http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Abiler Kardeşler Akıl Verin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,039
18,865
113
Abi zaten Doğa’yla işim yok tek odağım pınarın üzülmemesi yarın gideceğim yanına senden hoşlanıyorum diyeceğim direkt ya da kahve içmeye çağırıp anlatacağım durumu
Oda olabilir ama diğer kızı da üzme
Onunla da dost ol
Yoksa valla ibneliğine işini bozar kız milleti bu ayık ol yani kardeşim

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,588
50,645
113
Oda olabilir ama diğer kızı da üzme
Onunla da dost ol
Yoksa valla ibneliğine işini bozar kız milleti bu ayık ol yani kardeşim
Onu iyi dedin abi harbi yapabilir zaten dediğim gibi ilk geldiğimde başım hafif dönüyordu yağmurda dışarı çıktı marketten elimden tuttu oturttu iyi misin vs yanımda durdu sakat iş ya

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,039
18,865
113
Onu iyi dedin abi harbi yapabilir zaten dediğim gibi ilk geldiğimde başım hafif dönüyordu yağmurda dışarı çıktı marketten elimden tuttu oturttu iyi misin vs yanımda durdu sakat iş ya
Tmm kardeşim işin rast gelsin
Dürüst adamın işi rast gider direk git konuş nasipte varsa olur

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,588
50,645
113
Öyle vlla dost . Okudum biraz yazdıklarını 6 yıllık ilişkin bitmiş benim de 2 yıllık bitti yeni yeni toparlıyorum 5 6 ay oldu .
Ben atlattım 1.5 seneye yakın zaman geçti hayatımdaki ilk ve tek kadındı 16 yaşımda tanıştım 18de sevgili oldum 24e kadar yaklaşık 8 senem geçti ama atlattım

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,588
50,645
113
En mantıklısı dostum
Ah almak birini üzmek delikanlı adamı bozar gerçi şuanli durumumda çokta delikanlı görünmüyorum yanlış yaptım ama pişmanım. Her ne kadar haram yesekte kumar oynasakta vicdan merhamet sahibi kalbi olan adamız kral halledeceğim bakalım

ositerio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,172
1,013
113
Ben atlattım 1.5 seneye yakın zaman geçti hayatımdaki ilk ve tek kadındı 16 yaşımda tanıştım 18de sevgili oldum 24e kadar yaklaşık 8 senem geçti ama atlattım
Ben de yavaş yavaş hissediyorum geçtiğini arada geliyo overthinkler anılar ama eskisi gibi acıtmıyo hafif acıtıyo xd. hakkımızda hayırlısı nasip kısmet dicem başka bişey diyemiyorum

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,690
2,625
113
Arkadaşlar bende bir soru sorcam bende kolay kolay kız beğenmiyorum beyaz tenli istiyorum bulamıyorum niye böyleyim ben

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,588
50,645
113
Arkadaşlar bende bir soru sorcam bende kolay kolay kız beğenmiyorum beyaz tenli istiyorum bulamıyorum niye böyleyim ben
Nasipten öteye yol yok, güzellik geçer maksat gönül güzelliği, manken gibi kızlarla takıldım şu son 1.5 seneye yakın zamanda ama tek gecelik. Önemli olan hayatını sürdürebileceğin anlayışlı merhametli saygılı biri bulmak dost

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,588
50,645
113
Ben de yavaş yavaş hissediyorum geçtiğini arada geliyo overthinkler anılar ama eskisi gibi acıtmıyo hafif acıtıyo xd. hakkımızda hayırlısı nasip kısmet dicem başka bişey diyemiyorum
Aynen öyle dost hayat hızlı geçiyor bir yol arkadaşı bir sevgili bir eş şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...