- 1,220
- 623
- 113
Türkiye'de yaşayanların %90 ı zaten psikolojik engelli 😄😄Bu engel değil ki la.
Türkiye'de yaşayanların %90 ı zaten psikolojik engelli 😄😄Bu engel değil ki la.
Her konuya yorum yapmak zorunda değilsinBende zerre inanmamıyorum. İyi duygu sömürüsü yapıyor ama.
Küçük Emrah hsjsksBende zerre inanmamıyorum. İyi duygu sömürüsü yapıyor ama.
Geçmiş olsun kardeşim aldırma kötü yorumlara seni en iyi ben anlarımHocam raporum var engelli
Peki. Benim yazdıklarımdan sana ne?Sanane kardeşim sanane adamdan
Bende o yuzden öyle dedim jdkdkTürkiye'de yaşayanların %90 ı zaten psikolojik engelli 😄😄
Piskiyatri hastalıgı ağırdır kardeşimBu engel değil ki la.
Yüzde kaç verdiler sana ilginç geldi banaHocam raporum var engelli
Kimseyle alay edemezsin herkes ne yaşıyor bilemeyiz belki duygu sömürüsü belki de doğruPeki. Benim yazdıklarımdan sana ne?
Sende yaptığım yorumları alıntılayıp yorum yapmak zorunda değilsinHer konuya yorum yapmak zorunda değilsin
Kanka hepimizin psikolojik sorunları var zaten. Neler yaşandığını tahmin ediyorumPiskiyatri hastalıgı ağırdır kardeşim
Birini rahatsız ediyorsanız ben oradayım bunu bilinSende yaptığım yorumları alıntılayıp yorum yapmak zorunda değilsin
Bilmeyiz diyorsun bak yani kesin birşey yok.Kimseyle alay edemezsin herkes ne yaşıyor bilemeyiz belki duygu sömürüsü belki de doğru
Olabilir yine de alay konusu olamazBilmeyiz diyorsun bak yani kesin birşey yok.
Ohoooooo forumda herkes herkesi rahatsız ediyor sen hayırdır? Cücügün bana mı kalktı irkek 😄😄Birini rahatsız ediyorsanız ben oradayım bunu bilin
Kanka ne güldüm ya nskskBilmeyiz diyorsun bak yani kesin birşey yok.
Hocam ben duygu sömürüsü veya kendimi acindirmak için konu açmadım sadece dertleşmek için içimi dökmek istedim kötülemene gerek yok hocam belki konu açtım belkide bu konu vesilesiyle Ankara'da belki beni maaşı iyi bir yere yönlendirecek bir arkadas çıkabilir olamazmiBende zerre inanmamıyorum. İyi duygu sömürüsü yapıyor ama.
Olum sen de rahatsızsin herhalde. O kadar kişi yorumlar yapmış senin tabirince alay etmiş sen bana bilendin hayırdır la sen ?Olabilir yine de alay konusu olamaz