Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet A-101

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Adam engelli bireyim diyor zorbaliyorsunuz nasıl insanlarsiniz la bu kadar acımasız olmayın
Hocam ben kendimi acindirmak için yada bağış toplamak için konu açmadım sadece benim geçinebilmem için 38 binliralik iş bulmam lazım ki icrada kesilince anca yetiyor hanım zaten çalışamıyor çocuğa bakan yok dertleşmek için içimi dökmek için konu açtım hocam

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Hocam ben kendimi acindirmak için yada bağış toplamak için konu açmadım sadece benim geçinebilmem için 38 binliralik iş bulmam lazım ki icrada kesilince anca yetiyor hanım zaten çalışamıyor çocuğa bakan yok dertleşmek için içimi dökmek için konu açtım hocam
Ayağın mı sakat

Byscream1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,126
381
83
Ben anladım dostum inşallah 38 değil 48 58 68binlik iş bulursun Allah yardımcın olsun

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,383
4,184
113
Arkadaşlar a-101 e engelli statüsünde işe girecem bugün akşama doğru aradılar görüşme için ortalama a-101 de maaşlar nekadar çalışan varmı market sektöründe 23 bin desek 6 bini icrama kesilse 17 bin kalıyor benim kiram 18 binlira kiraya bile yetmiyor faturalar erzak günlük ekmek o bu nasil olacak arkadaşlar şu durumda benim 39.000 binliralik iş bulmam lazim çünkü icrada var gecinebilmem için
BU saatimi bekledin yazmak için kral
Bencede 5 banka icrada canını sıkma

Turko

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
358
112
43
Kesin kafası iyi taş taş geciyo bizle bu ben size söyleyeyim

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,082
13,763
113
Sabah özel oranları oynayamadım çocuğun doğum günü pasta alamadım yazmıştın. Arkasından cep telefonu IMEI kayıt istiyor. Hiç bir yer aranmıyor diye konu açtın. Şimdi a101 e gireceğim maaşlar ne , icraya şu kadar borca şu kadar gitse bana ne kalacak nasıl olacak arkadaşlar diyorsun. Usta sen sıkıntılısın ciddiyim.

Belki biri acır inanır diye para mı bekliyorsun. Amaç ne? Herkesin sıkıntıları var kendilerine göre. Ama kimse yaşadığı sıkıntıları yazmıyor
Sanane kardeşim sanane adamdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...