- 4,985
- 2,806
- 113
Kanka sen kahve içmezsin ayılırım diye .kızı shot bara götür.ayıkken sen sen değilsinSağol ya valla bakalım yarın direkt gidicem hoşlanıyorum senden kahve içelim mi iş çıkışı diycem
Kanka sen kahve içmezsin ayılırım diye .kızı shot bara götür.ayıkken sen sen değilsinSağol ya valla bakalım yarın direkt gidicem hoşlanıyorum senden kahve içelim mi iş çıkışı diycem
Aslında şu son 5-6 aydır azalttım da baya azaltmam lazım kral ben de seni tanıyorum uzaktan tanışan iki yabancıyızBen seni yıllardır tanıyorum çok içiyorsun.sirozdan gideceksiz azalt biraz.her akşam içiyorsun icincede çok içiyorsun.
Pınar kardeşimizi bırakma dost.Reis kafam hem fena hem de bozuk sen iyi bilirsin benden bir önceki jenerasyonsun napcam
Demiyim mi direkt gel sevgili olalım diyeO kadar da hızlı olmasın birader. Kahveye davet et, gelirse orda açılırsin
Boş değilim Pınar çok güzel ve sürekli gözü bende kameradan beni izliyormuş kızPınar kardeşimizi bırakma dost.
Bu diğer arkadaşada teşekkür et desteği için numarasınıda sil derim diğerine karşı boş değilsen tabi.
Ben senle çok tartıştım zamanında sonra baktım hep sarhossun ondan saçmaladigini farkettim.bi daha tartışmamaya karar verdim.çokta açık sozluyum bak😀Aslında şu son 5-6 aydır azalttım da baya azaltmam lazım kral ben de seni tanıyorum uzaktan tanışan iki yabancıyız
Öteki kadına diyecektinki ilk başta sana bunu söyleyince bende pınara gidip konusamadim sana onu soracaktim instani ondan istemiştim ayıp olur sana diyede direk konuya giremedim desen hem onu hem onu dengede tutardinAllahtan Doğa’ya yavşamadım hep normal şeyler yazdım
Reis beni seven ya Pınar bu kıza sarhoşum diye aniden gittim yürüdüm bu da hemen verdi instagramını boşluğuma geldi arada böyle yanlışlıkla kadınlarla tanışıp sabah hatırlamıyorumSence hangisi peki? Sen hangisinde daha çok heyecanlanıyon pozisyon korktuğun gibi değil tam tersi sana seçme imkanı sunmuş seç birini ona göre yol yap ikiside olur
Mallık ettim kafam güzeldi gelmedi aklımaÖteki kadına diyecektinki ilk başta sana bunu söyleyince bende pınara gidip konusamadim sana onu soracaktim instani ondan istemiştim ayıp olur sana diyede direk konuya giremedim desen hem onu hem onu dengede tutardin
Tamam bu kızda yol yapıyo ben öyle hissettim o yüzden diyorum ki seç birini işte ikisi de okey şuan netReis beni seven ya Pınar bu kıza sarhoşum diye aniden gittim yürüdüm bu da hemen verdi instagramını boşluğuma geldi arada böyle yanlışlıkla kadınlarla tanışıp sabah hatırlamıyorum
Doğanın numarayı sil kardeşim silmeden önce dmden at bide ben konuşayım murat pınarı seviyor vazgeç bu sevdadan diyeyimAllahtan Doğa’ya yavşamadım hep normal şeyler yazdım
Reis beni seven ya Pınar bu kıza sarhoşum diye aniden gittim yürüdüm bu da hemen verdi instagramını boşluğuma geldi arada böyle yanlışlıkla kadınlarla tanışıp sabah hatırlamıyorum
Sende yakışıklı bi kardeşimizsin kendine haksızlık etme murocanBoş değilim Pınar çok güzel ve sürekli gözü bende kameradan beni izliyormuş kız