http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Abiler Kardeşler Akıl Verin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
Ağzından yok ben ondan hoşlanmıyorum senden hoşlanıyorum lafını duymak ister gibi yazmış sana
Zaten alkollüyken instagramını aldığımda dışarı çıktı benle iyi misin dedi elimi tutup oturttu niyeti bozuk da ben anlayamadım

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,979
2,805
113
Öncelikle selamın aleyküm normalde böyle gündelik hayatla ilgili şeyleri forumda pek konu açan biri değilim. Gönül işlerini hiç açmam ama , bir şey danışmak istiyorum .
Özellikle abilerim fikrini belirtsin @JayJayOkocha @Mrc35 @keskin4455 ve diğer abiler.

Şimdi bir a101 var yakınlarda çarşı içinde , bir kız var orada her gittiğimde kasaya koşuyordu çokta güzel hep göz göze geliyoruz aramızda makara olmuştu “nugget” alırken çok önemli bir mevzu değil anlatmayayım onu neyse işte , bende hoşlanmaya başlamıştım. Sonra bir kadın girmiş çalışmaya sürekli bana bakıyor vs vs . Akşam kafam güzelken sahilden çarşıya geçtim o marketteki kadından instagramını aldım bir anda o da verdi yani , neden yaptım bilmiyorum şu an biraz ayıldım , kadının bana yazdığı şey beni şok etti meğer aramızda “nugget” muhabbeti yaptığımız kız benden hoşlanıyormuş, kameradan benim gelmemi bekliyormuş kadın arayıp anlattı . Öğrenirse konuştuğumuzu çok üzülür darılır dedi bende dedim başta ondan hoşlanıyordum senin numaranı neden aldım hiç bilmiyorum alkollüydüm dedim bu durumu nasıl toplayabilirim.

rica ediyorum belaltı veya troll şeyler yazmayalım . Yaşı geçmiş, tecrübeli, aklı selim forumdaş abilerim yorum yaparsa çok sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 843714
Herif kızları birbirine girdirecek bize de bırak biraz

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,251
15,907
113
Zaten alkollüyken instagramını aldığımda dışarı çıktı benle iyi misin dedi elimi tutup oturttu niyeti bozuk da ben anlayamadım
Salla gitsin senin derdin diğer kızsa gider konuşursun, bunun instgramini alman da sorun olmayacaktır. Senin hakkında konuşmak için aldım dersin. Kız zaten senden hoşlanıyor bunu sorun etmez sana inanır

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,576
998
113
Burada sorun yok hoşlandığın bayan ile iletişime geçebilirsin bu arkadaş ile haber gönder iletişime geç

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
Salla gitsin senin derdin diğer kızsa gider konuşursun, bunun instgramini alman da sorun olmayacaktır. Senin hakkında konuşmak için aldım dersin. Kız zaten senden hoşlanıyor bunu sorun etmez sana inanır
Sağol ya valla bakalım yarın direkt gidicem hoşlanıyorum senden kahve içelim mi iş çıkışı diycem

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,979
2,805
113
Öncelikle selamın aleyküm normalde böyle gündelik hayatla ilgili şeyleri forumda pek konu açan biri değilim. Gönül işlerini hiç açmam ama , bir şey danışmak istiyorum .
Özellikle abilerim fikrini belirtsin @JayJayOkocha @Mrc35 @keskin4455 ve diğer abiler.

Şimdi bir a101 var yakınlarda çarşı içinde , bir kız var orada her gittiğimde kasaya koşuyordu çokta güzel hep göz göze geliyoruz aramızda makara olmuştu “nugget” alırken çok önemli bir mevzu değil anlatmayayım onu neyse işte , bende hoşlanmaya başlamıştım. Sonra bir kadın girmiş çalışmaya sürekli bana bakıyor vs vs . Akşam kafam güzelken sahilden çarşıya geçtim o marketteki kadından instagramını aldım bir anda o da verdi yani , neden yaptım bilmiyorum şu an biraz ayıldım , kadının bana yazdığı şey beni şok etti meğer aramızda “nugget” muhabbeti yaptığımız kız benden hoşlanıyormuş, kameradan benim gelmemi bekliyormuş kadın arayıp anlattı . Öğrenirse konuştuğumuzu çok üzülür darılır dedi bende dedim başta ondan hoşlanıyordum senin numaranı neden aldım hiç bilmiyorum alkollüydüm dedim bu durumu nasıl toplayabilirim.

rica ediyorum belaltı veya troll şeyler yazmayalım . Yaşı geçmiş, tecrübeli, aklı selim forumdaş abilerim yorum yaparsa çok sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 843714
Geçen bende bı kızla bakışıyoruz sandım nasıl havalara girdim kız bakıyor diye kız yaklaşınca bı baktım bana bakmıyormuş şaşıymış.

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,979
2,805
113
Kimse girmesin birbirine ya dost öyle biri değilim sarhoşken özgüvenim çok oluyor yaptık bir hata
Ben seni yıllardır tanıyorum çok içiyorsun.sirozdan gideceksiz azalt biraz.her akşam içiyorsun icincede çok içiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...