- 487
- 161
- 43
Kesinlikle vaktinde gitmelisin
								Sen şimdi bu saatte gözüktün kod atmak zorundasın kanka😍😂😂😂Bu saatten sonra kaç şafak var ben mı dusuneyım torunO şimdi asker

yok suan kod erken baslayacagız kodlara gelırsın bugun kod yerıneSen şimdi bu saatte gözüktün kod atmak zorundasın kanka😍😂😂😂
Ben uyurken saray rüyasındaki dedenin sesini duyuyorum artık rüyalar gerçek olsun😂😂hahaah aynen yatacam sımdı kanunıye kalmayan bu dunya bize mi kalır sandın
yok artık ben onu cok oynamyrm ama gecelerı hep acık dıyorlar onaBen uyurken saray rüyasındaki dedenin sesini duyuyorum artık rüyalar gerçek olsun😂😂
Kendine iyi bak bize lazımsın kanka👑👑yok suan kod erken baslayacagız kodlara gelırsın bugun kod yerıne
eyv sende gorusuruzKendine iyi bak bize lazımsın kanka👑👑
Atıyor bir şeyler müptezel ama denk gelmiyor 😂😂yok artık ben onu cok oynamyrm ama gecelerı hep acık dıyorlar ona
Katılıyorum kanka 😎Tam gununde git yoksa çok pişman olursun
Hangi iş veren 5 ay elemanın askerden gelmesini bekler dostAskerlik mi kaldı 6 ay 1 ay izin falan filan düş 5 ay aga her gencin gitmesi gereken bi yer
Cezası yok geç girer geç çıkarsınCezası falan olmaz mı
Derine inip tartışma alani açmak istemem 12 ay yaptım ben aga insanın o yaşta kendi akranlariyla bir arada olabileceği başka biyer daha yok farklı bir deneyim her gencin gitmesi gereken biyer bence 😂Hangi iş veren 5 ay elemanın askerden gelmesini bekler dost
Zorunlu askerlik dolandırıcılıktır
Yakalanmadigin sürece sorun olmaz ama gittiğinde ceza yiyeceksin.Arkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.