- 21,159
- 13,800
- 113
Tartışma yine yok sadece haksızlığa gelemiyorumTartışma yoktu redkit geldi Tatar Ramazan moduna döndü bize ahkam kesiyor. Sorsan en büyük haklı o. Halkman
Tartışma yine yok sadece haksızlığa gelemiyorumTartışma yoktu redkit geldi Tatar Ramazan moduna döndü bize ahkam kesiyor. Sorsan en büyük haklı o. Halkman
Hocam tartışılacak bir durum yok zaten ben sadece içimi döktüm insan bazen içini dökecek dost arar hocam yolda yabancı görse bile ona derdini anlatması bile rahatliyo insan azda olsa hocamTartışma yoktu redkit geldi Tatar Ramazan moduna döndü bize ahkam kesiyor. Sorsan en büyük haklı o. Halkman
Sende yeter gülüp durma 😂😂
Bunlar dert mert anlamaz cevap bile verme bunlara hala alaycı tavırlar içindeler saldım bunları sende salHocam tartışılacak bir durum yok zaten ben sadece içimi döktüm insan bazen içini dökecek dost arar hocam yolda yabancı görse bile ona derdini anlatması bile rahatliyo insan azda olsa hocam
Bak şimdi şöyle diyeyim. Burası bir forum sen beni ben seni tanımayız doğru mu? Forumda 100 bin üye var 50 bini aktif desek illaki fikir ayrılığı ya da o onun yorumunu beğenmez digeride onunla aynı fikirde olmaz. Herkes herkesle aynı fikirde olmak zorunda değil. Burda sen özellikle 2 kişiyi secipte gelip bize ahkâm kesme. Kendi yorumunu yap git . Kimseleri kışkırtma ortamı germe.Tartışma yine yok sadece haksızlığa gelemiyorum
Elde değil ki böyle bir ortamda jdkdSende yeter gülüp durma 😂😂
A101 e sakın girme amelelik resmen ben şoktayım en iyisi şok olmasına rağmen bile aşırı zor zincir marketler de de en az maaş veren a101 dir uzak durArkadaşlar a-101 e engelli statüsünde işe girecem bugün akşama doğru aradılar görüşme için ortalama a-101 de maaşlar nekadar çalışan varmı market sektöründe 23 bin desek 6 bini icrama kesilse 17 bin kalıyor benim kiram 18 binlira kiraya bile yetmiyor faturalar erzak günlük ekmek o bu nasil olacak arkadaşlar şu durumda benim 39.000 binliralik iş bulmam lazim çünkü icrada var gecinebilmem için
Boktan iş aq a101 bimA101 e sakın girme amelelik resmen ben şoktayım en iyisi şok olmasına rağmen bile aşırı zor zincir marketler de de en az maaş veren a101 dir uzak dur
Ortamı germek istesem oğlum lu falan konuşurum senin gibi üst perdeden konuşurdum ama sadece uyardım yapmayın diyeBak şimdi şöyle diyeyim. Burası bir forum sen beni ben seni tanımayız doğru mu? Forumda 100 bin üye var 50 bini aktif desek illaki fikir ayrılığı ya da o onun yorumunu beğenmez digeride onunla aynı fikirde olmaz. Herkes herkesle aynı fikirde olmak zorunda değil. Burda sen özellikle 2 kişiyi secipte gelip bize ahkâm kesme. Kendi yorumunu yap git . Kimseleri kışkırtma ortamı germe.
Geçici girebilir dostum hem engelli statüsü çok üzmez benceA101 e sakın girme amelelik resmen ben şoktayım en iyisi şok olmasına rağmen bile aşırı zor zincir marketler de de en az maaş veren a101 dir uzak dur
Acıma yok o evladlarında knk köle muamelesi yapılıyorGeçici girebilir dostum hem engelli statüsü çok üzmez bence
Tamam şimdi git tek tek konuları gez hosuna gitmeyen yorumları raporla ve o hoşuna gitmeyen yorumları alıntılayıp uyarOrtamı germek istesem oğlum lu falan konuşurum senin gibi üst perdeden konuşurdum ama sadece uyardım yapmayın diye
EyvallahTamam şimdi git tek tek konuları gez hosuna gitmeyen yorumları raporla ve o hoşuna gitmeyen yorumları alıntılayıp uyar
Nasıl olacak o anlat bilelimHerkese bi tavsiyem var kimse çalışmasın herkes parayı bulur
Dost şu dediğin bu grupta olan en az %80Yok çok şükür hocam elim ayağım tutuyor psikiyatri engelliyim hocam ilaçlardan dolayı elimde bacağımda kasılmalar titremeler oluyo