- 3,771
- 2,625
- 113
elbetteAnlamadım bana mı diyorsun?
elbetteAnlamadım bana mı diyorsun?
Aklımda gümüş var benimde onun hakkında ne diyorsunAltın paranın değerini korur başka bı s1ke yaramaz kardesim
Hisse al bence Tüpraş vsAklımda gümüş var benimde onun hakkında ne diyorsun
Tam tersini yapsam mı?%70 altın %30 gümüş
Yok Ağa o toplara girmem. Kripto yatırım borsa yatırım çok hareketli oluyor. Ne olacağı belli olmuyor. Ben daha garanti bir yol olarak altın gümüş fikrindeyimHisse al bence Tüpraş vs
Gümüş flan hikaye altın her zaman garantiGümüşte iyi çıkıyor ama. 4 kuyumcu gezdim 1 tanesi altın al . 2 tanesi gümüş al. 1 tanesi elindeki bütçeyi 2 ye böl yarısına altın yarısına gümüş al dedi. Onlarda ne yaptığını tam bilmiyor sanki 😆
Yatırımının %25 ini gümüşe %75 ini altına yap gümüşe 1k yı gösterirler bu yorumu not alinSizce hangisine ileriye yönelik yatırım yapayım?
Gümüş işi mi yapıyor yoksa yatırım falan mı yapıyor
Yatırım yaptı gümüşeGümüş işi mi yapıyor yoksa yatırım falan mı yapıyor
Bende çoğunluk gümüş azınlık altın diye düşünüyorum ama karasızım. Gümüş hakkında daha olumlu yorumlar vardı internette ama foruma da sormak istedimYatırımının %25 ini gümüşe %75 ini altına yap gümüşe 1k yı gösterirler bu yorumu not alin
Bakalım konuyu görüp gelirse konuşuruz fikrini alırız onundaYatırım yaptı gümüşe
Arsa al ne kaybolur ne çalınır nede zarar ettirir durur yerindeSizce hangisine ileriye yönelik yatırım yapayım?