Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Altın Mı Gümüş Mü

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,723
2,016
113
Kanka 40 k lık aldım ben öyle aşırı para bağlamadım ilk aşamada ama maaştan maaşa insallah artırıcam ben geçen ay giricektim normalde 80 liraydı hatta konuda açmıştım sonra nasip olmadı giremedik ama 1 ayda 80 den 130 a dayandı sen hesap et işte şu aşamada yükselişini ben kimsenin kaderini etkilemem profesyonel değiliz bu konularda Allah göstermesin zarar durumunda bize sövme mesuliyet kabul etmem 😂
118 TL gümüş şu anda 1.5 ay önce 75 TL falandı. Altında iyi çıkıyor çok kararsızım ama %70 gümüş % 30 altın yapacağım gibi

1000020282.jpg1000020281.jpg

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,579
5,791
113
Dunyadaki tek para birimi altındır otekiler sadece alisveriste kullanilmak uzere uretilen sanal para birimleridir 😂

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
60
28
Ben o bildiğin kumarcilardan değilim bilinçli olanlardanım emin ol 😉

Yakın zamanda olmaz bu tabiiki ama 3 4 yıl içinde neden olmasın
Kumarcının bilinçlisi olmaz. Sadece kendini kandırır. Hayırlısı olsun başarılar dilerim umarım öyledir.

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,723
2,016
113

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,317
27,713
113
Yok neden söveyim öyle düşünme. Sonuçta sen risk alıp girdin bende öyle yapacağım. İşte gümüş altına göre daha büyük sıçrama yapıyor gibi. %70 gümüş % 30 altın alayım diyorum. 2 milyon bütçe var bende de.
Oo kanka seninkinin yanında bizim ki deve de kulakmış ikisi de zarar ettirmez ya benim gözümde ki bu senede ülke zor geçecek diyor herkes ekonomi anlamında o yüzden altın falan düşmez benim gozumde

Furkann60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
643
195
43
Valla bu sabah 6 da 35 bin liralık gümüş aldım şuan 36.330 lira olmuş 12 saatte 1.300 kar bırakmış bence gümüş daha fazla al kral

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,723
2,016
113
Oo kanka seninkinin yanında bizim ki deve de kulakmış ikisi de zarar ettirmez ya benim gözümde ki bu senede ülke zor geçecek diyor herkes ekonomi anlamında o yüzden altın falan düşmez benim gozumde
Aynı düşüncedeyim hayırlısı bakalım ne olacak 5 6 sene sonrasına yaşar ölmezsek tabi. Seninde yatırımın hayırlı olsun

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,723
2,016
113