http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Abiler Kardeşler Akıl Verin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
Hayatımda hoşlandığım kızların hiçbiri bana bakmadı. Hoşlanmadıklarımla da ben ilgilenmedim. Sonuç olarak sapım. Açıkçası özgürlüğümden de feragat etmek istemedim. Yani kendi yapımı biliyorum. Bir kız bana hesap sormaya kalkarsa kapıyı gösteririm. Bu yüzden de sap olmak biraz da benim kaderim.

Kızlar bebek gibi sürekli şımartılmak el üstünde tutulmak istiyor. Birçok erkek sırf sap olmamak için bu durumlara katlanıyor
Yani evet böyle bi durum mevcut ama %10luk bi kesim de gerçekten o saf sevgiyi hissediyordur. Her ilişkide böyle başlamıyor mu zaten , ya gerçek sevgiyi tadarsam..

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,780
2,833
113
Yani evet böyle bi durum mevcut ama %10luk bi kesim de gerçekten o saf sevgiyi hissediyordur. Her ilişkide böyle başlamıyor mu zaten , ya gerçek sevgiyi tadarsam..
Benim yapımdan dünyada hoşlanacak tek bir kız bile yoktur. Taviz vermem, şımartmam, kapris çekmem, sürekli gaz alamam. Bazen kafam buzuktur o arasa bile bakmam. Bazen yalnızlık isterim.

Yani sap ölmeye mahkum birisiyim :)

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,576
2,045
113
Bu konuyla alakasız dostlar kızla aramda 9 yaş var sorun olur mu? Büyük olan benim. Sizce ne yapayım karakteri falan da olgun ama işte ilerde sorun yaratır mı ?

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
837
682
93
Öncelikle yaramıyorsa içme kardeşim😄 şaka bi yana bence en doğrusu hoşlandığın kıza açılman o da senden hoşlanıyormuş zaten bi kahve içmeye davet et diğer kızla iletişim kurma sebebini de sana yakınlaşmak için yaptım deme bana kalırsa kızın karakterini bilemem ama kimi kız çok hassastır sırf bana yaklaşmak için arkadaşıma niye umut verdin diye ters tepebilir direkt doğruyu anlatman hem dürüst olduğunu gösterir hemde için daha rahat olur baktın hala olmuyor salla gitsin daha bir şey yaşamadığını kızın acısını yaşamazsın olacağı varsa olur hayırlısı olsun dost senin için

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,687
3,426
113
Öncelikle selamın aleyküm normalde böyle gündelik hayatla ilgili şeyleri forumda pek konu açan biri değilim. Gönül işlerini hiç açmam ama , bir şey danışmak istiyorum .
Özellikle abilerim fikrini belirtsin @JayJayOkocha @Mrc35 @keskin4455 ve diğer abiler.

Şimdi bir a101 var yakınlarda çarşı içinde , bir kız var orada her gittiğimde kasaya koşuyordu çokta güzel hep göz göze geliyoruz aramızda makara olmuştu “nugget” alırken çok önemli bir mevzu değil anlatmayayım onu neyse işte , bende hoşlanmaya başlamıştım. Sonra bir kadın girmiş çalışmaya sürekli bana bakıyor vs vs . Akşam kafam güzelken sahilden çarşıya geçtim o marketteki kadından instagramını aldım bir anda o da verdi yani , neden yaptım bilmiyorum şu an biraz ayıldım , kadının bana yazdığı şey beni şok etti meğer aramızda “nugget” muhabbeti yaptığımız kız benden hoşlanıyormuş, kameradan benim gelmemi bekliyormuş kadın arayıp anlattı . Öğrenirse konuştuğumuzu çok üzülür darılır dedi bende dedim başta ondan hoşlanıyordum senin numaranı neden aldım hiç bilmiyorum alkollüydüm dedim bu durumu nasıl toplayabilirim.

rica ediyorum belaltı veya troll şeyler yazmayalım . Yaşı geçmiş, tecrübeli, aklı selim forumdaş abilerim yorum yaparsa çok sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 843714
Her gittiğimde kız kasaya koşuyor diyince ,lan bunda kapkaççı tipi var kasayı boşaltır gidip pozisyon alayım diye düşündüm mü dedi acaba diyecektim durum farklıymış :p

