatasını yazarsa barışırız benlik sıkıntı yok yanlış anlamış olabilir ama konuya giriş tarzı yanlış

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,373
10,623
113
Valla dost ben bu şekilde çözdüm artik yoksa başka türlü burdaki insanları çözemezsin ki
Toprağın altında aslan dolu yatan,yatana toprağın üstü yavşak dolu satan satana.
Yılmaz Güney güzel demiş
Cümleten iyi sabahlar Allah'a emanet olun dostlarım güzel sohbetleriniz için teşekkür ediyorum dikkat edin. 🖐🖐🖐🙏🙏

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,227
32,675
113
Farkedip hatasını yazarsa barışırız benlik sıkıntı yok yanlış anlamış olabilir ama konuya giriş tarzı yanlış
Ayenn ole anlar umarim onun bileceği is artik senin burda nasil bir adam olduğunu bilmeyen varsa gitsin kendini sorgulasın once sonra gelip sna konussunlar neyse eniste yatalım millet ise gitti isten donecekelr biz dhaa yatmadik puaha görüşürüz dost

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,184
95,478
113
Ayenn ole anlar umarim onun bileceği is artik senin burda nasil bir adam olduğunu bilmeyen varsa gitsin kendini sorgulasın once sonra gelip sna konussunlar neyse eniste yatalım millet ise gitti isten donecekelr biz dhaa yatmadik puaha görüşürüz dost
Görüşürüz adaş biz daha yeni kalktık erken kalkan yol alır hadi görüşürüz

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,227
32,675
113
Toprağın altında aslan dolu yatan,yatana toprağın üstü yavşak dolu satan satana.
Yılmaz Güney güzel demiş
Cümleten iyi sabahlar Allah'a emanet olun dostlarım güzel sohbetleriniz için teşekkür ediyorum dikkat edin. 🖐🖐🖐🙏🙏
Yarin gece yine güzel bi konu olursa dalarız muhabbete devam ederiz belki dost puaha gorusuruz dikkat et kendine