http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Abiler Kardeşler Akıl Verin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,727
543
113
Güzel kardeşim en son kız arkadaşım da a101 de çalışıyordu. Yollarımı gözlüyordu. Sevgili olduk ve dünyamı sikti attı. A101 kasiyerinden uzak durmani tavsiye ederim.🤣 Yatırım tavsiyesi değildir
A101 tokatci su an en iyi kız arkadaş için tavsiye migrostur adamlar marketten çıkmadan tanışma sağladı tanışma süresi bonusuda var

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,365
2,569
113
Kardeş iki elinle bi şeyi doğrultamıon

Sunlove1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
403
215
43
İkisinide götür birini sağına birini soluna tak miss gibi 😃

Ahmettatlici

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,396
364
83
Güzel kardeşim en son kız arkadaşım da a101 de çalışıyordu. Yollarımı gözlüyordu. Sevgili olduk ve dünyamı sikti attı. A101 kasiyerinden uzak durmani tavsiye ederim.🤣 Yatırım tavsiyesi değildir
Aynısını yaşadım evlendim boşandım a101 olmaz kesinlikle şokta sevgilim vardı çok iyiydi bimi deneyeceğim bakalım shdjdjdj

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,769
2,031
113
Bence içmeye devam et kafan ayılmasın pınarda erken davransaydı erken kalkan yol alır🤣🤣

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,173
604
113
Kıvır dostum biraz ben aslında ona ulaşmak için aldim senin instagram ini falan de ayrıca madem senden hoşlandığını biliyor ne diye sana bakıyor instasini veriyor

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,667
9,502
113
Pınar başından bulanır canım oy gider ovayı dolanır canım oy :)

ledteknik

нerĸeѕle değιl нaĸ edenle вιrlιĸтe ol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,247
440
83
Öncelikle selamın aleyküm normalde böyle gündelik hayatla ilgili şeyleri forumda pek konu açan biri değilim. Gönül işlerini hiç açmam ama , bir şey danışmak istiyorum .
Özellikle abilerim fikrini belirtsin @JayJayOkocha @Mrc35 @keskin4455 ve diğer abiler.

Şimdi bir a101 var yakınlarda çarşı içinde , bir kız var orada her gittiğimde kasaya koşuyordu çokta güzel hep göz göze geliyoruz aramızda makara olmuştu “nugget” alırken çok önemli bir mevzu değil anlatmayayım onu neyse işte , bende hoşlanmaya başlamıştım. Sonra bir kadın girmiş çalışmaya sürekli bana bakıyor vs vs . Akşam kafam güzelken sahilden çarşıya geçtim o marketteki kadından instagramını aldım bir anda o da verdi yani , neden yaptım bilmiyorum şu an biraz ayıldım , kadının bana yazdığı şey beni şok etti meğer aramızda “nugget” muhabbeti yaptığımız kız benden hoşlanıyormuş, kameradan benim gelmemi bekliyormuş kadın arayıp anlattı . Öğrenirse konuştuğumuzu çok üzülür darılır dedi bende dedim başta ondan hoşlanıyordum senin numaranı neden aldım hiç bilmiyorum alkollüydüm dedim bu durumu nasıl toplayabilirim.

rica ediyorum belaltı veya troll şeyler yazmayalım . Yaşı geçmiş, tecrübeli, aklı selim forumdaş abilerim yorum yaparsa çok sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 843714
Aşk sevgi işleri bu zamanda karin doyurmuyor,hangisinin durumu daha iyiyse onu al 😅

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,582
50,638
113
Durum güncellemesi

Gittim markete bir şeyler aldım kızı bekledim bakıştık ama çok kötü baktı , Doğaya sordum neden kötü baktı diye bilmiyorum kavga ettik diyor benle alakalı bi durumdan değil sanırım. Saat 5ten sonra o varmış tek başına 6dagidip direkt olarak konuşacağım onunla. Birbirlerine girmişler IMG_8029.jpeg

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,355
1,971
113
Yav arkadaş Esra Erol'a döndü forum dünden beri nedir bu.

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,173
604
113
Durum güncellemesi

Gittim markete bir şeyler aldım kızı bekledim bakıştık ama çok kötü baktı , Doğaya sordum neden kötü baktı diye bilmiyorum kavga ettik diyor benle alakalı bi durumdan değil sanırım. Saat 5ten sonra o varmış tek başına 6dagidip direkt olarak konuşacağım onunla. Birbirlerine girmişler Ekli dosyayı görüntüle 843941
Bilader bu karı da sana vurgun hiç ses etme zaten gidip seninle tanıştığını ona söyleyemez, ikisi ile de olur bu is

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,582
50,638
113
Bilader bu karı da sana vurgun hiç ses etme zaten gidip seninle tanıştığını ona söyleyemez, ikisini de götür
Nasıl bir tarikata düştüm ya arkadaş , kral mevzu şu ki ben bu kızdan hoşlanmıyorum. Amacım diğeri de hata yaptık ne etcem ya

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,173
604
113
Nasıl bir tarikata düştüm ya arkadaş , kral mevzu şu ki ben bu kızdan hoşlanmıyorum. Amacım diğeri de hata yaptık ne etcem ya
Niye aliyorsun instasini o zaman , bende alkol içiyorum , alkollüyken cesaret edersin de yanlışlıkla birinin instasini almazsin

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,582
50,638
113
Niye aliyorsun instasini o zaman , bende alkol içiyorum , alkollüyken cesaret edersin de yanlışlıkla birinin instasini almazsin
Birkaç kez böyle yaptım alkol içince aşırı özgüven geliyor normalde özgüvenliyimdir de bazen sabah uyanınca tanımadığım kadınlar oluyor Dm kutusunda

betbro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
322
150
43
Yapacağın iş basit sana açılamadım bahane ile ondan istedim verdi seninle tanışmak için bu kadar.

Gönlü olan verir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...