Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Zengin Olacağım

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,397
4,158
113
Aklınızda bulunsun krallar öyle kazılara her adamla gidilmez vallahi 50 kg altın çıksa nevri döner gebertir valla arkanı döndüm mu
Doğru dedin dost işte parayı gördüğünde bozmayan insanları almak lazımda o parayı görünce bende otomatikmen bozulurum aw

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,397
4,158
113
Kepçe olmuyor olsa bir arkadaş var girecek kısa doğru köyde kışın kalan yokmuş ya herro ya merro hesabı ben girmem dışardan yardım ederim dedim tmm gel yeter dedi bakacaz
Dost en iyisi sen gözcülük yap bence en mantıklısı :) payına düşeni alsan bile kafan rahat olur

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,397
4,158
113
Agalar harbiyim bakın asgariyle geçinilcek gibi değil zor oluyor baya bi bok bulup zengin olmamız lazım

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,089
812
113
Dost en iyisi sen gözcülük yap bence en mantıklısı :) payına düşeni alsan bile kafan rahat olur
Aynen ne yapayım zaten kapalı alan filan fobim var psikoloji zaten bozuk maalesef zamanında kullanmadığım şey kalmadı çok şükür bı alkol var ama gençlik de gidiyor yavastannn🥴👍

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,256
1,053
113
Gerçi faiz yemekle(kredi çekmek vs) kumar sitesi açma arasında ne kadar fark var hangisi daha kötü bilemedim :)