- 50,366
- 23,671
- 113
Ulan şuraya bak fenomenbette 200 TL nakit etkinliğinde çıkmışız linke tıklıyorum link girmiyor fenomenbet'i de bulamadık Nerede bu linki var mı sizde acaba
Bekliyorum dost bu konu kapanmasın hep açık kalsın ilk güzelliği bu foruma ben yapacam inşallah kimse unutamayacak böyle bi güzelliği8 ay sonra cevap yazıcam konuya
Sen elendin sana kuruş yokSizin foruma değil memlekete girmemeniz lazım a.
Düşündüğüm iş ise en az 5 yıl yatarı var bulaşma benceYok dost kafamda çok deli planlar var malum forumda söylenmez
Adam garibanlığı şimdiden belli etti bile aw ayahdhhckcmcmcjcUlan şuraya bak fenomenbette 200 TL nakit etkinliğinde çıkmışız linke tıklıyorum link girmiyor fenomenbet'i de bulamadık Nerede bu linki var mı sizde acaba
dost kolay bi yerDüşündüğüm iş ise en az 5 yıl yatarı var bulaşma bence
Gömü yerimi buldun dost 3 harfliler yerini değiştirsen elini çabuk tut bekletmeBeyler öncelikle Selamın aleyküm cümleten hayırlı forumlar zengin olmamız lazım ben 7 8 aya zengin olacam inşallah öyle hissettim görüşlerinizi bekliyorum 😂😂😂
Muro düşünsün bunuAlakası ney kanka bunun zenginim şuanda demiyorum ki 6 7 ay sonra diyorum
8m dost odaymışGömü yerimi buldun dost 3 harfliler yerini değiştirsen elini çabuk tut bekletme
Yeminle bende yorumlari okumadan tahmin ettimdost kolay bi yer
Kazma için adam lazımsa geleyim dost alet varmi8m dost odaymış
ne yedi ayı sözü versin Bir sene de beklerim dm'de beklerim öyle nöbet😄😄😄😄
Hepsi var dostta işte adam lazımKazma için adam lazımsa geleyim dost alet varmi
İnşallah olursun biz kiyisindan döndük maalesef ama ne olduğunu bilmediğimiz bir umudumuz var hala diyelim 🥴Bekliyorum dost bu konu kapanmasın hep açık kalsın ilk güzelliği bu foruma ben yapacam inşallah kimse unutamayacak böyle bi güzelliği
Yok dost o konulara girmiyoruz töbe sil de mesajı yanlış olmasınMesele farklıymış pardon, ot vs sandım
Onu satan …… satsın dostMesele farklıymış pardon, ot vs sandım
Neredesin Hemen geleyimHepsi var dostta işte adam lazım
Dost inan ki türkiye normalde zengin bir yer bu insanlar nasıl zengin oldu zannediyoruz adam eline alıyor 20klık makineyi dıt dıt ettimi zenginİnşallah olursun biz kiyisindan döndük maalesef ama ne olduğunu bilmediğimiz bir umudumuz var hala diyelim 🥴