- 78,586
- 50,643
- 113
Sorma ya bu aralar normal hayata döndüm Veysel reisim@dost neden sessiz olduğun belli oldu günlerdir 😆
Sorma ya bu aralar normal hayata döndüm Veysel reisim@dost neden sessiz olduğun belli oldu günlerdir 😆
Yok kral şu an kimse şuursuz konuşmuyor şu an nasıl bir saate denk geldiysem forumdaki en nezih kişiler yorum haptıSalak salak konuşanlar trol yapanları kafaya takma dost
İnsan alkolüyken ve aşıkken beyninin kullanamaz bizzat tecrübe ettim
Bana kalırsa ben olsam gider söylerim açılırım kıza
Daha sonra ilerleyen süreçte böyle birşey yaşamıştım önceden diye sakin birşekilde söylerim
Ama samimi olduktan sonra diğer kızla alakanı kopar bence
Ama bana kalırsa bu aşk meşk işleri adamı bozar
Ben sırf bi kızı unutucam diye kumara başlayıp 400 k borçlandım
Çok kafaya tokma dost
Kral 6 senelik ilişkim bitti benim sen birde bana sor nişan masasından döndük kumar yüzünden , iyi bilirim. Sonra kimseyle cidd olamadım hep tek geceliktiSalak salak konuşanlar trol yapanları kafaya takma dost
İnsan alkolüyken ve aşıkken beyninin kullanamaz bizzat tecrübe ettim
Bana kalırsa ben olsam gider söylerim açılırım kıza
Daha sonra ilerleyen süreçte böyle birşey yaşamıştım önceden diye sakin birşekilde söylerim
Ama samimi olduktan sonra diğer kızla alakanı kopar bence
Ama bana kalırsa bu aşk meşk işleri adamı bozar
Ben sırf bi kızı unutucam diye kumara başlayıp 400 k borçlandım
Çok kafaya tokma dost
Kardeşim diyeceğin şu ben aslında onunla irtibata geçmek için senden yardım istemek amaçlı insta aldım deÖncelikle selamın aleyküm normalde böyle gündelik hayatla ilgili şeyleri forumda pek konu açan biri değilim. Gönül işlerini hiç açmam ama , bir şey danışmak istiyorum .
Özellikle abilerim fikrini belirtsin @JayJayOkocha @Mrc35 @keskin4455 ve diğer abiler.
Şimdi bir a101 var yakınlarda çarşı içinde , bir kız var orada her gittiğimde kasaya koşuyordu çokta güzel hep göz göze geliyoruz aramızda makara olmuştu “nugget” alırken çok önemli bir mevzu değil anlatmayayım onu neyse işte , bende hoşlanmaya başlamıştım. Sonra bir kadın girmiş çalışmaya sürekli bana bakıyor vs vs . Akşam kafam güzelken sahilden çarşıya geçtim o marketteki kadından instagramını aldım bir anda o da verdi yani , neden yaptım bilmiyorum şu an biraz ayıldım , kadının bana yazdığı şey beni şok etti meğer aramızda “nugget” muhabbeti yaptığımız kız benden hoşlanıyormuş, kameradan benim gelmemi bekliyormuş kadın arayıp anlattı . Öğrenirse konuştuğumuzu çok üzülür darılır dedi bende dedim başta ondan hoşlanıyordum senin numaranı neden aldım hiç bilmiyorum alkollüydüm dedim bu durumu nasıl toplayabilirim.
