- 31,617
- 21,341
- 113
2.sayfada konu ile ilgili yorumum mevcut kardeşim@AllanSaintMaximin bu arkadaşa sor 3 senedir askerlik yapıyor
2.sayfada konu ile ilgili yorumum mevcut kardeşim@AllanSaintMaximin bu arkadaşa sor 3 senedir askerlik yapıyor
vatan hainiArkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
1 ay geç çıkarsınArkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
Adam şafak atarsa 2 dedi reis sen daha 1 ay geç çıkarsın yazıyon 😂😂1 ay geç çıkarsın
8 mayısta askere gitmem gerekiyor demiş ya ona istinaden söyledim önceden oyledi şuan sistem nasıl işler bilemem ☺Adam şafak atarsa 2 dedi reis sen daha 1 ay geç çıkarsın yazıyon 😂😂
Biz 540gun yaptık 6 ay askerlik yapıp agliyorsunuz.simdi yazın gidip yazın geri geliyorsunuz biz askerde 3 kış gördük hammina su halinle bitmiyor diyorsun kuş uçmaz kervan geçmez yerde yaptım askerligimi halinize şükür edinGitme kardeşim gitme bitmiyor aq
Birşey olmaz hiç gitmesende olur 😂😅😀🤣 şimdiden hayırlı teskereler kardeşim bol bol 2 4 nöbeti tuttu turlarArkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
Nerde yapıyorsun şuan görevin ne. Bende 2023 de yapmıştim gece koğuşculugu yapmıştım 87 gün mis gibi geçmiştiŞafak 48 vay be bitirdik daha dün bu konuyu açmıştım
Kadıköyde yapıyorum elektrikçiyim askerdeNerde yapıyorsun şuan görevin ne. Bende 2023 de yapmıştim gece koğuşculugu yapmıştım 87 gün mis gibi geçmişti
He iyiymiş. Bende Konya Meram da yapmıştım koğuşculuk iyiydiKadıköyde yapıyorum elektrikçiyim askerde
Koğuşçuluk en iyisi ben denize sıfır askerlik yapıyorum ama psikolojim iyi deilHe iyiymiş. Bende Konya Meram da yapmıştım koğuşculuk iyiydi
Askerlik mi kaldı tatil olduŞafak 48 vay be bitirdik daha dün bu konuyu açmıştım
vatan hayiniArkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
Bide knka bu elmaslar sponsor site mi olacak yoksa farketmiyormuHe iyiymiş. Bende Konya Meram da yapmıştım koğuşculuk iyiydi
Knka valla çok çalışıyoruz geneAskerlik mi kaldı tatil olduhayırlı teskereler
Psikolojin niye iyi değil deniz insana iyi gelen en iyi doğal aktivitelerdenKoğuşçuluk en iyisi ben denize sıfır askerlik yapıyorum ama psikolojim iyi deil