- 5,432
- 3,519
- 113
Sakin olalım dostlar sakin olalım
Sen o parayi atana kadar ben her konuda seni ifşa etmezsem bana da Erhan demesinlersaygısızlık mı var ? tehdit ediyor 500ü ödedikten sonra ne derdi varmış saygısızlık dahi yapmadım ki o bana ne küfürler etti
zaten bu hareketi yapıyorsunuz hepiniz and içmişsiniz ben problem yok diyorum attıktan sonra ne diyeceksiniz bugün yaptın da dün yapmıyordun bu süreklilik bitmeyecek biliyorm sorun yokSen o parayi atana kadar ben her konuda seni ifşa etmezsem bana da Erhan demesinler
Goreceksinzaten bu hareketi yapıyorsunuz hepiniz and içmişsiniz ben problem yok diyorum attıktan sonra ne diyeceksiniz bugün yaptın da dün yapmıyordun bu süreklilik bitmeyecek biliyorm sorun yok
abim kimse gergin değil her konuda üzerime bask kuruyor aynı ekip sadece ben içimden geçenleri paylaşıyorum düzeyli şekilde küfür vesaire ediliyor bazen lütfen çekiyorum büyüksünüz saygımı bozmam diyorum bu kadar yani düzeyli bi konuşmaSakin olalım dostlar sakin olalım
iyi olacaksa ki isteğimdir inşallah o günü görebiliirm iyi davranıldığını affettik gibi bir gelişmeyi ne kadar laf söylensedeGoreceksin
Ben tehdit etmem tehdit: göz korkutmaktir gösterip yapmamaktir tehdit yapılmayacak eylemlerin yapılacak gibi gösterilmesidir ben net adamım yapamacagim seyleri söylemem tutamayacagim sözleri vermem keşke gerçekte istediğinde neler yapabilen bir adam olduğumu bilseydin ama işte sanal alem farklı bir dünya insan hep sadece ekrandan ibaret sanır karşıdakini bilmez tanımaz...ben 500 olan borcumun ödemesini yapacağım başka bir ihtiyat mı gereklilik veya temenni mi vardı yapılmayan neyin hesabından bahsediyorsun abi ? yok bulacağım göreceğim yanına kalmayacak tek meselemiz 500 senin kin beslediğin ve tehdite çevirdiğin bir şey varsa söyle alenen
bende diyorum ki ayağına geleceğim bana özelden belirt yalnızca bu kadar borcumu da ödemiş şekilde ziyaret edeceğim konuştuğun şeyleri tekrar dile getiririz abi sorun yok saygı önemliBen tehdit etmem tehdit: göz korkutmaktir gösterip yapmamaktir tehdit yapılmayacak eylemlerin yapılacak gibi gösterilmesidir ben net adamım yapamacagim seyleri söylemem tutamayacagim sözleri vermem keşke gerçekte istediğinde neler yapabilen bir adam olduğumu bilseydin ama işte sanal alem farklı bir dünya insan hep sadece ekrandan ibaret sanır karşıdakini bilmez tanımaz...
Ulan besiktasin suan sigara alacak parası bile yok bizde de yok adama atalım sende var ibnelik edip atmıyorsun adam senin zor gününde sana destek çıktı adam sana iyilik etti iyiliğin karşılığı ancak ve ancak iyiliktir kötülük değildir karakterine tüküreyim senin ben daha ne diim lan ben sanaiyi olacaksa ki isteğimdir inşallah o günü görebiliirm iyi davranıldığını affettik gibi bir gelişmeyi ne kadar laf söylensede
abi su an bendede yok konuyu karıstırmasaydınız biri isim soyisim verecekti sabahı bekliyorum o yüzden yine argo geldi neyse bir şey demiyorum ben gerekeni uygulayacağımUlan besiktasin suan sigara alacak parası bile yok bizde de yok adama atalım sende var ibnelik edip atmıyorsun adam senin zor gününde sana destek çıktı adam sana iyilik etti iyiliğin karşılığı ancak ve ancak iyiliktir kötülük değildir karakterine tüküreyim senin ben daha ne diim lan ben sana
Bu cümleyi benden 153 kere iban at bir saate atıyorum deyip 7 ay peşinden koşturan bir adam söyleyince samimi gelmiyor çocukbende diyorum ki ayağına geleceğim bana özelden belirt yalnızca bu kadar borcumu da ödemiş şekilde ziyaret edeceğim konuştuğun şeyleri tekrar dile getiririz abi sorun yok saygı önemli
çıkınca alabilecek imkanlarım olacak merak etme abi son operasyon ödemesi yatacak terhisten önce rahatça ziyaret edebilirim kendi işimi halledeyim diyorsun neyi ima ediyorsun açık açık anlatBu cümleyi benden 153 kere iban at bir saate atıyorum deyip 7 ay peşinden koşturan bir adam söyleyince samimi gelmiyor çocuko yüzden ben kendi işimi kendim halledeyim iyi niyetin için teşekkürler sen bakkaldan ekmek bile alamazssin gelecekmiş yanıma
