Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ygtygt - PurgeDay #EP:1 | Kasa 200 Hedef -- Bonus Çevrimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,051
6,736
113
Lancut güzel gidiyor Nokia 3310 da gelirse tamamdır

• Haha
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
normal şartlarda bu kuponun üzmeden gelmesi lazım bakalım, adım 1 atmak zordu, neyseki güç bela ilk adımı atlattık 😅

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
ulan kasa saglam olsa gözüm kapalı su nokiaya ms de girerdim de işte :D kasa sıfır bendede papel den aldığımız 100 tl doğrulama bonusuyla buralara kadar geldik bakalım 🤣

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,051
6,736
113
ulan kasa saglam olsa gözüm kapalı su nokiaya ms de girerdim de işte :D kasa sıfır bendede papel den aldığımız 100 tl doğrulama bonusuyla buralara kadar geldik bakalım 🤣
Yoktan var ediyoruz kankam yeni bir hikaye doğuyor 😅

• Beğen

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,051
6,736
113
bugün o gün ya hissediyorum, konu başlığına boşuna PurgeDay yazmadım, içinden geçiçem 🤣
Kankam çok da coşma da son adım yap burdan çek parayı, hem bize de bi bol şans at hem de şundan çek, anapara olarak başka yerde devam et, kayıp bonus yüksek olur :)

• Beğen

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Kankam çok da coşma da son adım yap burdan çek parayı, hem bize de bi bol şans at hem de şundan çek, anapara olarak başka yerde devam et, kayıp bonus yüksek olur :)
yok zaten coşamam kanka acil ödemem gereken faturalar falan var benimde, çevrim tamamlandığı gibi çekcem bir kac arkadaşımıza jestimizi yaparız, sonra acil ödemeleri halledip devamkeee 🤣

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
zaten su kupon gelsin direkt kasa basmıcam, 1k lık bitane kupon yaparız, birtanede 620 lik yaparız, bonus çevrimi tamamlanmış olur direkt

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,051
6,736
113
zaten su kupon gelsin direkt kasa basmıcam, 1k lık bitane kupon yaparız, birtanede 620 lik yaparız, bonus çevrimi tamamlanmış olur direkt
Aynen kankam güzel hareket çünkü bir anda giderse emeğe yazık olur parayı ikiye böl biri gitse biri gelsin, ama ikisi de gelse güzel olur riskli kuponlar yapma garantiye koş

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Aynen kankam güzel hareket çünkü bir anda giderse emeğe yazık olur parayı ikiye böl biri gitse biri gelsin, ama ikisi de gelse güzel olur riskli kuponlar yapma garantiye koş
aynı bu kombine gibi yapcam işte ya, rahat rahat kasmıcak 2 tane ayarlarız, ekstrem bi mac olmazsa gelir zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...