- 8,879
- 8,885
- 113
Gümüş altının yari fiyatına kadar ulaşacak gümüş alin ben ekonomistim
Getirfinanstan alıyorum ben en ufak makas orada suana dek gördüklerimdeAltın ve ya gümüş için makas aralığı en güzel yer neresi uygulama vs
TskkerGetirfinanstan alıyorum ben en ufak makas orada suana dek gördüklerimde
Aklımızda bulunsun teşekkürlerGetirfinanstan alıyorum ben en ufak makas orada suana dek gördüklerimde
Davet kodu ver istersen o kod ile üye olayım 100 tl sana 100 de bana ekliyormisGetirfinanstan alıyorum ben en ufak makas orada suana dek gördüklerimde
Altın gümüş rasyosu çok açık,hiç tarihte olmadığı kadar,geçen sene yazmıştım gümüş alın diye %200-300 arttı ama,altında koptu gümüşte devletler zaten borç içinde , yarın sarı, putini , kim yongunu,cinpingi rakı balığa çağırıp hadi barışalım derse hiç şaşırmam emtiyalar yerde sürünür,asrın liderine de arapları kilitleyip yollarına bakabilirler.Sizce hangisine ileriye yönelik yatırım yapayım?
AltınSizce hangisine ileriye yönelik yatırım yapayım?
2025 yılı olarak bakarsan altın %80, gümüş %100 oranında değer kazandı. Fakat buna rağmen altın daha güvenli bir limanSizce hangisine ileriye yönelik yatırım yapayım?
GPDGAIQ buyur usta eyvallah sagolasınDavet kodu ver istersen o kod ile üye olayım 100 tl sana 100 de bana ekliyormis
Banka politaklari gereği benle calisamazlarmisGPDGAIQ buyur usta eyvallah sagolasın