Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Yapabilirim - Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,313
37,142
113
anlaşıldı şu ödemeyi yapayım tekrar masaya yatırırız eksileri artıllarıyla hayırlı geceler önce ana problem ççözülsün de
Sen isteseydin bu problem buraya tasinmazdi zaten sen isteseydin biz seninle abi kardeş olurduk sen benim dostluğumu 500 TL den daha basit gördün senin yanında bizim değerimiz ,500 TL etseydi eğer sen zaten çözerdin bu problemi sen beni karşına almak istedin ve en kötüsü de ne biliyormusun sen 500 değil 5 k da istesen atardım bari iyi paraya dolandirsaydin keşke...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,313
37,142
113
Beyler borcu olan borcunu ödesin alcağı olan alcağını alsın kavga dövüş etmeyin zaten ülkede ortam gergin. Bundan öte konuşmanın orayı bulcam burayı bulcam demenin bi anlamı yok canınızı pazardan mı satın alıyorsunuz anlamadım
50 TL ye adam öldürüyorlar dost memlekette sen rahatına bak tasalanma

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Sen isteseydin bu problem buraya tasinmazdi zaten sen isteseydin biz seninle abi kardeş olurduk sen benim dostluğumu 500 TL den daha basit gördün senin yanında bizim değerimiz ,500 TL etseydi eğer sen zaten çözerdin bu problemi sen beni karşına almak istedin ve en kötüsü de ne biliyormusun sen 500 değil 5 k da istesen atardım bari iyi paraya dolandirsaydin keşke...
dolandırma değil gecikme o da sonlanacak bu uzun süren mevzu kapanacak geçte olsa ben yine her şeyin düzeleceğine inanıyorum tekrar hayırlı geceler abi

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Beyler borcu olan borcunu ödesin alcağı olan alcağını alsın kavga dövüş etmeyin zaten ülkede ortam gergin. Bundan öte konuşmanın orayı bulcam burayı bulcam demenin bi anlamı yok canınızı pazardan mı satın alıyorsunuz anlamadım
allah herkesi ıslah etsin umarım güzel günler göreceğiz abi

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,110
2,302
113
50 TL ye adam öldürüyorlar dost memlekette sen rahatına bak tasalanma
Bizim burda 50 kuruş çakmağa öldürdüler sokağın marketini. Ben iyi bilirim o durumları yaşadığım yerden dolayı. O yüzden güzelce uyarıyorum işte canınız bu kadar kıymetsiz mi sizin diyorum. Kavga hiç bi boku çözmüyo gitsen dövsen zarar versende çözülmüyor hiçbişey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...