- 6,544
- 2,030
- 113
Ne engelin var seninOda doğru hocam haklısın hanımda çalışmak istiyo ama çocuğa bakacak kimse yok hanımda çalışsa zaten geçiniriz Allah'ın izniyle
Ne engelin var seninOda doğru hocam haklısın hanımda çalışmak istiyo ama çocuğa bakacak kimse yok hanımda çalışsa zaten geçiniriz Allah'ın izniyle
Ustalar galibaUstalarmı öyle aliyor hocam vasıfsız aliyorlarmi ?
Vasıfsız elemanlar günlük 1500 üstü Sehrine göre degişir ama ortalama yevmiye buUstalarmı öyle aliyor hocam vasıfsız aliyorlarmi ?
Hocam ben kendimi acindirmak için yada bağış toplamak için konu açmadım sadece benim geçinebilmem için 38 binliralik iş bulmam lazım ki icrada kesilince anca yetiyor hanım zaten çalışamıyor çocuğa bakan yok dertleşmek için içimi dökmek için konu açtım hocamAdam engelli bireyim diyor zorbaliyorsunuz nasıl insanlarsiniz la bu kadar acımasız olmayın
Cidden bende onu yazmıştım 😂😂😂Foto söylüyor zaten 😄
Ben ankaradayim hocam ciddi misiniz vasıfsiz bile günlük 1.500 aliyormu hocam ?Vasıfsız elemanlar günlük 1500 üstü Sehrine göre degişir ama ortalama yevmiye bu
Ayağın mı sakatHocam ben kendimi acindirmak için yada bağış toplamak için konu açmadım sadece benim geçinebilmem için 38 binliralik iş bulmam lazım ki icrada kesilince anca yetiyor hanım zaten çalışamıyor çocuğa bakan yok dertleşmek için içimi dökmek için konu açtım hocam
Ben anladım dostum inşallah 38 değil 48 58 68binlik iş bulursun Allah yardımcın olsunHocam ben kendimi acindirmak için yada bağış toplamak için konu açmadım sadece benim geçinebilmem için 38 binliralik iş bulmam lazım ki icrada kesilince anca yetiyor hanım zaten çalışamıyor çocuğa bakan yok dertleşmek için içimi dökmek için konu açtım hocam
Cümlemizin hocam Allah razı olsunBen anladım dostum inşallah 38 değil 48 58 68binlik iş bulursun Allah yardımcın olsun
BU saatimi bekledin yazmak için kralArkadaşlar a-101 e engelli statüsünde işe girecem bugün akşama doğru aradılar görüşme için ortalama a-101 de maaşlar nekadar çalışan varmı market sektöründe 23 bin desek 6 bini icrama kesilse 17 bin kalıyor benim kiram 18 binlira kiraya bile yetmiyor faturalar erzak günlük ekmek o bu nasil olacak arkadaşlar şu durumda benim 39.000 binliralik iş bulmam lazim çünkü icrada var gecinebilmem için
Yok çok şükür hocam elim ayağım tutuyor psikiyatri engelliyim hocam ilaçlardan dolayı elimde bacağımda kasılmalar titremeler oluyoAyağın mı sakat
Ankara gibi bir yerde en az o kadar alırsınBen ankaradayim hocam ciddi misiniz vasıfsiz bile günlük 1.500 aliyormu hocam ?
Yok hocam niye dalga geçeyim içimi dökmek için dertleşmek için konu açtımKesin kafası iyi taş taş geciyo bizle bu ben size söyleyeyim
Bu engel değil ki la.Yok çok şükür hocam elim ayağım tutuyor psikiyatri engelliyim hocam ilaçlardan dolayı elimde bacağımda kasılmalar titremeler oluyo
Bende zerre inanmamıyorum. İyi duygu sömürüsü yapıyor ama.Kesin kafası iyi taş taş geciyo bizle bu ben size söyleyeyim
Sanane kardeşim sanane adamdanSabah özel oranları oynayamadım çocuğun doğum günü pasta alamadım yazmıştın. Arkasından cep telefonu IMEI kayıt istiyor. Hiç bir yer aranmıyor diye konu açtın. Şimdi a101 e gireceğim maaşlar ne , icraya şu kadar borca şu kadar gitse bana ne kalacak nasıl olacak arkadaşlar diyorsun. Usta sen sıkıntılısın ciddiyim.
Belki biri acır inanır diye para mı bekliyorsun. Amaç ne? Herkesin sıkıntıları var kendilerine göre. Ama kimse yaşadığı sıkıntıları yazmıyor
Sen beyin engellisinBu engel değil ki la.
Hocam raporum var engelliBu engel değil ki la.