Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet A-101

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,165
13,805
113
Yaw çok tutarsız zaten bir de bizim millet duygu sömürüsüne İnan millet gözünle görüp içinde olmadıkça inanmayacaksın
Tamda bundan bahsediyorum dost geçmiş olsun de soru hakkında bilgiye sahip isen yanıtla

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,553
2,031
113
Bak kanka ben bugüne kadar hep açık sözlü olmaktan kaybettim varsın kaybedeyim sorun değil ama alay etmek vs bize yakışmaz doğru yada yanlış adam bir konu açmış soru sormuş olabilir
İnandırıcı gelmemiş belki

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Bak kanka ben bugüne kadar hep açık sözlü olmaktan kaybettim varsın kaybedeyim sorun değil ama alay etmek vs bize yakışmaz doğru yada yanlış adam bir konu açmış soru sormuş olabilir
Birader sen bu forumun bekçisi değilsin varsa bir yanlışımiz admin modlar uyarır. Her yorum yapanlara bu tür tavırlar almayı kes. Bizde çocuk değiliz senin karşında da çocuk yok. Ortamı geren sensin az yavaş. Birde haklıyım edebiyatı yapma. O zaman git her yorum yapanların yorumlarına salça ol

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,048
1,772
113
Ne zamandan beri hastasın peki @clovers1995
2014 ten beri hocam askere gittim 1 ay sonra GATA çürük raporu vermişti 2014 ten beri tedavi görüyorum hocam kullanmadığım ilaç kalmadı ayakta durmaya çalışıyorum vede yemin ederimki kendimi acindirmak konu açmadım hocam sadece derdimi anlattim içimi döktüm

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,165
13,805
113
Birader sen bu forumun bekçisi değilsin varsa bir yanlışımiz admin modlar uyarır. Her yorum yapanlara bu tür tavırlar almayı kes. Bizde çocuk değiliz senin karşında da çocuk yok. Ortamı geren sensin az yavaş. Birde haklıyım edebiyatı yapma. O zaman git her yorum yapanların yorumlarına salça ol
Salça olmuyorum alay etmeyin diyorum

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,553
2,031
113
2014 ten beri hocam askere gittim 1 ay sonra GATA çürük raporu vermişti 2014 ten beri tedavi görüyorum hocam kullanmadığım ilaç kalmadı ayakta durmaya çalışıyorum vede yemin ederimki kendimi acindirmak konu açmadım hocam sadece derdimi anlattim içimi döktüm
Yaw tamam olabilir ben bişey demedim ki.
Tartışma nasıl başladı ben onu anlamadım

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Yaw tamam olabilir ben bişey demedim ki.
Tartışma nasıl başladı ben onu anlamadım
Tartışma yoktu redkit geldi Tatar Ramazan moduna döndü bize ahkam kesiyor. Sorsan en büyük haklı o. Halkman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...