- 10,818
- 6,563
- 113
10 sayı var yakınlar birbirine gelebilirhakem hiç katkı saglamıyor ya, ulan bi basket faul falan birşey çal, 2. yarı totalde 4 ya da 5 serbest atıs oldu heralde![]()
10 sayı var yakınlar birbirine gelebilirhakem hiç katkı saglamıyor ya, ulan bi basket faul falan birşey çal, 2. yarı totalde 4 ya da 5 serbest atıs oldu heralde![]()
40 saniye var 157 sayı çıktıbiraz zor ama imkansız değilya da uzatma beklicez
3 atış dep 3 de 3 atarsa son hücüm kaçarsa uzuyorpardon 7 sayı lazım matematiğimide bozdu ipneler 😅
kesin kaçırır bu ninzy3 atış dep 3 de 3 atarsa son hücüm kaçarsa uzuyor
Kaçırdı malkesin kaçırır bu ninzy![]()
3 de 3 atsa uzacayacaktıKaçırdı mal
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 737227
Ekli dosyayı görüntüle 737232
Kankalar papel üyelik doğrulamadan 100 tl aldım, bets10da papel yatırıma özel %100 yatırım bonusu vardı, onuda alarak 200 TL ile serüvenimize başladık 🤣 Amacımız bonus çevrimini tamamlamak, bonus çevrimini tamamlayabilirsek son rakama göre 2-3 , 3-5 ya da 5-10 arkadaşa roll açtırırız. Şans bizimle olsun ins, ilk kez görenler beğensin. 🙏
3 de 3 olsa iş bitmişti baskette serbest atış kaçıranlara ayar oluyorum 😅valla cok rahat gelcek mactı aslındada, ninzy alt bitirmek için kendini parçaladı resmen 🤣
80 80 geldi galiba 😅3 de 3 olsa iş bitmişti baskette serbest atış kaçıranlara ayar oluyorum 😅
Uzadı 😅80 80 geldi galiba 😅
Donsuz sıyırdın kanka 😂😂ahaaaa uzatmaya gitti 🤣 🤣 🤣 🤣
Boşver kanka kurcalama biz önümüze bakalım 😂o nasıl oldu öyle yawww, top astanadaydı 5 saniye vardı nasıl yaptılar bilmiyom ama başardılar 🤣🤣
valla imkansızı başardık vallaDonsuz sıyırdın kanka 😂😂