Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Altın Mı Gümüş Mü

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,735
1,385
113
Bütçene bağlı
Düzgün bütçen varsa yarısıyla altın yarısıyla dolar al kenarda dursun parana hiçbir şey olmaz en temizi
Düşük yetersiz bütçen varsa gümüş al belki daha çok yükselir ama yine çok fazla bir fark bekleme

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,723
2,016
113
Bütçene bağlı
Düzgün bütçen varsa yarısıyla altın yarısıyla dolar al kenarda dursun parana hiçbir şey olmaz en temizi
Düşük yetersiz bütçen varsa gümüş al belki daha çok yükselir ama yine çok fazla bir fark bekleme
Altın ve gümüş dolara göre bence daha istikrarlı yükseliyor. Dolar düşünmüyorum

Stalker41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,237
732
113
Bende çoğunluk gümüş azınlık altın diye düşünüyorum ama karasızım. Gümüş hakkında daha olumlu yorumlar vardı internette ama foruma da sormak istedim
Altinı nakit alıma kapatiyolar insanlar gümüşe donucek su 5 6 ay içinde birikimi yapan yil sonu parayı koyar

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,890
16,669
113

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,772
2,626
113
beyler bunla gokhan ağır hasarlı kaydı olan şahıslar gözünüzü seviyim şunları kaale almayin götte don yok 1000 tl joker alacak parası yok hala gümüş altın derdinde gülmekten bayilacam az kaldi 😹
ahahaha aynen. ben anlayana mesajı ilettim
yüz verirlerse, her gün böyle konular acıp kafa s*er

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,723
2,016
113
beyler bunla gokhan ağır hasarlı kaydı olan şahıslar gözünüzü seviyim şunları kaale almayin götte don yok 1000 tl joker alacak parası yok hala gümüş altın derdinde gülmekten bayilacam az kaldi 😹
ahahaha aynen. ben anlayana mesajı ilettim
yüz verirlerse, her gün böyle konular acıp kafa s*er

Aynen aynen kuruşum yok açlıktan ölüyorum hadi şimdi gidin konumdan

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,317
27,713
113
Sen gümüşe yatırım yapmışsın gel hele ne kadar gramlık aldın ne düşünüyorsun gümüş ve altın hakkında fikrini alayım. Neden gümüşü tercih ettin
Kanka 40 k lık aldım ben öyle aşırı para bağlamadım ilk aşamada ama maaştan maaşa insallah artırıcam ben geçen ay giricektim normalde 80 liraydı hatta konuda açmıştım sonra nasip olmadı giremedik ama 1 ayda 80 den 130 a dayandı sen hesap et işte şu aşamada yükselişini ben kimsenin kaderini etkilemem profesyonel değiliz bu konularda Allah göstermesin zarar durumunda bize sövme mesuliyet kabul etmem 😂

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,723
2,016
113
Kanka 40 k lık aldım ben öyle aşırı para bağlamadım ilk aşamada ama maaştan maaşa insallah artırıcam ben geçen ay giricektim normalde 80 liraydı hatta konuda açmıştım sonra nasip olmadı giremedik ama 1 ayda 80 den 130 a dayandı sen hesap et işte şu aşamada yükselişini ben kimsenin kaderini etkilemem profesyonel değiliz bu konularda Allah göstermesin zarar durumunda bize sövme mesuliyet kabul etmem 😂
Yok neden söveyim öyle düşünme. Sonuçta sen risk alıp girdin bende öyle yapacağım. İşte gümüş altına göre daha büyük sıçrama yapıyor gibi. %70 gümüş % 30 altın alayım diyorum. 2 milyon bütçe var bende de.