- 8,397
- 4,158
- 113
Aynen öyle işte sorun o dostHerkesle kazıya gidilmez aw malzemeyi bulunca kazdiginiz çukura gömerler dikkat edin🙂
Aynen öyle işte sorun o dostHerkesle kazıya gidilmez aw malzemeyi bulunca kazdiginiz çukura gömerler dikkat edin🙂
Ben istemiyorum onun yerine tuvalet yaptır yada hayrat paranın ak. Ne geldiyse para yüzündenSen elendin sana kuruş yok
Bu işin şakası yok orneklerini çok duydum valla arkadan kürekle indirdiler öyle kaç kişinin eşek gibi calistiriptaAynen öyle işte sorun o dost
Dost bende makina var ben bi yer buldum ama işte kazması sıkıntı baya sıkıntı yemiyor benimkisiBu işin şakası yok orneklerini çok duydum valla arkadan kürekle indirdiler öyle kaç kişinin eşek gibi calistiripta
Kaç tane medeniyet geçti bu topraklardan hala cikarilmayi bekleyen çok gömü var hemde heryerde tabi birazda nasip kısmet sansDost inan ki türkiye normalde zengin bir yer bu insanlar nasıl zengin oldu zannediyoruz adam eline alıyor 20klık makineyi dıt dıt ettimi zengin
Aynen öyle dost işte işin sonu kötü olmasa yaparız da işin sonu kötü işteKaç tane medeniyet geçti bu topraklardan hala cikarilmayi bekleyen çok gömü var hemde heryerde tabi birazda nasip kısmet sans
Ne yönden yemiyor kral bölge mi riskli tılsım muhabbetine mi tirsiyonDost bende makina var ben bi yer buldum ama işte kazması sıkıntı baya sıkıntı yemiyor benimkisi
Mezarlık knk 😂Ne yönden yemiyor kral bölge mi riskli tılsım muhabbetine mi tirsiyon
Kiminkisi yer mesela mezarlığı kazmayaNe yönden yemiyor kral bölge mi riskli tılsım muhabbetine mi tirsiyon
Eminsen çok degerliyse izinli falanda yapıyorlar sanirim bu işi kral tabi devlet baba pastanin büyük dilimini alıyor birde masraflar sana tabi ilk etaptaEl ile kazılcak bi yer değil hiç bi şekilde zor yani imkansız
Ölüden değil diriden korkacan kral bişey olmaz severiz mezarlığı🤣Mezarlık knk 😂
Yok o işlere girilmez ya işte ne yapcağımı bilmiyorum şans eseri buldum bende inş 6 7 aya çıkartırsam zor ama imkansız değil işteEminsen çok degerliyse izinli falanda yapıyorlar sanirim bu işi kral tabi devlet baba pastanin büyük dilimini alıyor birde masraflar sana tabi ilk etapta
Krall ben hiçbir şeyden korkmuyorum da ekip sağlam 30 - 35 senelik arkadaşlarım su üç harfliler yok mu onlardan korkuyorum yeminleeAynen öyle dost işte işin sonu kötü olmasa yaparız da işin sonu kötü işte
Sıkıntı kanka orası ya baya hemde işin sonu kötü işte kolay bişide değil kiÖlüden değil diriden korkacan kral bişey olmaz severiz mezarlığı🤣
Töbe knk işte o konu sıkıntıKrall ben hiçbir şeyden korkmuyorum da ekip sağlam 30 - 35 senelik arkadaşlarım su üç harfliler yok mu onlardan korkuyorum yeminlee
Bende bir ara cok aradım işaret vs onlarca saglam yer var ama köylülerlerden izin alıp ortaklık etmek büyük sıkıntı bulunursa öldürüp gömerler adamı riski çok yüksekAynen öyle dost işte işin sonu kötü olmasa yaparız da işin sonu kötü işte
Valla başka biri cikartirsa üzülürsün benim bı tanidikta buldu çok ugrasmadi başka birileri alıp gitmiş 2 gecede malzemeyiYok o işlere girilmez ya işte ne yapcağımı bilmiyorum şans eseri buldum bende inş 6 7 aya çıkartırsam zor ama imkansız değil işte
Çorum ve Aksaray'da buldu arkadaş korkudan aşağı inemiyoruz bı kilit taşı var oynadimi aşağıda ölürlerTöbe knk işte o konu sıkıntı
İşte hepsi sıkıntı bende o yüzden yapamıyorum yoksa bu türkiyede çok var her yerinde var dost ama ben 1 tane buldum oda nerdeyse 8m altta zor yani imkansız gibi bişiBende bir ara cok aradım işaret vs onlarca saglam yer var ama köylülerlerden izin alıp ortaklık etmek büyük sıkıntı bulunursa öldürüp gömerler adamı riski çok yüksek