- 1,826
- 463
- 83
Anlatayım ağa calismicaksin calistircaksinNasıl olacak o anlat bilelim
Anlatayım ağa calismicaksin calistircaksinNasıl olacak o anlat bilelim
Gel sen bana çalış olur mu 😂Anlatayım ağa calismicaksin calistircaksin
Zekaya bak zekaya acaip parlıyor gözlerimi aldı resmenHerkese bi tavsiyem var kimse çalışmasın herkes parayı bulur
Öyle be ağa yalan mi ye iç yat başkası çalışsın dunya sana gotlukk yapcana sen ona yapZekaya bak zekaya acaip parlıyor gözlerimi aldı resmen
Peki birilerinin sana çalışması için, seninde birşeylere sahip olman gerekmiyor mu? Yani maddi olarak o çalıştıracağın kişilerden daha iyi durumda olmalısın.Öyle be ağa yalan mi ye iç yat başkası çalışsın dunya sana gotlukk yapcana sen ona yap
Seni ciddiye almıyorum. Git mahsun j izle ufkun açılsınÖnceden çalışmayan manita aradım evde otursun şimdi çalışan arıyorum ben evde oturayım nasi akıllısın dimi
Hiç gerekiyor zekânı kullan paraya gerek yok detay isteme okadar verirsem uxretliPeki birilerinin sana çalışması için, seninde birşeylere sahip olman gerekmiyor mu? Yani maddi olarak o çalıştıracağın kişilerden daha iyi durumda olmalısın.
Ha gayret 1 k mesajı yapacaksınÖnceden çalışmayan manita aradım evde otursun şimdi çalışan arıyorum ben evde oturayım nasi akıllısın dimi
Onu doğru soledin ağa sağlık yoksa kelekSağlıktan gerisi boş,yaşamayana şaka geliyor,10 sene önce iş yerim ümraniye santraldeydi, işten 6da çıkardım,8e kadar spor salonunda kalırdım,oradan çıkıp çekmeköye eve kadar yürürdüm para olmadığından değil sürekli vücuda yüklerdim egzersiz,şimdi 1km anca yürüyebiliyorum,dünya kadar borç olsun yeter ki sağlık yerinde olsun.
Şimdide öyle mi bokatacan bana zekân yetmiyonceHa gayret 1 k mesajı yapacaksın
kelek olayı değil,dışardan öyle bakıyor insanlar da bende sağlıklıyken öyle bakıyordum özgüvenini kaybediyorsun zor sıkıntılı işler,parayı işi gücü zamanla telafi ediyorsun önemli olan sağlığı kaybetmeden değerini bilmekOnu doğru soledin ağa sağlık yoksa kelek
Bende aynısını soledim bana deli diyolarkelek olayı değil,dışardan öyle bakıyor insanlar da bende sağlıklıyken öyle bakıyordum özgüvenini kaybediyorsun zor sıkıntılı işler,parayı işi gücü zamanla telafi ediyorsun önemli olan sağlığı kaybetmeden değerini bilmek
Herkes zekasını belli ediyor sıkıntı yok iyi formlarŞimdide öyle mi bokatacan bana zekân yetmiyonce
Bu de ayrı deli MK nskskslSeni ciddiye almıyorum. Git mahsun j izle ufkun açılsın
Bak işine arkadaşım iyi aksamlarHerkes zekasını belli ediyor sıkıntı yok iyi formlar