http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Abiler Kardeşler Akıl Verin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,373
29,009
113
Ben uykuya gider. Şunu unutmayın ki çok yorgunken yattığımız her yatak bize rahat gelir o yüzden kimseye çok anlam yüklememek lazım kızlar

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,690
2,625
113
En iyisi yarın kıza gitmek gece gece aklıma geldi sayende @dost Tesekkurler sabaha kadar nasil uyucam bilmiyorum

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,033
1,493
113
Ulan @dost hafif alkolluyum zaten duygusalim iyice geçmişe anılara gittim aşk meşk ağır duygular ağzımiza etti zaten gençliğimizin 28 yaşına geldik hala unutulmuyor anılar sevin yakaladimi birakmayin hayata bir kere geliyoruz bir kere sevdim ondan sonra belki 20 kişi girdi hayatıma yine onun verdiği duyguyu veremedi fenasal duygular mevzular bu işler herkesin hakkında hayırlısı

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,780
2,833
113
Dayı alkollüydüm ya biraz da enerjim yükseldi bi cesaret gittim kasadayken yürüdüm kadına
Ne kadar tuhaf. Benim de esas alkollüyken cesaretim kırılıyor. Yani sarhoşken telefona bile bakmak istemiyorum. Hoş bir durum değil çünkü. Birisi arayacak bir bakmış muhatap aldığı kişi sarhoş dili dönmüyor falan. Kimsenin beni alkollüyken görmesini de istemem

Alkolle cesaret arasındaki bağı çözemedim. Bende tam tersi oluyor çünkü

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
Ulan @dost hafif alkolluyum zaten duygusalim iyice geçmişe anılara gittim aşk meşk ağır duygular ağzımiza etti zaten gençliğimizin 28 yaşına geldik hala unutulmuyor anılar sevin yakaladimi birakmayin hayata bir kere geliyoruz bir kere sevdim ondan sonra belki 20 kişi girdi hayatıma yine onun verdiği duyguyu veremedi fenasal duygular mevzular bu işler herkesin hakkında hayırlısı
Gece gece üzülmeyelim dost , dostuna bi roll yaptır kendine gelsin

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
Ne kadar tuhaf. Benim de esas alkollüyken cesaretim kırılıyor. Yani sarhoşken telefona bile bakmak istemiyorum. Hoş bir durum değil çünkü. Birisi arayacak bir bakmış muhatap aldığı kişi sarhoş dili dönmüyor falan. Kimsenin beni alkollüyken görmesini de istemem

Alkolle cesaret arasındaki bağı çözemedim. Bende tam tersi oluyor çünkü
Benim bünyede ters etki ediyor sanırım umarsız oluyorum çünkü ne yaptığımı bilmiyorum , insanlar ne der fikri o an kalkıyor

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,780
2,833
113
Benim bünyede ters etki ediyor sanırım umarsız oluyorum çünkü ne yaptığımı bilmiyorum , insanlar ne der fikri o an kalkıyor
Çoğu kişiye cesaret veriyor zaten. Ama ben sarhoşken, sarhoş olduğunun bilincinde olanlardanım. Ondan utanıyorum herhalde

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
Çoğu kişiye cesaret veriyor zaten. Ama ben sarhoşken, sarhoş olduğunun bilincinde olanlardanım. Ondan utanıyorum herhalde
Olabilir aslında Çakır kalmak en iyisi çünkü hem “sarhoşum rahatım “ plasebosunu veriyor bünyeye , hem de kendini dağıtmaman gerektiğin bilincini diri tutuyor. Sarhoşluk pekte iyi değil, tabi derde göre ya da mottoya göre de değişir

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,994
1,287
113
Hiç bişey olmamış gibi yarın git pınarla sohbet et al numarasını falan devam et dost

Yazlık

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,782
9,431
113
aynı durumu bende yaşamıştım yazayım bari bende alkollüyüm şuan 2 yıldır bir kız arkadaşım vardı internetten tanışmıştım bunun arkadaşı vardı çok güzel bir kız diyordum içimden bu kız bize bakmak etmez diye ara sıra yazmaya çalışıyordum sonradan 2 yıldır arkadaşım dediğim kişi bana up uzun mesaj yazmıştı senden hoşlanıyorum gibisinden arkdaşız diye söyleyemiyorum demişti bende dalgasına vurdum biz arkadaşız diye iyikide öyle yazmışım sonradan o sevdiğim kız ile arkadaş olduk 1 yıl konuştuk 6 yıldır birlikteyiz

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,033
1,493
113
Gece gece üzülmeyelim dost , dostuna bi roll yaptır kendine gelsin
Dost herkes herkesi bilir forumda dağıtım yapan gardaslar candır bende kodundan promosyonundan faydalandığım forumda aile sayılır nezdimde elimden geldiğince dağıtım yapmaya çalışıyorum bilen bilir ama inan kart var 150k şuan kullanamiyorum şubeye gitmem lazım geçen hafta geldi 100k çevirdik altına bankada tutmuyorum bilerek tekrar gider diyerek inan şuan çok atmak isterdim gecen güzel olsun sözüm olsun dost

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
Dost herkes herkesi bilir forumda dağıtım yapan gardaslar candır bende kodundan promosyonundan faydalandığım forumda aile sayılır nezdimde elimden geldiğince dağıtım yapmaya çalışıyorum bilen bilir ama inan kart var 150k şuan kullanamiyorum şubeye gitmem lazım geçen hafta geldi 100k çevirdik altına bankada tutmuyorum bilerek tekrar gider diyerek inan şuan çok atmak isterdim gecen güzel olsun sözüm olsun dost
Canın sağolsun agam

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,780
2,833
113
Reis bakalım umarım terslemez ya ettik bi bok yiyenlik düzeltiriz inşallah
Hayatımda hoşlandığım kızların hiçbiri bana bakmadı. Hoşlanmadıklarımla da ben ilgilenmedim. Sonuç olarak sapım. Açıkçası özgürlüğümden de feragat etmek istemedim. Yani kendi yapımı biliyorum. Bir kız bana hesap sormaya kalkarsa kapıyı gösteririm. Bu yüzden de sap olmak biraz da benim kaderim.

Kızlar bebek gibi sürekli şımartılmak el üstünde tutulmak istiyor. Birçok erkek sırf sap olmamak için bu durumlara katlanıyor. Izdırap amk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...