Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik Hk.

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Komutanın kafasına sık kal orda gelip napcan

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,160
13,020
113
Elli defa gitmiyoruz bazıları veriyor diyor bazıları götür lazım oluyor diyor bende fikir alıyorum hepsi bu
kardo her seyini vermiyor coraptir palaskadir boxerdir bunlari veriyorlar lakin salt askeriyenin verdiği yetmeyebilir gittigin yere göre değişir demem bundan. kimi yer var camasirini rahat yikarsin kendin duşunu her gun alirsin kimi yer var 3 4 günde bir dus beklersin o yüzden gideceğin yerin facebookda falan hemen gruplarını whatsapp gruplarını kuruyorlar zaten yaz bulursun o gruplarda da az cok bunlari yazmis oluyor eski dönemler.

Mlik72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
885
302
63
kardo her seyini vermiyor coraptir palaskadir boxerdir bunlari veriyorlar lakin salt askeriyenin verdiği yetmeyebilir gittigin yere göre değişir demem bundan. kimi yer var camasirini rahat yikarsin kendin duşunu her gun alirsin kimi yer var 3 4 günde bir dus beklersin o yüzden gideceğin yerin facebookda falan hemen gruplarını whatsapp gruplarını kuruyorlar zaten yaz bulursun o gruplarda da az cok bunlari yazmis oluyor eski dönemler.
Eyvallah bakacam

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,323
868
113
yer belli olduysa gidip teslim olacaksın kaçarın yok ..buyuk sıkıntı yasarsın.

Cihanseyhn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,458
1,756
113
Gel aslanım gel

Cihanseyhn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,458
1,756
113
İşim var olur mu aq vatan bu inşallah bizim kışlaya düşmezsin

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
10,595
113
Arkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
DEVRE kaybı olur bişey olmaz

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,250
1,051
113
Reis ben hiçbir şey götürmedim. İyi ki götürmemişim diyorum. Her şeyi veriyorlar. (Bedelli yapanlar için lafım uzun döneme bir şey diyemem)

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,670
1,136
113
Vay amk benim yaş 40 seninki 22 nerdeyse baban yaşına gelmişim ne çabuk yaslanmişim konuyu açmasan düşünmicektim bunu🤣askeriyeye bir dilekçe yaz mazeret bildirmen lazim dostum

Tiger_1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,283
651
113
Devre kaybı olur bişi olmaz diyenlere kıçımla gülüyorum, tabiki her komutanlıkta yönetim ve davranış şekli farklı ama genel olarak kanundur eminim wc temizliği yatak çarşaf toplama işleri önce bu askerlere verilir bedelli de olsa bir ay kaldım çok değil ama kanun gibi olmuş ne kadar amelelik varsa bu askerlerde

Mericimo81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,665
794
113
Arkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
Ben bunu gerçekten okudum mu 😅😅😅

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,749
4,681
113
Çevirmeye denk gelme sıkıntı yaşarsın..
Umarım gitmiş teslim olmuşsundur.