Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Yapabilirim - Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Harbiden banlatsak şunu forumdan shooter da banlanmadı
neden banlanıyorum abi kimseye saygısızlık yapmadım argo dahi kullanmadım,borç kısmında zaten para alısverisi yasak ben borcum var diyorum ama ferhat abi de sonra yok borcun bana diyo 2.konuda dolandırıcı diyo sürüsü zaten peşinde komiksiniz hepiniz benimle uğraşıp küfür ediyorsunuz tek kelime etmeden siniriniz bozuluyor sizin tek eğlenceniz olabilirim sorun yok hayattan böyle keyif alıyorsanız devam edin saygımıda bozmam lafta söylemem nasıl isterseniz öyle olsun hayırlı geceler.

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,069
3,799
113
neden banlanıyorum abi kimseye saygısızlık yapmadım argo dahi kullanmadım,borç kısmında zaten para alısverisi yasak ben borcum var diyorum ama ferhat abi de sonra yok borcun bana diyo 2.konuda dolandırıcı diyo sürüsü zaten peşinde komiksiniz hepiniz benimle uğraşıp küfür ediyorsunuz tek kelime etmeden siniriniz bozuluyor sizin tek eğlenceniz olabilirim sorun yok hayattan böyle keyif alıyorsanız devam edin saygımıda bozmam lafta söylemem nasıl isterseniz öyle olsun hayırlı geceler.
Sen istemese de atacaksın istememesi senin işine geliyor noldu kantinciden aldın parayı güya öncelikle yalan dediğin için bu kadar insan sana kızıyor önce yalanı bırakacan hesabım bloke en klasik yalandır roll kovalıyosun alıyosun paraları batırıyorsun ondan sonra ben naptım yanlış yapıyosun o pzvnk shooterın yolundan gidiyorsun

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,401
37,266
113
Sende yüz yok zaten bu forumda hamd olsun beni kıracak adam yok dost kimseye kötülüğümuz dokunmadı arada senin gibi adamlar da lazım eline 50 100 lira verip ağzına gelen lafı söyleyeceksin sonuçta para kazanacaksin :)

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,336
21,779
113
Ben sana küfür etmedim etmem de o ayrı konu ama and içtim bu forumda sana odul yok artık öldükten sonra Allah in affetmedigi tek bir günah var oda kul hakkıdır milletin parasını alipta yüzsüz yüzsüz ödemeyen sensin gelmis burda mağdur edebiyatı yapma bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...