Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Zengin Olacağım

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,397
4,158
113
Bu işin şakası yok orneklerini çok duydum valla arkadan kürekle indirdiler öyle kaç kişinin eşek gibi calistiripta
Dost bende makina var ben bi yer buldum ama işte kazması sıkıntı baya sıkıntı yemiyor benimkisi

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,089
812
113
Dost inan ki türkiye normalde zengin bir yer bu insanlar nasıl zengin oldu zannediyoruz adam eline alıyor 20klık makineyi dıt dıt ettimi zengin
Kaç tane medeniyet geçti bu topraklardan hala cikarilmayi bekleyen çok gömü var hemde heryerde tabi birazda nasip kısmet sans

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,397
4,158
113
El ile kazılcak bi yer değil hiç bi şekilde zor yani imkansız

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,397
4,158
113
Eminsen çok degerliyse izinli falanda yapıyorlar sanirim bu işi kral tabi devlet baba pastanin büyük dilimini alıyor birde masraflar sana tabi ilk etapta
Yok o işlere girilmez ya işte ne yapcağımı bilmiyorum şans eseri buldum bende inş 6 7 aya çıkartırsam zor ama imkansız değil işte

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,332
1,090
113
Aynen öyle dost işte işin sonu kötü olmasa yaparız da işin sonu kötü işte
Bende bir ara cok aradım işaret vs onlarca saglam yer var ama köylülerlerden izin alıp ortaklık etmek büyük sıkıntı bulunursa öldürüp gömerler adamı riski çok yüksek

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Yok o işlere girilmez ya işte ne yapcağımı bilmiyorum şans eseri buldum bende inş 6 7 aya çıkartırsam zor ama imkansız değil işte
Valla başka biri cikartirsa üzülürsün benim bı tanidikta buldu çok ugrasmadi başka birileri alıp gitmiş 2 gecede malzemeyi

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,397
4,158
113
Bende bir ara cok aradım işaret vs onlarca saglam yer var ama köylülerlerden izin alıp ortaklık etmek büyük sıkıntı bulunursa öldürüp gömerler adamı riski çok yüksek
İşte hepsi sıkıntı bende o yüzden yapamıyorum yoksa bu türkiyede çok var her yerinde var dost ama ben 1 tane buldum oda nerdeyse 8m altta zor yani imkansız gibi bişi