- 5,200
- 2,521
- 113
Aklınızda bulunsun krallar öyle kazılara her adamla gidilmez vallahi 50 kg altın çıksa nevri döner gebertir valla arkanı döndüm mu
Dost o daha sıkıntıymış hiç bulaşmaÇorum ve Aksaray'da buldu arkadaş korkudan aşağı inemiyoruz bı kilit taşı var oynadimi aşağıda ölürler
Doğru dedin dost işte parayı gördüğünde bozmayan insanları almak lazımda o parayı görünce bende otomatikmen bozulurum awAklınızda bulunsun krallar öyle kazılara her adamla gidilmez vallahi 50 kg altın çıksa nevri döner gebertir valla arkanı döndüm mu
Adamsın 🤣Zengin olursam bu foruma bağış yapacam hergün 50 kişiye 500 tl diye bu 1 ay boyunca devam edicek
Kepçe olmuyor olsa bir arkadaş var girecek kısa doğru köyde kışın kalan yokmuş ya herro ya merro hesabı ben girmem dışardan yardım ederim dedim tmm gel yeter dedi bakacazDost o daha sıkıntıymış hiç bulaşma
Dost en iyisi sen gözcülük yap bence en mantıklısıKepçe olmuyor olsa bir arkadaş var girecek kısa doğru köyde kışın kalan yokmuş ya herro ya merro hesabı ben girmem dışardan yardım ederim dedim tmm gel yeter dedi bakacaz
Sıkıntili işler kral öyle işlerde yanındaki adam çok onemliDoğru dedin dost işte parayı gördüğünde bozmayan insanları almak lazımda o parayı görünce bende otomatikmen bozulurum aw
ben kazandığım zaman foruma girmiyorumZengin olursam bu foruma bağış yapacam hergün 50 kişiye 500 tl diye bu 1 ay boyunca devam edicek
Aynen ne yapayım zaten kapalı alan filan fobim var psikoloji zaten bozuk maalesef zamanında kullanmadığım şey kalmadı çok şükür bı alkol var ama gençlik de gidiyor yavastannn🥴👍Dost en iyisi sen gözcülük yap bence en mantıklısıpayına düşeni alsan bile kafan rahat olur
Knk yüklü para bulmamız lazım ben bi zengin olsam foruma bile bağışlicamben kazandığım zaman foruma girmiyorum![]()
Boşver dost bu günlerde geçer mutlu günler bizide görür elbetAynen ne yapayım zaten kapalı alan filan fobim var psikoloji zaten bozuk maalesef zamanında kullanmadığım şey kalmadı çok şükür bı alkol var ama gençlik de gidiyor yavastannn🥴👍
Knk yüklü para bulmamız lazım ben bi zengin olsam foruma bile bağışlicam
İnşallah bı mukabele arzular şelale diyelim kralllBoşver dost bu günlerde geçer mutlu günler bizide görür elbet
6 7 aya zenginim diye başladın konu buraya nasıl geldiAgalar harbiyim bakın asgariyle geçinilcek gibi değil zor oluyor baya bi bok bulup zengin olmamız lazım
Bende kazansam, sağlam bir vursam kumar sitesi çok açmak istiyorum ama dini inancım buna engel oluyor.Knk yüklü para bulmamız lazım ben bi zengin olsam foruma bile bağışlicam
Konu başı muhabbet knk ya6 7 aya zenginim diye başladın konu buraya nasıl geldi
Kumar oynamana müsaade ediyor mu dini inancınBende kazansam, sağlam bir vursam kumar sitesi çok açmak istiyorum ama dini inancım buna engel oluyor.
hayır, kredi çekmeye de izin vermiyorKumar oynamana müsaade ediyor mu dini inancın