- 481
- 158
- 43
Kesinlikle vaktinde gitmelisin
Sen şimdi bu saatte gözüktün kod atmak zorundasın kanka😍😂😂😂Bu saatten sonra kaç şafak var ben mı dusuneyım torunO şimdi asker
![]()
yok suan kod erken baslayacagız kodlara gelırsın bugun kod yerıneSen şimdi bu saatte gözüktün kod atmak zorundasın kanka😍😂😂😂
Ben uyurken saray rüyasındaki dedenin sesini duyuyorum artık rüyalar gerçek olsun😂😂hahaah aynen yatacam sımdı kanunıye kalmayan bu dunya bize mi kalır sandın![]()
yok artık ben onu cok oynamyrm ama gecelerı hep acık dıyorlar onaBen uyurken saray rüyasındaki dedenin sesini duyuyorum artık rüyalar gerçek olsun😂😂
Kendine iyi bak bize lazımsın kanka👑👑yok suan kod erken baslayacagız kodlara gelırsın bugun kod yerıne
eyv sende gorusuruzKendine iyi bak bize lazımsın kanka👑👑
Atıyor bir şeyler müptezel ama denk gelmiyor 😂😂yok artık ben onu cok oynamyrm ama gecelerı hep acık dıyorlar ona
Katılıyorum kanka 😎Tam gununde git yoksa çok pişman olursun
Hangi iş veren 5 ay elemanın askerden gelmesini bekler dostAskerlik mi kaldı 6 ay 1 ay izin falan filan düş 5 ay aga her gencin gitmesi gereken bi yer
Cezası yok geç girer geç çıkarsınCezası falan olmaz mı
Derine inip tartışma alani açmak istemem 12 ay yaptım ben aga insanın o yaşta kendi akranlariyla bir arada olabileceği başka biyer daha yok farklı bir deneyim her gencin gitmesi gereken biyer bence 😂Hangi iş veren 5 ay elemanın askerden gelmesini bekler dost
Zorunlu askerlik dolandırıcılıktır
Yakalanmadigin sürece sorun olmaz ama gittiğinde ceza yiyeceksin.Arkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.