- 1,122
- 335
- 83
140 seviyelerine rahat cikacak118 olmuş gümüş şu anda
140 seviyelerine rahat cikacak118 olmuş gümüş şu anda
Hiç önemli değil 2032 ye kadar yaşarsak ölmezsek o zaman bozdururum 👍140 seviyelerine rahat cikacak
Gümüş yapSizce hangisine ileriye yönelik yatırım yapayım?
Nerden alım satım yapıyorsun makas aralığı dar olan garanti yer neresi var fizikimi aliyon yoksa sanal miValla bu sabah 6 da 35 bin liralık gümüş aldım şuan 36.330 lira olmuş 12 saatte 1.300 kar bırakmış bence gümüş daha fazla al kral
Gümüş ağırlıklı yapacağım evet şu anda aklımdaki oGümüş yap
Online olarak bilmiyorum inan. Fiziksel altın gümüş daha mantıklı gibi bana göreAltın ve ya gümüş için makas aralığı en güzel yer neresi uygulama vs
TsklerGümüş ağırlıklı yapacağım evet şu anda aklımdaki o
Online olarak bilmiyorum inan. Fiziksel altın gümüş daha mantıklı gibi bana göre
Şuan gümüş çok şişti ama genel olarak konuşursak altin sürekli düzenli yükselir ama gümüş dalgali knkm
%70 gümüş %30 altın alacağım yarınŞu an Gümüş alırsan daha çok kazandırır.
Bence yanlış düşünüyorsun knkm gümüş çok şişti patlayacakŞu an Gümüş alırsan daha çok kazandırır.
Uzun vade düşünüyorsan ağırlıklı altin alırım ben olsam%70 gümüş %30 altın alacağım yarın
Oooooooo sorma sorma🤣🤣Yarım kilo altın üzerine 100 gram gümüş serpiştirince iyi gidiyor
Merak etme bu ülkede hiç bir zaman kaybetmezsin.Uzun vade düşünüyorsan ağırlıklı altin alırım ben olsam
Tl olarak kaybetmezsin ama aslında kayıp oluyor görmüyoruzMerak etme bu ülkede hiç bir zaman kaybetmezsin.
Yılın ortasında 150 TL yi geçecekGümüş ağırlıklı yapacağım evet şu anda aklımdaki o
Online olarak bilmiyorum inan. Fiziksel altın gümüş daha mantıklı gibi bana göre