- 1,637
- 1,175
- 113
Dağıtım yapma fikri iyi bu arada. Ben 300k borçluyken 20k kazanıp 2sini dağıtıyordum burda
bende gecen tam zengin oldum diyordum 60 m tl lik iş olucakti fakat olmadi maalesef yapacak bir sey yok 😅Beyler öncelikle Selamın aleyküm cümleten hayırlı forumlar zengin olmamız lazım ben 7 8 aya zengin olacam inşallah öyle hissettim görüşlerinizi bekliyorum 😂😂😂
Sen cennetliksin ozaman desene kral 🤣hayır, kredi çekmeye de izin vermiyor
60 milyon mu yapma be dost üzdübende gecen tam zengin oldum diyordum 60 m tl lik iş olucakti fakat olmadi maalesef yapacak bir sey yok 😅
işte kredi çekiyoruz, Allah affetsinSen cennetliksin ozaman desene kral 🤣
sorma dostum arabayi, evi bile kafada kurmustuk nasip olmadi60 milyon mu yapma be dost üzdü
Bişey olmaz bişey olmaz site acmiyon ya dengeliyon ikisini cumayada gidiyorsan tamamdır bu iş🤣işte kredi çekiyoruz, Allah affetsin
Vazgeçme dost olmadı diye gerçekten vazgeçmesorma dostum arabayi, evi bile kafada kurmustuk nasip olmadi
İnşallah nasip olur dostumsorma dostum arabayi, evi bile kafada kurmustuk nasip olmadi
ShhshsjajakBişey olmaz bişey olmaz site acmiyon ya dengeliyon ikisini cumayada gidiyorsan tamamdır bu iş🤣
1 milyon 300 bin miHayat ne garip 2 sene önce ayda 1 300k kazanıyordum şimdi enbetin ekleyeceği 100 lirayı bekliyorum
Yok dost her ay 300k1 milyon 300 bin mi
Ah kralım hep milyonda gözlerin Ayda bir demis adam🤣1 milyon 300 bin mi
Günümüz müslümanları işte reis hep hesap kitap peşinde.Bişey olmaz bişey olmaz site acmiyon ya dengeliyon ikisini cumayada gidiyorsan tamamdır bu iş🤣
Napak be zengin olsam bi ahahshhsAh kralım hep milyonda gözlerin Ayda bir demis adam🤣
Olmasına olabilirde chelsea genelde altcı bir takımChelsea maçı 2.5 üst olur mu beyler sizce