- 5,196
- 2,520
- 113
Ama belkide böyle diye diye cagiracan parayı sen kral hiç belli olmaz vallaNapak be zengin olsam bi ahahshhs
Ama belkide böyle diye diye cagiracan parayı sen kral hiç belli olmaz vallaNapak be zengin olsam bi ahahshhs
Pusulada ekstra oran vardı buna kaldı gerçi çok bişe değil ama çerez parası işteOlmasına olabilirde chelsea genelde altcı bir takım
Üst olur inşallahPusulada ekstra oran vardı buna kaldı gerçi çok bişe değil ama çerez parası işte
ben de böyle giderse 7 8 aya kendimi toprağın altında görüyorum inşallahBeyler öncelikle Selamın aleyküm cümleten hayırlı forumlar zengin olmamız lazım ben 7 8 aya zengin olacam inşallah öyle hissettim görüşlerinizi bekliyorum 😂😂😂
Ula zengin olim senide görcem unutmamAma belkide böyle diye diye cagiracan parayı sen kral hiç belli olmaz valla
Allah korusun dostben de böyle giderse 7 8 aya kendimi toprağın altında görüyorum inşallah
İçimden 3.5 geçti benim o maç 500 atesledim bakalım kralChelsea maçı 2.5 üst olur mu beyler sizce
Umarım olursun kral görmüş kadar oldun saolUla zengin olim senide görcem unutmam
Temelli 5.5 üst olsun bolluk gollü geçsin millet kazansinİçimden 3.5 geçti benim o maç 500 atesledim bakalım kral
İnşallah hep beraber oluruz dostUmarım olursun kral görmüş kadar oldun saol
Neden olmasın senaryo öyle yazildiysa herşey olabilir futbol değil takip ettiklerimiz film zaten senaristler bol gol istiyorsa olabilir ama ben 3.5 üst hissediyorum gelirse Ekim gelmezse Kasım misali🤣Temelli 5.5 üst olsun bolluk gollü geçsin millet kazansin
Valla 7 oran max 150 basılıyordu gelmez diye hesapta kalan küsüratı basmıştım 150 falan veriyor gelirse random 2 maça basacam maksat takip etmek zaman geçirmekİçimden 3.5 geçti benim o maç 500 atesledim bakalım kral
Normal zlot vs altyapısı böyleArkadaşlar TUHAF bir durum yaşadım az önce , tesadüf mü bilmiyorum ama daha önce de bir kaç kez dikkatimi çekti , şimdi az önce bir siteye yatırım yaptım yapmadan önce bakiye 0.19 kuruştu kaybettim ve bakiye yine 0.19 kaldı , kayıp bonus aldım dünya kadar çevirdim slotta kupon yaptım vesaire yine 0.19 kaldı ve 50 tl günlük bonus var onu da kaybettim ve yine 0.19 da kaldı bakiye , 3 kez üst üste olması normal mi?
Denk gelmiş dostum niye şaşırdın ki bu kadarArkadaşlar TUHAF bir durum yaşadım az önce , tesadüf mü bilmiyorum ama daha önce de bir kaç kez dikkatimi çekti , şimdi az önce bir siteye yatırım yaptım yapmadan önce bakiye 0.19 kuruştu kaybettim ve bakiye yine 0.19 kaldı , kayıp bonus aldım dünya kadar çevirdim slotta kupon yaptım vesaire yine 0.19 kaldı ve 50 tl günlük bonus var onu da kaybettim ve yine 0.19 da kaldı bakiye , 3 kez üst üste olması normal mi?
Dost yatırıma ek spin konusunda sana ihtiyacım var 1.5k var hesapta son para güzel bi promosyon varmı sen onların dediklerine bakma
Bayspin 555 e 777 nakit min max 5k tüm slotDost yatırıma ek spin konusunda sana ihtiyacım var 1.5k var hesapta son para güzel bi promosyon varmı sen onların dediklerine bakma
Dost beni engellemiş o siteBayspin 555 e 777 nakit min max 5k tüm slot