Öncelikle selamın aleyküm normalde böyle gündelik hayatla ilgili şeyleri forumda pek konu açan biri değilim. Gönül işlerini hiç açmam ama , bir şey danışmak istiyorum .
Özellikle abilerim fikrini belirtsin
@JayJayOkocha @Mrc35 @keskin4455 ve diğer abiler.
Şimdi bir a101 var yakınlarda çarşı içinde , bir kız var orada her gittiğimde kasaya koşuyordu çokta güzel hep göz göze geliyoruz aramızda makara olmuştu “nugget” alırken çok önemli bir mevzu değil anlatmayayım onu neyse işte , bende hoşlanmaya başlamıştım. Sonra bir kadın girmiş çalışmaya sürekli bana bakıyor vs vs . Akşam kafam güzelken sahilden çarşıya geçtim o marketteki kadından instagramını aldım bir anda o da verdi yani , neden yaptım bilmiyorum şu an biraz ayıldım , kadının bana yazdığı şey beni şok etti meğer aramızda “nugget” muhabbeti yaptığımız kız benden hoşlanıyormuş, kameradan benim gelmemi bekliyormuş kadın arayıp anlattı . Öğrenirse konuştuğumuzu çok üzülür darılır dedi bende dedim başta ondan hoşlanıyordum senin numaranı neden aldım hiç bilmiyorum alkollüydüm dedim bu durumu nasıl toplayabilirim.
rica ediyorum belaltı veya troll şeyler yazmayalım . Yaşı geçmiş, tecrübeli, aklı selim forumdaş abilerim yorum yaparsa çok sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 843714