http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Abiler Kardeşler Akıl Verin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,000
2,819
113
Sağol ya valla bakalım yarın direkt gidicem hoşlanıyorum senden kahve içelim mi iş çıkışı diycem
Kanka sen kahve içmezsin ayılırım diye .kızı shot bara götür.ayıkken sen sen değilsin

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,588
50,645
113
Ben seni yıllardır tanıyorum çok içiyorsun.sirozdan gideceksiz azalt biraz.her akşam içiyorsun icincede çok içiyorsun.
Aslında şu son 5-6 aydır azalttım da baya azaltmam lazım kral ben de seni tanıyorum uzaktan tanışan iki yabancıyız

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,533
38,644
113
Reis kafam hem fena hem de bozuk sen iyi bilirsin benden bir önceki jenerasyonsun napcam
Pınar kardeşimizi bırakma dost.
Bu diğer arkadaşada teşekkür et desteği için numarasınıda sil derim diğerine karşı boş değilsen tabi.

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,588
50,645
113
Abi konu çok nezih kişilerle doldu troller yok mis gibi

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,588
50,645
113
Az çok anladım ne yapmam gerektiğini çözücem inşallah da kız derse ki benden neden istemedin diye

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,588
50,645
113
Allahtan Doğa’ya yavşamadım hep normal şeyler yazdım

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,000
2,819
113
Aslında şu son 5-6 aydır azalttım da baya azaltmam lazım kral ben de seni tanıyorum uzaktan tanışan iki yabancıyız
Ben senle çok tartıştım zamanında sonra baktım hep sarhossun ondan saçmaladigini farkettim.bi daha tartışmamaya karar verdim.çokta açık sozluyum bak😀

samocann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
912
344
63
Sence hangisi peki? Sen hangisinde daha çok heyecanlanıyon pozisyon korktuğun gibi değil tam tersi sana seçme imkanı sunmuş seç birini ona göre yol yap ikiside olur

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,000
2,819
113
Allahtan Doğa’ya yavşamadım hep normal şeyler yazdım
Öteki kadına diyecektinki ilk başta sana bunu söyleyince bende pınara gidip konusamadim sana onu soracaktim instani ondan istemiştim ayıp olur sana diyede direk konuya giremedim desen hem onu hem onu dengede tutardin

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,588
50,645
113
Sence hangisi peki? Sen hangisinde daha çok heyecanlanıyon pozisyon korktuğun gibi değil tam tersi sana seçme imkanı sunmuş seç birini ona göre yol yap ikiside olur
Reis beni seven ya Pınar bu kıza sarhoşum diye aniden gittim yürüdüm bu da hemen verdi instagramını boşluğuma geldi arada böyle yanlışlıkla kadınlarla tanışıp sabah hatırlamıyorum

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,588
50,645
113
Öteki kadına diyecektinki ilk başta sana bunu söyleyince bende pınara gidip konusamadim sana onu soracaktim instani ondan istemiştim ayıp olur sana diyede direk konuya giremedim desen hem onu hem onu dengede tutardin
Mallık ettim kafam güzeldi gelmedi aklıma

samocann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
912
344
63
Reis beni seven ya Pınar bu kıza sarhoşum diye aniden gittim yürüdüm bu da hemen verdi instagramını boşluğuma geldi arada böyle yanlışlıkla kadınlarla tanışıp sabah hatırlamıyorum
Tamam bu kızda yol yapıyo ben öyle hissettim o yüzden diyorum ki seç birini işte ikisi de okey şuan net

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,268
6,912
113
Salak salak konuşanlar trol yapanları kafaya takma dost
İnsan alkolüyken ve aşıkken beyninin kullanamaz bizzat tecrübe ettim
Bana kalırsa ben olsam gider söylerim açılırım kıza
Daha sonra ilerleyen süreçte böyle birşey yaşamıştım önceden diye sakin birşekilde söylerim
Ama samimi olduktan sonra diğer kızla alakanı kopar bence
Ama bana kalırsa bu aşk meşk işleri adamı bozar
Ben sırf bi kızı unutucam diye kumara başlayıp 400 k borçlandım
Çok kafaya tokma dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...