@Golcümetin parayı bulmuş diyorlar senin için kanka
Yok be nerede betparibu gün sonu spinden 250 çektim geri aynı yere attım 100 kaldı oda gidecek gibi. 257 TL olsa kulisbet e atacaktım. Banka kesinti yapıyor 243 atabilecegim diye atmadım oraya@Golcümetin parayı bulmuş diyorlar senin için kanka
Güzel para benimde yazı tura atacak param yok.Yok be nerede betparibu gün sonu spinden 250 çektim geri aynı yere attım 100 kaldı oda gidecek gibi
Afiyet olsun mis gibi kahvaltıGüzel para benimde yazı tura atacak param yok.
Aha şimdi 5 günlük ekmeğe üstü hafif yeşillenmiş peynir yaninada dünden kalan çay ile karnımı doğuracağım.
Haydaaa, sendeki fakirlik psikolojisi beni öldürüyor 🤣Afiyet olsun mis gibi kahvaltı
Poğaça geliyor ha gayretYemeyin orispiler dayanın
5-4 du 2 tane 3 lük yiyor mk 10 saniyede 5-10 olduPoğaça geliyor ha gayret
Yapacak birşey yok bizde kurumuş ekmeği ıslatır yeriz 👋5-4 du 2 tane 3 lük yiyor mk 10 saniyede 5-10 oldu
5-14 oldu betco sapıttıYapacak birşey yok bizde kurumuş ekmeği ıslatır yeriz 👋
Tambetten 2 çektik oe betwoona verdik5-14 oldu betco sapıttı
Geçmiş olsun betwon betco değil sanırım orada fazla maç olmaz uzak durTambetten 2 çektik oe betwoona verdik
Tambetten birde 300 çektim çekim paylaştan oe betwoona verdim
Cepte 2 vardı yine oe betwoona verdim
Vbette kupon tuttu 1800 yine betwoona verdim
Bugün betwoon beni ele güne karşı bir güzel s.kti
Şimdi tambet 250 FB ekleyecek kupon yapacam tutarsa gidip yine oe betwoona verecez.
Benim maçla işim yok kanka ya ben slot oynarım maç havadan FB falan olursa oynarımGeçmiş olsun betwon betco değil sanırım orada fazla maç olmaz uzak dur
Hayirlisi corumdan slmlaTm knk
asi stayla.Umutsuz menfaatler için kumar oynanan günler..
Knk kumardan kim zengin olmuş gözünü seviyim bugün bir veriyor yarın on alıyorBu forumda belli ki uzun süredir yoksun tanıyan bilir knk emin ol zengin olsam bu foruma öyle bi bağış yaparım ki sende görürsün olursam
Bende yıllardır o hayalle bu kumarı oynuyorumBeyler öncelikle Selamın aleyküm cümleten hayırlı forumlar zengin olmamız lazım ben 7 8 aya zengin olacam inşallah öyle hissettim görüşlerinizi bekliyorum 😂😂😂
Bingo Matik senin çoktan zengin olman gerekirdiBende yıllardır o hayalle bu kumarı oynuyorum
Elde avuçta ne varsa ondanda olduk hayal iyi birşey değil tavsiye etmem)))))
Ula eldekide gitti valla )))))Bingo Matik senin çoktan zengin olman gerekirdi![]()