- 11,135
- 6,762
- 113
Valla öyle 😂 Tamam kardom bak keyfine buradayım afiyet olsun 🙋♂️valla imkansızı başardık vallabi yemek yiyip geliyorum 10 dkya kanka
Valla öyle 😂 Tamam kardom bak keyfine buradayım afiyet olsun 🙋♂️valla imkansızı başardık vallabi yemek yiyip geliyorum 10 dkya kanka
Çene yapma ver şu lanet olasıca şeyivalla imkansızı başardık vallabi yemek yiyip geliyorum 10 dkya kanka
tebrikler dostum afiyet olsunvalla imkansızı başardık vallabi yemek yiyip geliyorum 10 dkya kanka
Bol şans bebeğimİkinci kupon hazir sans bizimle olsun kankalar
bol şanslar dostumAn itibariyle bonus cevrimi, kasamiz 650 oldu ilk kupondan sonra, simdi bi ikili kombinee ayarliyom bakalim
benim kayıp çok sen kazanırsın inşallahİkinci kupon hazir sans bizimle olsun kankalar
Bol şans kankamİkinci kupon hazir sans bizimle olsun kankalar
Geldi bu kupon kankam yeni kupon bakalımnormal şartlarda bu kuponun üzmeden gelmesi lazım bakalım, adım 1 atmak zordu, neyseki güç bela ilk adımı atlattık 😅
Yoktan var ediyoruz kankam yeni bir hikaye doğuyor 😅ulan kasa saglam olsa gözüm kapalı su nokiaya ms de girerdim de iştekasa sıfır bendede papel den aldığımız 100 tl doğrulama bonusuyla buralara kadar geldik bakalım 🤣
bugün o gün ya hissediyorum, konu başlığına boşuna PurgeDay yazmadım, içinden geçiçem 🤣Yoktan var ediyoruz kankam yeni bir hikaye doğuyor 😅
Kankam çok da coşma da son adım yap burdan çek parayı, hem bize de bi bol şans at hem de şundan çek, anapara olarak başka yerde devam et, kayıp bonus yüksek olurbugün o gün ya hissediyorum, konu başlığına boşuna PurgeDay yazmadım, içinden geçiçem 🤣
yok zaten coşamam kanka acil ödemem gereken faturalar falan var benimde, çevrim tamamlandığı gibi çekcem bir kac arkadaşımıza jestimizi yaparız, sonra acil ödemeleri halledip devamkeee 🤣Kankam çok da coşma da son adım yap burdan çek parayı, hem bize de bi bol şans at hem de şundan çek, anapara olarak başka yerde devam et, kayıp bonus yüksek olur![]()
Aynen kankam güzel hareket çünkü bir anda giderse emeğe yazık olur parayı ikiye böl biri gitse biri gelsin, ama ikisi de gelse güzel olur riskli kuponlar yapma garantiye koşzaten su kupon gelsin direkt kasa basmıcam, 1k lık bitane kupon yaparız, birtanede 620 lik yaparız, bonus çevrimi tamamlanmış olur direkt
aynı bu kombine gibi yapcam işte ya, rahat rahat kasmıcak 2 tane ayarlarız, ekstrem bi mac olmazsa gelir zatenAynen kankam güzel hareket çünkü bir anda giderse emeğe yazık olur parayı ikiye böl biri gitse biri gelsin, ama ikisi de gelse güzel olur riskli kuponlar yapma garantiye koş