![]()
Açık acik yazdım zaten seni bulacağım diyorum bana bu yaotikkarini soracağım diyorum aileni annemi babani kardeşini tanıdık kimin varsa bı bakalım kimmiş bu beni ti ye alan adam neyine guveniyirmus bir kendi gozumle göreyim evin neresi yurdun nersi sen kimsin başka ne istiyorsun ne kadar açık olalım mesela ? Net ve açık ben sana bunun hesabını sorarım bunu yaparken de kimseden yardım almam çok şükür elimiz ayağımız uzun bilgimiz var teknolojiyi kullanabiliyoruz sana imkansız gelen şeyleri ben oturduğum yerden yapabilecek potansiyele sahibimçıkınca alabilecek imkanlarım olacak merak etme abi son operasyon ödemesi yatacak terhisten önce rahatça ziyaret edebilirim kendi işimi halledeyim diyorsun neyi ima ediyorsun açık açık anlat
500tlni attıktan sonra bunları tekrar konuşalım bende ziyarete geleyim dükkanını olan bilgiler 10 yaşındaki çocuğunda elinde yakında bitiyor askerlik görüşürüz yüzyüzeAçık acik yazdım zaten seni bulacağım diyorum bana bu yaotikkarini soracağım diyorum aileni annemi babani kardeşini tanıdık kimin varsa bı bakalım kimmiş bu beni ti ye alan adam neyine guveniyirmus bir kendi gozumle göreyim evin neresi yurdun nersi sen kimsin başka ne istiyorsun ne kadar açık olalım mesela ? Net ve açık ben sana bunun hesabını sorarım bunu yaparken de kimseden yardım almam çok şükür elimiz ayağımız uzun bilgimiz var teknolojiyi kullanabiliyoruz sana imkansız gelen şeyleri ben oturduğum yerden yapabilecek potansiyele sahibim
Son parani poğaçadan aldin bitti buraya kadar artik daha snaa ekmek çıkmaz bu forumdan kardes500tlni attıktan sonra bunları tekrar konuşalım bende ziyarete geleyim dükkanını olan bilgiler 10 yaşındaki çocuğunda elinde yakında bitiyor askerlik görüşürüz yüzyüze
Yani sana göre sadece 500 olan bu mevzuya sen herhalde benimle dalga gectigin günleri katmiyorsun defalarca bir saate sende para deyip atmadigin defalarca benim gözümün önünde ödül alıp atmadigin hani bunlar paradan dwgerli şeylerdir şimdi bilmiyorum deme bak gibide biliyorsun ki bunlar ağır hakaretlerdi benim için ve oysa ben o kadar iyi niyetli adamım ki tek kelimenle bunların hepsini çocukluğuna sayardim sen haddini astin çocuk... Ki ben snaa defalarca yapma dedim uyardım her yalanına inandım tamam dedim sen beni ciddiye almadin oysa ben ciddiye alınması gereken biriydim iyi niyetinin dışında insan olarak saygı gisterseydin keşke diyorsun ya ben küfür etmedim... Şimdi biri senin bana yaptığını sana yapsa param yok deyip rol açsa rollerden para alıp param yok dese sence bunlar küfürden ağır hakaretler değil mi sahiden ? Yani sana göre küfür sadece kelimelerle mi yapılır ?çıkınca alabilecek imkanlarım olacak merak etme abi son operasyon ödemesi yatacak terhisten önce rahatça ziyaret edebilirim kendi işimi halledeyim diyorsun neyi ima ediyorsun açık açık anlat
anlaşıldı şu ödemeyi yapayım tekrar masaya yatırırız eksileri artıllarıyla hayırlı geceler önce ana problem ççözülsün deYani sana göre sadece 500 olan bu mevzuya sen herhalde benimle dalga gectigin günleri katmiyorsun defalarca bir saate sende para deyip atmadigin defalarca benim gözümün önünde ödül alıp atmadigin hani bunlar paradan dwgerli şeylerdir şimdi bilmiyorum deme bak gibide biliyorsun ki bunlar ağır hakaretlerdi benim için ve oysa ben o kadar iyi niyetli adamım ki tek kelimenle bunların hepsini çocukluğuna sayardim sen haddini astin çocuk... Ki ben snaa defalarca yapma dedim uyardım her yalanına inandım tamam dedim sen beni ciddiye almadin oysa ben ciddiye alınması gereken biriydim iyi niyetinin dışında insan olarak saygı gisterseydin keşke diyorsun ya ben küfür etmedim... Şimdi biri senin bana yaptığını sana yapsa param yok deyip rol açsa rollerden para alıp param yok dese sence bunlar küfürden ağır hakaretler değil mi sahiden ? Yani sana göre küfür sadece kelimelerle mi yapılır ?