rica ediyorum belaltı veya troll şeyler yazmayalım . Yaşı geçmiş, tecrübeli, aklı selim forumdaş abilerim yorum yaparsa çok sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 843714
Bence herşeyi doğru şekilde anlat ne yaptığın dahil yalan üzerine bi ilişkiye başlarsan sonu kötü biter en iyisi anlat hislerini ve onuda dinle sonra beraber karar verinYok kral şu an kimse şuursuz konuşmuyor şu an nasıl bir saate denk geldiysem forumdaki en nezih kişiler yorum haptı
Ali abi işte azıcık kafam yerinde olsa en baştan hallederdim de sonradan geldi aklıma yav salağımKardeşim diyeceğin şu ben aslında onunla irtibata geçmek için senden yardım istemek amaçlı insta aldım de
Hazır kız da arkadaşım hoşlanıyordu yazmış
Ama belli ki bu kız da sana karşı boş değil
Direk insta vermiş
Diğerini isterken ikisinden de olabilirsin
Birkaç gün arkadaş modunda konuş sonra kafanı toplayınca gerçekleri söylersin
Kimse kimseyi almasın kral durumu abilerle konuşuyoruz bakalımPınarı sen al bunu ben alayım
@Shellac konu kilit
Yarın uyanır uyanmaz gideceğim çalıştığı yere bakalım kralBence herşeyi doğru şekilde anlat ne yaptığın dahil yalan üzerine bi ilişkiye başlarsan sonu kötü biter en iyisi anlat hislerini ve onuda dinle sonra beraber karar verin
Devamı yarın bakalım reis , sorun değil aslında kızla aramın iyi olması ama kimseyi üzen bir tip değilim, yanlış anlayıp bana neden arkadaşımın instagramını aldın vs derse üzülürse bende üzülürüm masum biri kızSözlükteki ciks hikayeleri geldi aklıma bakalım hikaye nereye gidecek aklımda bişeyler kurulmaya başlandı. Tek elle yazıyorum panpa devam et
Rezzz
Diğer kızı istiyorsan insta aldığın kızla yakınlaş samimiyet kur sen iyi birine benziosun karakterlisin felan de huyuna gitAli abi işte azıcık kafam yerinde olsa en baştan hallederdim de sonradan geldi aklıma yav salağım
Diğer kızı istiyorsan insta aldığın kızla yakınlaş samimiyet kur sen iyi birine benziosun karakterlisin felan de huyuna gitAli abi işte azıcık kafam yerinde olsa en baştan hallederdim de sonradan geldi aklıma yav salağım
Abi zaten Doğa’yla işim yok tek odağım pınarın üzülmemesi yarın gideceğim yanına senden hoşlanıyorum diyeceğim direkt ya da kahve içmeye çağırıp anlatacağım durumuDiğer kızı istiyorsan insta aldığın kızla yakınlaş samimiyet kur sen iyi birine benziosun karakterlisin felan de huyuna git
Konuşurken Pınar ike ilgili bilgiler edin o kızdan yani kanki moduna gir
Sonra Pınarla aramı yap dersin direk baştan ben onu istiyordum dersen ikisinden de olursun kardeşim
@dost Sevmediğin kızı bana ayarla evlenirim dostÖncelikle selamın aleyküm normalde böyle gündelik hayatla ilgili şeyleri forumda pek konu açan biri değilim. Gönül işlerini hiç açmam ama , bir şey danışmak istiyorum .
Özellikle abilerim fikrini belirtsin @JayJayOkocha @Mrc35 @keskin4455 ve diğer abiler.
Şimdi bir a101 var yakınlarda çarşı içinde , bir kız var orada her gittiğimde kasaya koşuyordu çokta güzel hep göz göze geliyoruz aramızda makara olmuştu “nugget” alırken çok önemli bir mevzu değil anlatmayayım onu neyse işte , bende hoşlanmaya başlamıştım. Sonra bir kadın girmiş çalışmaya sürekli bana bakıyor vs vs . Akşam kafam güzelken sahilden çarşıya geçtim o marketteki kadından instagramını aldım bir anda o da verdi yani , neden yaptım bilmiyorum şu an biraz ayıldım , kadının bana yazdığı şey beni şok etti meğer aramızda “nugget” muhabbeti yaptığımız kız benden hoşlanıyormuş, kameradan benim gelmemi bekliyormuş kadın arayıp anlattı . Öğrenirse konuştuğumuzu çok üzülür darılır dedi bende dedim başta ondan hoşlanıyordum senin numaranı neden aldım hiç bilmiyorum alkollüydüm dedim bu durumu nasıl toplayabilirim.
rica ediyorum belaltı veya troll şeyler yazmayalım . Yaşı geçmiş, tecrübeli, aklı selim forumdaş abilerim yorum yaparsa çok sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 843714
Hahahahahhshs la ne adamsınız yav@dost Sevmediğin kızı bana ayarla evlenirim dost
Çok sakat bu işler dostBende geçen bi bara gittim orda dikkati mi çeken bi kız vardı . Arada bakışıyoduk ben de sipariş veriyodum bişiler . kızın saçı başta topluydu sonra açtı dedim benim için mi acaba jzjs . Kafam güzel oldu ama kıza bişey demedim geri gelirim diye . Sonra gittik bi kokoreç yedik mekanın önüne geri geldik . Ben kızdan numara istemek için mekana girdim. İlk lavaboya girdim üstüme başıma baktım sonra çıktım . gidiyorum karşıdan bi karı geliyo kafası güzel herhalde üstüme üstüme geliyo bişiler dedi bana merhaba abla demek zorunda kaldım . Sonra girdim baktım kız yok . Diğer garsonlardan biri geldi oturcak mısınız diye yok dedim . Bana bunu soran kızın instasını buldum o kızın bulamadım . Acaba bu kızdan onun instasını mı istesem sevgilisi yoksa. Bu arada 2 hafta oldu dikkatimi çeken kızın tipini hatırlamıyorum jdjdj