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
Öncelikle yaramıyorsa içme kardeşim😄 şaka bi yana bence en doğrusu hoşlandığın kıza açılman o da senden hoşlanıyormuş zaten bi kahve içmeye davet et diğer kızla iletişim kurma sebebini de sana yakınlaşmak için yaptım deme bana kalırsa kızın karakterini bilemem ama kimi kız çok hassastır sırf bana yaklaşmak için arkadaşıma niye umut verdin diye ters tepebilir direkt doğruyu anlatman hem dürüst olduğunu gösterir hemde için daha rahat olur baktın hala olmuyor salla gitsin daha bir şey yaşamadığını kızın acısını yaşamazsın olacağı varsa olur hayırlısı olsun dost senin için
Eyvallah dost bakalım yarın olsun zaman da geçmiyor ki

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,576
2,045
113
Sanmıyorum kalpler bir olduktan sonra her yol aşılır
Durum karışık yalnız. Aramız iyi, iyi anlaşıyoruz. Bazen kıskanıp telefona bakmaya falan çalışıyor mesaj vs yazarken. Bazen de ne zaman baksam göz göze geliyoruz bazen kinayeli laflar vs söylüyor ama sevgilisi var. Bilmiyorum empati yapınca da kötü bir durum salla gitsin diyorum uğraşma sana yapılsa nasıl olurdu diye soruyorum kendime ama ne hissetsem nasıl davransam fark ediyor soğuk davranıyorum ne oldu niye böylesin diyor yüzüne bile bakmıyorum görmezden gelme diyor. Bunların hepsi boşuna olamaz ya paranoyak oldum ya da samimi bir arkadaş olarak seçti. Ama aramızda o gizem hep oldu belki tamamen yanlış ama..

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
837
682
93
Durum karışık yalnız. Aramız iyi, iyi anlaşıyoruz. Bazen kıskanıp telefona bakmaya falan çalışıyor mesaj vs yazarken. Bazen de ne zaman baksam göz göze geliyoruz bazen kinayeli laflar vs söylüyor ama sevgilisi var. Bilmiyorum empati yapınca da kötü bir durum salla gitsin diyorum uğraşma sana yapılsa nasıl olurdu diye soruyorum kendime ama ne hissetsem nasıl davransam fark ediyor soğuk davranıyorum ne oldu niye böylesin diyor yüzüne bile bakmıyorum görmezden gelme diyor. Bunların hepsi boşuna olamaz ya paranoyak oldum ya da samimi bir arkadaş olarak seçti. Ama aramızda o gizem hep oldu belki tamamen yanlış ama..
Ben kendimden 5 yaş küçük bir kızla bile yapamadım yaşlarınız önemli ama kızlar erken fln olgunlaşmaz asıl kızlar ne istediğini belli bir yaşa kadar fark edemez fırlama erkekleri bir kenarı bırakırsan erkeğin istediği belli eli yüzü düzgün olsun bana sadık olsun bitti gitti kızlar öyle değil yaş aldıkça tipi iyi olsun der yaş aldıkça parası olsun der yaş aldıkça arabası evi olsun der kızın olgunlaşması bence çok daha geç oluyor bana kalırsa salla hiş uğraşma yaşı yaşına birini bul bir arkadaş tavsiyesi

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
837
682
93
He bunuda hep bir aklının köşesinde tut klasikleşmiştir sevgilisi varken seninle konuşuyorsa seninle sevgiliyken başka bir erkekle neden konuşmasın nasıl güveneceksin ki böyle bir kumara girme kadın adamı rezilde eder vezirde

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,576
2,045
113
He bunuda hep bir aklının köşesinde tut klasikleşmiştir sevgilisi varken seninle konuşuyorsa seninle sevgiliyken başka bir erkekle neden konuşmasın nasıl güveneceksin ki böyle bir kumara girme kadın adamı rezilde eder vezirde
Doğru söylüyorsun dost eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...