Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Zengin Olacağım

siryetyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,164
445
83
Beyler öncelikle Selamın aleyküm cümleten hayırlı forumlar zengin olmamız lazım ben 7 8 aya zengin olacam inşallah öyle hissettim görüşlerinizi bekliyorum 😂😂😂
ben de böyle giderse 7 8 aya kendimi toprağın altında görüyorum inşallah

Enisemir13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,217
500
113
Arkadaşlar TUHAF bir durum yaşadım az önce , tesadüf mü bilmiyorum ama daha önce de bir kaç kez dikkatimi çekti , şimdi az önce bir siteye yatırım yaptım yapmadan önce bakiye 0.19 kuruştu kaybettim ve bakiye yine 0.19 kaldı , kayıp bonus aldım dünya kadar çevirdim slotta kupon yaptım vesaire yine 0.19 kaldı ve 50 tl günlük bonus var onu da kaybettim ve yine 0.19 da kaldı bakiye , 3 kez üst üste olması normal mi?

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,153
13,793
113
Arkadaşlar TUHAF bir durum yaşadım az önce , tesadüf mü bilmiyorum ama daha önce de bir kaç kez dikkatimi çekti , şimdi az önce bir siteye yatırım yaptım yapmadan önce bakiye 0.19 kuruştu kaybettim ve bakiye yine 0.19 kaldı , kayıp bonus aldım dünya kadar çevirdim slotta kupon yaptım vesaire yine 0.19 kaldı ve 50 tl günlük bonus var onu da kaybettim ve yine 0.19 da kaldı bakiye , 3 kez üst üste olması normal mi?
Normal zlot vs altyapısı böyle

ahmetcansarac61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,637
1,175
113
Denk gelmiş dostum niye şaşırdın ki bu kadar