- 3,623
- 3,334
- 113
Ninzy o sekilde geldi ya artik yatsakta koymaz 🤣Evet ben de şu an tırnaklarımı yiyordum 😂
Ninzy o sekilde geldi ya artik yatsakta koymaz 🤣Evet ben de şu an tırnaklarımı yiyordum 😂
gelecek inşallah dostumBu polonya basket biraz farki eritti ama sıkıntı çıkmaz ins bakalım![]()
Harbiden orda imkansızı başardık o maç nası uzadı hala şoktayım özeti bulsaydık da izleyebiliseydik 😂Ninzy o sekilde geldi ya artik yatsakta koymaz 🤣
Fark 11, gayriresmi wonFark 9 geldi gibi kanka
Kanka bende anlamadim 5 saniye vardi astana 80 79 ondeydi topta astanaydi, hani en fazla ninzy faul yapsr astana 2 atsa donusunde 3 luk atsa gelir ama o da imkansiz diodum, dondum baktim 80 80 yazio 🤣😅Harbiden orda imkansızı başardık o maç nası uzadı hala şoktayım özeti bulsaydık da izleyebiliseydik 😂
Kanka kesin top kaybı yaptı bu mallar o ara kargaşada bir de faul yapınca dep de 2 de bir attı sonra dönen top 5 saniye vardı zaten süre eridi orda bitti 😂Kanka bende anlamadim 5 saniye vardi astana 80 79 ondeydi topta astanaydi, hani en fazla ninzy faul yapsr astana 2 atsa donusunde 3 luk atsa gelir ama o da imkansiz diodum, dondum baktim 80 80 yazio 🤣😅
Hakeden kazandı sonunda kanka hakkımızı yeterince yediler bu zamana kadar yeter gari 😅Ama o macin hakki usttu cidden ya, hani cok sacma bi sekilde alta dondu
Tamam kankam yüzde 70 80 civarı olmuştur muhtemelenKuponun sonuclanmasini bekliom suan cevrim yuzde kac olmus ona bakicam
hoş geldin hanımablaBen geldim
Hoş buldum nasılsınhoş geldin hanımabla
Gelir birazdan maç bak sen kanka bir yndanBets10 sonuclandirmadi daha bekliyorum bakalım
Tebrik ederim dostum 😁😁Sonuclandi simdi , arkadaslar guzel bi haberim var bonus cevrimi bitmis, iki kuponda bitirdim isi 🤣