- 3,723
- 2,016
- 113
Onunla uğraşmak istemiyorum be kardeşim. Sağol yinede fikrin içinArsa al ne kaybolur ne çalınır nede zarar ettirir durur yerinde
Onunla uğraşmak istemiyorum be kardeşim. Sağol yinede fikrin içinArsa al ne kaybolur ne çalınır nede zarar ettirir durur yerinde
Altın ve gümüş dolara göre bence daha istikrarlı yükseliyor. Dolar düşünmüyorumBütçene bağlı
Düzgün bütçen varsa yarısıyla altın yarısıyla dolar al kenarda dursun parana hiçbir şey olmaz en temizi
Düşük yetersiz bütçen varsa gümüş al belki daha çok yükselir ama yine çok fazla bir fark bekleme
Altinı nakit alıma kapatiyolar insanlar gümüşe donucek su 5 6 ay içinde birikimi yapan yil sonu parayı koyarBende çoğunluk gümüş azınlık altın diye düşünüyorum ama karasızım. Gümüş hakkında daha olumlu yorumlar vardı internette ama foruma da sormak istedim
Yok zaten altın gümüş nakit paraya kapansa da işlemleri havale ile yapacağım onda sorun yokAltinı nakit alıma kapatiyolar insanlar gümüşe donucek su 5 6 ay içinde birikimi yapan yil sonu parayı koyar
Bekliyorum onu bir gelsin soracağım aklımda
@makina123 tavsiye verir
beyler bunla gokhan ağır hasarlı kaydı olan şahıslar gözünüzü seviyim şunları kaale almayin götte don yok 1000 tl joker alacak parası yok hala gümüş altın derdinde gülmekten bayilacam az kaldi 😹Bırak bu ayakları @bolder
ahahaha aynen. ben anlayana mesajı ilettimbeyler bunla gokhan ağır hasarlı kaydı olan şahıslar gözünüzü seviyim şunları kaale almayin götte don yok 1000 tl joker alacak parası yok hala gümüş altın derdinde gülmekten bayilacam az kaldi 😹
Satıcı değiliz aa
La ne var beni etiketliyonuz
beyler bunla gokhan ağır hasarlı kaydı olan şahıslar gözünüzü seviyim şunları kaale almayin götte don yok 1000 tl joker alacak parası yok hala gümüş altın derdinde gülmekten bayilacam az kaldi 😹
ahahaha aynen. ben anlayana mesajı ilettim
yüz verirlerse, her gün böyle konular acıp kafa s*er
Sen gümüşe yatırım yapmışsın gel hele ne kadar gramlık aldın ne düşünüyorsun gümüş ve altın hakkında fikrini alayım. Neden gümüşü tercih ettinLa ne var beni etiketliyonuz
Neden böyle bir şey düşündün 😆Civa al civa
Araştırda gorNeden böyle bir şey düşündün 😆
Kanka 40 k lık aldım ben öyle aşırı para bağlamadım ilk aşamada ama maaştan maaşa insallah artırıcam ben geçen ay giricektim normalde 80 liraydı hatta konuda açmıştım sonra nasip olmadı giremedik ama 1 ayda 80 den 130 a dayandı sen hesap et işte şu aşamada yükselişini ben kimsenin kaderini etkilemem profesyonel değiliz bu konularda Allah göstermesin zarar durumunda bize sövme mesuliyet kabul etmem 😂Sen gümüşe yatırım yapmışsın gel hele ne kadar gramlık aldın ne düşünüyorsun gümüş ve altın hakkında fikrini alayım. Neden gümüşü tercih ettin
Yok neden söveyim öyle düşünme. Sonuçta sen risk alıp girdin bende öyle yapacağım. İşte gümüş altına göre daha büyük sıçrama yapıyor gibi. %70 gümüş % 30 altın alayım diyorum. 2 milyon bütçe var bende de.Kanka 40 k lık aldım ben öyle aşırı para bağlamadım ilk aşamada ama maaştan maaşa insallah artırıcam ben geçen ay giricektim normalde 80 liraydı hatta konuda açmıştım sonra nasip olmadı giremedik ama 1 ayda 80 den 130 a dayandı sen hesap et işte şu aşamada yükselişini ben kimsenin kaderini etkilemem profesyonel değiliz bu konularda Allah göstermesin zarar durumunda bize sövme mesuliyet kabul etmem 😂
Sinan Demir gümüşSizce hangisine ileriye yönelik yatırım yapayım?