kardo her seyini vermiyor coraptir palaskadir boxerdir bunlari veriyorlar lakin salt askeriyenin verdiği yetmeyebilir gittigin yere göre değişir demem bundan. kimi yer var camasirini rahat yikarsin kendin duşunu her gun alirsin kimi yer var 3 4 günde bir dus beklersin o yüzden gideceğin yerin facebookda falan hemen gruplarını whatsapp gruplarını kuruyorlar zaten yaz bulursun o gruplarda da az cok bunlari yazmis oluyor eski dönemler.Elli defa gitmiyoruz bazıları veriyor diyor bazıları götür lazım oluyor diyor bende fikir alıyorum hepsi bu
Eyvallah bakacamkardo her seyini vermiyor coraptir palaskadir boxerdir bunlari veriyorlar lakin salt askeriyenin verdiği yetmeyebilir gittigin yere göre değişir demem bundan. kimi yer var camasirini rahat yikarsin kendin duşunu her gun alirsin kimi yer var 3 4 günde bir dus beklersin o yüzden gideceğin yerin facebookda falan hemen gruplarını whatsapp gruplarını kuruyorlar zaten yaz bulursun o gruplarda da az cok bunlari yazmis oluyor eski dönemler.
peki ne diyeyimHee olmaz sen öyle san mahkemeye veriyolar para cezası almıstım bu yüzden
Senin kışla neresi inşallah düşerim sıkıntı yokİşim var olur mu aq vatan bu inşallah bizim kışlaya düşmezsin
DEVRE kaybı olur bişey olmazArkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
Reis ben hiçbir şey götürmedim. İyi ki götürmemişim diyorum. Her şeyi veriyorlar. (Bedelli yapanlar için lafım uzun döneme bir şey diyemem)kardo her seyini vermiyor coraptir palaskadir boxerdir bunlari veriyorlar lakin salt askeriyenin verdiği yetmeyebilir gittigin yere göre değişir demem bundan. kimi yer var camasirini rahat yikarsin kendin duşunu her gun alirsin kimi yer var 3 4 günde bir dus beklersin o yüzden gideceğin yerin facebookda falan hemen gruplarını whatsapp gruplarını kuruyorlar zaten yaz bulursun o gruplarda da az cok bunlari yazmis oluyor eski dönemler.
Ben bunu gerçekten okudum mu 😅😅😅Arkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
İstanbuldaSenin kışla neresi inşallah düşerim sıkıntı yok
Peki erken gitsem erken gelebilirmiyim1 ay sonra gidersen 1 ay sonra cikarsin tabi gec gittigin 1 ay icerisinde asker kacagi diye cevirmeye felan takilmazsan bisey olmaz