- 17,269
- 9,790
- 113
Edemezsin çünkü foruma giremicen 🥸Yarin gece yine güzel bi konu olursa dalarız muhabbete devam ederiz belki dost puaha gorusuruz dikkat et kendine
Edemezsin çünkü foruma giremicen 🥸Yarin gece yine güzel bi konu olursa dalarız muhabbete devam ederiz belki dost puaha gorusuruz dikkat et kendine
Valla uyudum gitti simdi yarin gece gelirsen devam ederiz, artik hatta senin önerdiğin film hakkında da konuşuruz görüşürüz dost puahErhan uyusana fena takıntı yaptım
Niye la ban yemedim ki puahaEdemezsin çünkü foruma giremicen 🥸
Bende çıkıyom zaten kahvaltı edip uyucam 😂Valla uyudum gitti simdi yarin gece gelirsen devam ederiz, artik hatta senin önerdiğin film hakkında da konuşuruz görüşürüz dost puah
Naruto izlemekten giremezsin ki abarttığım yok uyanıp başladığında anlarsın 😂Niye la ban yemedim ki puaha
La o kadar ovdun filmi güzel kız felan varsa belki sarar ins puahaNaruto izlemekten giremezsin ki abarttığım yok uyanıp başladığında anlarsın 😂
Film değil la anime profilde gördüğün naruto işte 😂😂La o kadar ovdun filmi güzel kız felan varsa belki sarar ins puaha
Harbimi valla senin profile bakınca bile gulumsedim simdi kesin sarar bakalim artik uyanınca ölmezsem bakacmFilm değil la anime profilde gördüğün naruto işte 😂😂
İyi uykular dost 🍀Harbimi valla senin profile bakınca bile gulumsedim simdi kesin sarar bakalim artik uyanınca ölmezsem bakacm
Eyvallah dostum@Barrios gardasim Tebrikler daim olsun
Tebrikler