Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet A-101

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1985makarc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,826
463
83
Önceden çalışmayan manita aradım evde otursun şimdi çalışan arıyorum ben evde oturayım nasi akıllısın dimi

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Öyle be ağa yalan mi ye iç yat başkası çalışsın dunya sana gotlukk yapcana sen ona yap
Peki birilerinin sana çalışması için, seninde birşeylere sahip olman gerekmiyor mu? Yani maddi olarak o çalıştıracağın kişilerden daha iyi durumda olmalısın.

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113

1985makarc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,826
463
83
Peki birilerinin sana çalışması için, seninde birşeylere sahip olman gerekmiyor mu? Yani maddi olarak o çalıştıracağın kişilerden daha iyi durumda olmalısın.
Hiç gerekiyor zekânı kullan paraya gerek yok detay isteme okadar verirsem uxretli

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,638
3,398
113
Sağlıktan gerisi boş,yaşamayana şaka geliyor,10 sene önce iş yerim ümraniye santraldeydi, işten 6da çıkardım,8e kadar spor salonunda kalırdım,oradan çıkıp çekmeköye eve kadar yürürdüm para olmadığından değil sürekli vücuda yüklerdim egzersiz,şimdi 1km anca yürüyebiliyorum,dünya kadar borç olsun yeter ki sağlık yerinde olsun.

1985makarc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,826
463
83
Sağlıktan gerisi boş,yaşamayana şaka geliyor,10 sene önce iş yerim ümraniye santraldeydi, işten 6da çıkardım,8e kadar spor salonunda kalırdım,oradan çıkıp çekmeköye eve kadar yürürdüm para olmadığından değil sürekli vücuda yüklerdim egzersiz,şimdi 1km anca yürüyebiliyorum,dünya kadar borç olsun yeter ki sağlık yerinde olsun.
Onu doğru soledin ağa sağlık yoksa kelek

1985makarc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,826
463
83
Varyeti trilyonları olanları gioriyom hastalıktan kafası yastıktan kalknmyo

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,638
3,398
113
Onu doğru soledin ağa sağlık yoksa kelek
kelek olayı değil,dışardan öyle bakıyor insanlar da bende sağlıklıyken öyle bakıyordum özgüvenini kaybediyorsun zor sıkıntılı işler,parayı işi gücü zamanla telafi ediyorsun önemli olan sağlığı kaybetmeden değerini bilmek

1985makarc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,826
463
83
kelek olayı değil,dışardan öyle bakıyor insanlar da bende sağlıklıyken öyle bakıyordum özgüvenini kaybediyorsun zor sıkıntılı işler,parayı işi gücü zamanla telafi ediyorsun önemli olan sağlığı kaybetmeden değerini bilmek
Bende aynısını soledim bana deli diyolar

1985makarc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,826
463
83
Bakıyorum elleri gözleri kan içinde çalışmaktan diyorumki az çalışın diyolar dilencilikmi yapak yapacam tabi sağlık olmadan onuda yapamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...