- 38,401
- 37,266
- 113
@Yapabilirim dost bu etiketledigim arkadaşı ödüllerden faylandirmazssan senden ricamdir7 atmayın 2 dakika
@Yapabilirim dost bu etiketledigim arkadaşı ödüllerden faylandirmazssan senden ricamdir7 atmayın 2 dakika
Kankaa su @calimly arkadaşa yüz germe millete borcu var roll kasıyor bu adam bakBu gelsin lan
Keneden daha tehlikeli o ya 😅Kankaa su @calimly arkadaşa yüz germe millete borcu var roll kasıyor bu adam bak
Bkmadi MK bu sefer de Kazan dairesindeki arkadaşın hesabını verr 😂😂Parasi bitmis sayi sayiyor abisi puahah
Dost gelirse bir adım daha atar sana rol bakiyesi atariz@Yapabilirim dost bu konuda ki sahis dolandırıcıdir bu şahsa sakin odul felan vermeyin
Onun adami kantinci başkasına vermez bence puahaBkmadi MK bu sefer de Kazan dairesindeki arkadaşın hesabını verr 😂😂
Adam adam 🧿🧿🧿Dost gelirse bir adım daha atar sana rol bakiyesi atariz
Gereken yapıldı 😂😂Onun adami kantinci başkasına vermez bence puaha
Vatan savunuldu 🤣🤣🤣Gereken yapıldı 😂😂
Banada parliamentDost gelirse bir adım daha atar sana rol bakiyesi atariz
neden banlanıyorum abi kimseye saygısızlık yapmadım argo dahi kullanmadım,borç kısmında zaten para alısverisi yasak ben borcum var diyorum ama ferhat abi de sonra yok borcun bana diyo 2.konuda dolandırıcı diyo sürüsü zaten peşinde komiksiniz hepiniz benimle uğraşıp küfür ediyorsunuz tek kelime etmeden siniriniz bozuluyor sizin tek eğlenceniz olabilirim sorun yok hayattan böyle keyif alıyorsanız devam edin saygımıda bozmam lafta söylemem nasıl isterseniz öyle olsun hayırlı geceler.Harbiden banlatsak şunu forumdan shooter da banlanmadı
İsa konu açarsan bana etiket atŞansın bol olsun dostum
Sen istemese de atacaksın istememesi senin işine geliyor noldu kantinciden aldın parayı güya öncelikle yalan dediğin için bu kadar insan sana kızıyor önce yalanı bırakacan hesabım bloke en klasik yalandır roll kovalıyosun alıyosun paraları batırıyorsun ondan sonra ben naptım yanlış yapıyosun o pzvnk shooterın yolundan gidiyorsunneden banlanıyorum abi kimseye saygısızlık yapmadım argo dahi kullanmadım,borç kısmında zaten para alısverisi yasak ben borcum var diyorum ama ferhat abi de sonra yok borcun bana diyo 2.konuda dolandırıcı diyo sürüsü zaten peşinde komiksiniz hepiniz benimle uğraşıp küfür ediyorsunuz tek kelime etmeden siniriniz bozuluyor sizin tek eğlenceniz olabilirim sorun yok hayattan böyle keyif alıyorsanız devam edin saygımıda bozmam lafta söylemem nasıl isterseniz öyle olsun hayırlı geceler.
Sende yüz yok zaten bu forumda hamd olsun beni kıracak adam yok dost kimseye kötülüğümuz dokunmadı arada senin gibi adamlar da lazım eline 50 100 lira verip ağzına gelen lafı söyleyeceksin sonuçta para kazanacaksinneden banlanıyorum abi kimseye saygısızlık yapmadım argo dahi kullanmadım,borç kısmında zaten para alısverisi yasak ben borcum var diyorum ama ferhat abi de sonra yok borcun bana diyo 2.konuda dolandırıcı diyo sürüsü zaten peşinde komiksiniz hepiniz benimle uğraşıp küfür ediyorsunuz tek kelime etmeden siniriniz bozuluyor sizin tek eğlenceniz olabilirim sorun yok hayattan böyle keyif alıyorsanız devam edin saygımıda bozmam lafta söylemem nasıl isterseniz öyle olsun hayırlı geceler.
Tamam kankaİsa konu açarsan bana etiket at
Ben sana küfür etmedim etmem de o ayrı konu ama and içtim bu forumda sana odul yok artık öldükten sonra Allah in affetmedigi tek bir günah var oda kul hakkıdır milletin parasını alipta yüzsüz yüzsüz ödemeyen sensin gelmis burda mağdur edebiyatı yapma bananeden banlanıyorum abi kimseye saygısızlık yapmadım argo dahi kullanmadım,borç kısmında zaten para alısverisi yasak ben borcum var diyorum ama ferhat abi de sonra yok borcun bana diyo 2.konuda dolandırıcı diyo sürüsü zaten peşinde komiksiniz hepiniz benimle uğraşıp küfür ediyorsunuz tek kelime etmeden siniriniz bozuluyor sizin tek eğlenceniz olabilirim sorun yok hayattan böyle keyif alıyorsanız devam edin saygımıda bozmam lafta söylemem nasıl isterseniz öyle olsun hayırlı geceler.