- 28,222
- 17,055
- 113
2.sayfada konu ile ilgili yorumum mevcut kardeşim@AllanSaintMaximin bu arkadaşa sor 3 senedir askerlik yapıyor
2.sayfada konu ile ilgili yorumum mevcut kardeşim@AllanSaintMaximin bu arkadaşa sor 3 senedir askerlik yapıyor
vatan hainiArkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
1 ay geç çıkarsınArkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
Adam şafak atarsa 2 dedi reis sen daha 1 ay geç çıkarsın yazıyon 😂😂1 ay geç çıkarsın
8 mayısta askere gitmem gerekiyor demiş ya ona istinaden söyledim önceden oyledi şuan sistem nasıl işler bilemem ☺Adam şafak atarsa 2 dedi reis sen daha 1 ay geç çıkarsın yazıyon 😂😂
Biz 540gun yaptık 6 ay askerlik yapıp agliyorsunuz.simdi yazın gidip yazın geri geliyorsunuz biz askerde 3 kış gördük hammina su halinle bitmiyor diyorsun kuş uçmaz kervan geçmez yerde yaptım askerligimi halinize şükür edinGitme kardeşim gitme bitmiyor aq
Birşey olmaz hiç gitmesende olur 😂😅😀🤣 şimdiden hayırlı teskereler kardeşim bol bol 2 4 nöbeti tuttu turlarArkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.