😂😂bitti knkavatan hayini
😂😂bitti knkavatan hayini
Öyle valla reis ama çok arıza çıkıyor burda a dan z ye düğün salonu bile var o yüzden arıza çok çıkıyorPsikolojin niye iyi değil deniz insana iyi gelen en iyi doğal aktivitelerden
Bitti reis yaş kaçbiz 18 ay yaptık doğuda anam ağladı 18 ay adamın dediğine bak yapacak 6 ay gitsemmi diyo yazıklar olsun ne diyim
Ben bilerek gece koğuşculugu yaptım. Mis gibiydi 87 gün. İstima yoktu yani çoğunlukla sonra nöbetten aldılar karışan eden yoktu. Gece koguscusu olmasam yok istima çik yok saymanlık git yok onu yap bunu yap.Koğuşçuluk en iyisi ben denize sıfır askerlik yapıyorum ama psikolojim iyi deil
Tabi iş yoğun bir yerde yapıyorsan çalışıyorsundur. Öbür türlüde işsizlikten vakit geçmez millet birbirine sataşır kavga eder genelde öyle oluyor 😁Knka valla çok çalışıyoruz gene
48Bitti reis yaş kaç
Aynen valla ama bir yandan da güzel askerlik sevdim yaniBen bilerek gece koğuşculugu yaptım. Mis gibiydi 87 gün. İstima yoktu yani çoğunlukla sonra nöbetten aldılar karışan eden yoktu. Gece koguscusu olmasam yok istima çik yok saymanlık git yok onu yap bunu yap.
Bilmiyorum tam uzun süre oldu ben alalı vbet adresi yazmıştım ben sanırımBide knka bu elmaslar sponsor site mi olacak yoksa farketmiyormu
Amalelik sevilecek birşeyi yok 😃Aynen valla ama bir yandan da güzel askerlik sevdim yani
Burda albaylar yarbaylar generaller volta atıyor 😂Tabi iş yoğun bir yerde yapıyorsan çalışıyorsundur. Öbür türlüde işsizlikten vakit geçmez millet birbirine sataşır kavga eder genelde öyle oluyor 😁
Reis bitirmişsin sen işi çözmüşsün
Burda siviller de olduğu için havalı birazAmalelik sevilecek birşeyi yok 😃
yok yeni gidecem yarın 28 sene oldu la dfgdfgfgfghrgthReis bitirmişsin sen işi çözmüşsün
Oda sıkıntı komutanlar çoksa rahat edemez insanBurda albaylar yarbaylar generaller volta atıyor 😂
Nerde yaptın 😂 dedeyok yeni gidecem yarın 28 sene oldu la dfgdfgfgfghrgth
Öyle valla heryerde saklanıyoruz 😂Oda sıkıntı komutanlar çoksa rahat edemez insan![]()
Hahahayok yeni gidecem yarın 28 sene oldu la dfgdfgfgfghrgth
hakkari çukurcaNerde yaptın 😂 dede
Bende istanbul kadıköy utanarak 😂hakkari çukurca