http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Abiler Kardeşler Akıl Verin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,690
2,625
113
Nasipten öteye yol yok, güzellik geçer maksat gönül güzelliği, manken gibi kızlarla takıldım şu son 1.5 seneye yakın zamanda ama tek gecelik. Önemli olan hayatını sürdürebileceğin anlayışlı merhametli saygılı biri bulmak dost
26 yaşındasın 11 yasında takılmaya başladın ne güzel kanka😂😂

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,033
1,493
113
Reis nugget nelere sürüklemiş seni enteresan hikayeler böyle kesişir zaten direk senden senin gelmeni kameradan bekleyene sans ver be abi ne demek kameradan beklemek büyük değer hayatıma sayamayacagim kadar kadın girmiştir ama ben bir tek kadını unutamadım oda ben askerdeyken şehir kamerasının olduğu yere gel iki dk yüzünü göreyim diyen kadını

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
Reis nugget nelere sürüklemiş seni enteresan hikayeler böyle kesişir zaten direk senden senin gelmeni kameradan bekleyene sans ver be abi ne demek kameradan beklemek büyük değer hayatıma sayamayacagim kadar kadın girmiştir ama ben bir tek kadını unutamadım oda ben askerdeyken şehir kamerasının olduğu yere gel iki dk yüzünü göreyim diyen kadını
Kral valla öyle yapacağım acayip üzüldüm ya aptallığıma. Hayır kötü adamlar değiliz , kimseyi üzmek kırmak değildi niyetim, aslında salaklık bende kızın benden hoşlandığı belliydi her geldiğimde hoşgeldiniz diyordu bana, diğer müşterilere hitap bile etmiyordu, nasılsınız bugün diyordu laf atıyordu , 2/3 kere sırf onun cebine para gireceği için promosyon ürünleri satın alıyordum da geçen gün yemediğim halde 3 tane Burçak almıştım. Sırf o kazansın diye ama alkol harbi tam oe ya. Ne duruma soktu beni

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,033
1,493
113
Kral valla öyle yapacağım acayip üzüldüm ya aptallığıma. Hayır kötü adamlar değiliz , kimseyi üzmek kırmak değildi niyetim, aslında salaklık bende kızın benden hoşlandığı belliydi her geldiğimde hoşgeldiniz diyordu bana, diğer müşterilere hitap bile etmiyordu, nasılsınız bugün diyordu laf atıyordu , 2/3 kere sırf onun cebine para gireceği için promosyon ürünleri satın alıyordum da geçen gün yemediğim halde 3 tane Burçak almıştım. Sırf o kazansın diye ama alkol harbi tam oe ya. Ne duruma soktu beni
Toparlanır alkollu hallerinde çok zor denk gelir insanı böyle seven dediğim gibi senin gelmeni kameradan bekleyeni asla kaçırma👍

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,373
29,009
113
Pınar kardeşimizi bırakma dost.
Bu diğer arkadaşada teşekkür et desteği için numarasınıda sil derim diğerine karşı boş değilsen tabi.
Senden beklemezdim böyle bir amatörlük dost. Önce bu kariyi tatmalı Murat kardeşimiz. Sonra pınara gitmeli ki zaten Pınar ilk arkadaşına yazdığını öğrenirse Murat'a değil arkadaşına laf yapar karı aklı böyle çalışıyor mlsf. Neyse buraya kadar başkan bile okumaz Ankara civarı aktif var mı

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
Toparlanır alkollu hallerinde çok zor denk gelir insanı böyle seven dediğim gibi senin gelmeni kameradan bekleyeni asla kaçırma👍
Yarın direkt iş yerine gidip kahve içelim diyeceğim iş çıkışı pederin arabayla alırım gideriz bir yere kabul eder umarım durumu kurtarmak istiyorum

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
Aynen biraz içiyorum 2 saattir kanka birazdan uykuya dalcam basım dönüyor elimi yüzümü yıkarım dedim az once kendimi gelirim dedi yıkarken elimi yüzümü muslu ya basımı caprtım
Hahahahhhahahs geçmiş olsun dikkat et

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,493
38,611
113
Senden beklemezdim böyle bir amatörlük dost. Önce bu kariyi tatmalı Murat kardeşimiz. Sonra pınara gitmeli ki zaten Pınar ilk arkadaşına yazdığını öğrenirse Murat'a değil arkadaşına laf yapar karı aklı böyle çalışıyor mlsf. Neyse buraya kadar başkan bile okumaz Ankara civarı aktif var mı
Bu alıntıladiğin mesajdan sonrakı mesajı oku sinyor niye öyle yazdık orda cevabı saklı

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,033
1,493
113
Yarın direkt iş yerine gidip kahve içelim diyeceğim iş çıkışı pederin arabayla alırım gideriz bir yere kabul eder umarım durumu kurtarmak istiyorum
Direk kahve yemek ne olursa tanış be abi ne kaybedersin kız sana fena değer vermiş

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,373
29,009
113
Murat'ım sakın düşme. Kameradan bakmış yolunu gözlemiş falan güzel şeyler ama bitince hiç güzel değil. Ne demiş sago mazidekiler bazen şeker bazen zehir

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,300
2,562
113
Kral kadına o kızı begeniyorum ama senlede takılalım desen kabul edecek gibi hissettim sanki

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
Murat'ım sakın düşme. Kameradan bakmış yolunu gözlemiş falan güzel şeyler ama bitince hiç güzel değil. Ne demiş sago mazidekiler bazen şeker bazen zehir
Ah be o bitişin kralını yaşadım 6 senelik. Hayat devam ediyor ve kalp attıkça sevmeye değer genciz daha kral

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
Kral kadına o kızı begeniyorum ama senlede takılalım desen kabul edecek gibi hissettim sanki
Öyle olsa bile demem bana yakışmaz alkol aldık götü dağıttık hata ettik bir hata daha etmem reis, yarın pınarla konuşup bu hatunu salıcam

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,373
29,009
113
Ah be o bitişin kralını yaşadım 6 senelik. Hayat devam ediyor ve kalp attıkça sevmeye değer genciz daha kral
Farklı insanlar ama son hep aynı maalesef. Tabi ki sevmeye devam bizden geçti sen hevesin bitene kadar dene belki gerçekten doğru insan denk gelir

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,300
2,562
113
Öyle olsa bile demem bana yakışmaz alkol aldık götü dağıttık hata ettik bir hata daha etmem reis, yarın pınarla konuşup bu hatunu salıcam
En güzeli kral yukarda bahsetmissin kahve teklifi yap dediğin gibi gönlünce olsun herşey

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,690
2,625
113
En iyisi evlenmemek bende ki heyecan dan dolayı cocuk bile yaparmam bayılırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...